gerçekten güzel olmus eline sağlık bende hep istemişimdir kabiliyetim olsun ama nezaman başına geçsem çok sıkılıyorum...oyuncağın dışında neler yapıyorsun?
bi dönem bende dantel ördüm çeyizime ama çalıstıgım için vaktim olmuyor fırsat bulursam dikiş nakış kursuna gidicem kendim birşeyler dikmek istiyorum tabi sıkılmadan yapabilirsem....mirmirmirmirbeğendiğine sevindim :)
ben sıkılmıyorum üretmek hoşuma gidiyor
oyuncağın dışında şimdilik bişey yapmıyorum ama yarım kalmış kurdela nakışı havlular var bunlardan sonra onları tamamlamayı düşünüyorum
lif çok ördüm geçen kış...dantel havlu kenarıda yapıyorum ama içlerinde en eğlencelisi oyuncak yapmak :hulya:
sıkılmazsın emin olabilirsin cnm ortaya güzel şeyler çıkarsa eğer çok keyif veriyor bişeyleri becerebilmekbi dönem bende dantel ördüm çeyizime ama çalıstıgım için vaktim olmuyor fırsat bulursam dikiş nakış kursuna gidicem kendim birşeyler dikmek istiyorum tabi sıkılmadan yapabilirsem....mirmirmirmir
çok şekerler canım yaakaydirigubbakcemile2 bayıldım valla, hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık opuyorumnanaktan
Ellerine sağlık harika olmuşlar...
emeğinize sağlık çok güzel olmuş süper bi fikir...
divinti canım emeğine sağlık çok güzel olmuş hepsi
sen zaten becerikli hatunsun kocişinle kızın yaşıyo canım
çok güzel olmuşlar.leylekli olanı çok beğendim.kalıbı varmı,varsa eklersen sevinirim.
çok şirin olmuş bunlarrr..ellerine sağlık
hepsi çok güzel olmuş. ellerine sağlık
ama en çok yengeçleri beğendim. fırsatım olursa ben de yapıcam
hey maşallah ne becerikli hatunlar var
ben iğneden iplik geçirme kısmını becersem neler yapıcamdakaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
hepsi birbirinden güzel
bence bunlardan sipariş vermek isteyen olabilir
bence bunu da düşünmelisin
çok güzeller alkışlıyorum sizialkisalkisalkis
Ay bravo.Çok hünerli hatunsun valla.Ellerine sağlık..
hepsi harika olmuş canım bayıldım:lepi:
emeğine sağlık opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş hepsi hele leyleke bayıldım:)ellerinize sağlık kocikinizi ihmal etmeden devam edin:)kursa falanmı gittiniz yoksa hobi olarak geliştirdinizmi kendinizi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?