• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el emeğim polar oyuncaklarım ve kapı süslerim

AYYYYY CANİKOMÇOK GÜZEL BUNLAR .ELLERİNE SAĞLIK.AMA KISKANDIM YA BENİM ÇAPKINIMA DA YAPSANA TEYZESİ.BEN ÇOK BECERİKSİZİM YA SEN NE GÜZEL ŞAYLER YAPMIŞSIN .SÜPERSİN HERZAMANKİ GİBİ.zemuszemusbayanssulusmile

ilk başta hobi olarak ve kızımın odasını süslemek için başladım polardan oyuncak yapmaya
sonra yiğenlerime hediye yaptım...yiğen çok olunca her oyuncaktan en az 6-7 tane yapıyorum kaydirigubbakcemile3
hepsi el dikişi..poları makine dikmediği için elimde dikiyorum guclubacismile
biraz zor oluyor ama ortaya çıkanlara bakınca yorulduğuma değiyor doğrusu
umarım sizde beğenirsiniz buyrunnnnnnnnn

10hitdu.jpg

55qzwg.jpg

2mfgfgj.jpg

a337gg.jpg

2jv5og.jpg

m8d6ki.jpg

oqgjs3.jpg

kızımı leylek getireli çok oldu ama onada birtane yapmak için başladım...bitince bitmişinide eklerim
2m35qv8.jpg

ilf195.jpg

9jfz1u.jpg

örgüsünü de ben ördüm

bunları yapıp satıyormusun.çook güzel olmuşlar çünkü

canım bunlar gerçekten çok güsel ve elbecerisi gerektiren şeyler..Ellerine sağlık canımm...Valla bende kıskandım...

çok güzel olmuş oyuncaklara bayıldım =)

ellerinize saglık hepsi birbirinden güzel olmuş

hepsi birbirinden güzel olmus..ellerine sağlık opuyorumnanaktan

ellerine sağlık divinity harika olmuş

çok güzeller ellerine sağlık

canım bunlar gerçekten çok güsel ve elbecerisi gerektiren şeyler..Ellerine sağlık canımm...Valla bende kıskandım...

çok teşekkürler beğendiğinize çok sevindim kaydirigubbakcemile5

AYYYYY CANİKOMÇOK GÜZEL BUNLAR .ELLERİNE SAĞLIK.AMA KISKANDIM YA BENİM ÇAPKINIMA DA YAPSANA TEYZESİ.BEN ÇOK BECERİKSİZİM YA SEN NE GÜZEL ŞAYLER YAPMIŞSIN .SÜPERSİN HERZAMANKİ GİBİ.zemuszemusbayanssulusmile
doruğa kurban olsun divin teyzesi yapmammı hiç Şeniz Şeniz
bunları yapıp satıyormusun.çook güzel olmuşlar çünkü

şimdilik sipariş almadım isteyen çok ama emeğimin karşılığını veren olursa yaparım belki

epmy45.jpg

2m2ccvo.jpg

30bi4jr.jpg

2v13d5f.jpg

315gzs6.jpg

dgm3qp.jpg

cnm umarım yardımcı olabilmişimdir
şimdi elimde var kızıma yapıyorum ....yapılışınıda çekerim
anlamadığın yada sormak istediğin yer olursa yardımcı olurum olumunekankayizsmile

canım benim zahmet oldu sana çok teşekür ederim.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

doğrusu sayfayı açarken hiç böylesine güzel bişeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim abidik kubidik bişey bekliyodumm...

ama muhteşem olmuş.ellerine sağlık emeğine sağlıkk hepsi harika çok güseller :icecream::asigim:

Back