• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el emeğim polar oyuncaklarım ve kapı süslerim

divinity

♥vildan&pelin♥
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
13.077
5.614
448
45
ilk başta hobi olarak ve kızımın odasını süslemek için başladım polardan oyuncak yapmaya
sonra yiğenlerime hediye yaptım...yiğen çok olunca her oyuncaktan en az 6-7 tane yapıyorum kaydirigubbakcemile3
hepsi el dikişi..poları makine dikmediği için elimde dikiyorum guclubacismile
biraz zor oluyor ama ortaya çıkanlara bakınca yorulduğuma değiyor doğrusu
umarım sizde beğenirsiniz buyrunnnnnnnnn

10hitdu.jpg

55qzwg.jpg

2mfgfgj.jpg

a337gg.jpg

2jv5og.jpg

m8d6ki.jpg

oqgjs3.jpg

kızımı leylek getireli çok oldu ama onada birtane yapmak için başladım...bitince bitmişinide eklerim
2m35qv8.jpg

ilf195.jpg

9jfz1u.jpg

örgüsünü de ben ördüm

zyfxi.jpg

2vjr2ht.jpg

bu iki yengeçin çapı 40 cm.

YENİ EKLEME
sb7xtv.jpg

2ilymok.jpg

kızımın leyleği

1tan86.jpg

Son düzenleme:
gerçekten güzel olmus eline sağlık bende hep istemişimdir kabiliyetim olsun ama nezaman başına geçsem çok sıkılıyorum...oyuncağın dışında neler yapıyorsun?

gerçekten güzel olmus eline sağlık bende hep istemişimdir kabiliyetim olsun ama nezaman başına geçsem çok sıkılıyorum...oyuncağın dışında neler yapıyorsun?

beğendiğine sevindim :)
ben sıkılmıyorum üretmek hoşuma gidiyor
oyuncağın dışında şimdilik bişey yapmıyorum ama yarım kalmış kurdela nakışı havlular var bunlardan sonra onları tamamlamayı düşünüyorum
lif çok ördüm geçen kış...dantel havlu kenarıda yapıyorum ama içlerinde en eğlencelisi oyuncak yapmak :hulya:

beğendiğine sevindim :)
ben sıkılmıyorum üretmek hoşuma gidiyor
oyuncağın dışında şimdilik bişey yapmıyorum ama yarım kalmış kurdela nakışı havlular var bunlardan sonra onları tamamlamayı düşünüyorum
lif çok ördüm geçen kış...dantel havlu kenarıda yapıyorum ama içlerinde en eğlencelisi oyuncak yapmak :hulya:
bi dönem bende dantel ördüm çeyizime ama çalıstıgım için vaktim olmuyor fırsat bulursam dikiş nakış kursuna gidicem kendim birşeyler dikmek istiyorum tabi sıkılmadan yapabilirsem....mirmirmirmir

çok şekerler canım yaakaydirigubbakcemile2 bayıldım valla, hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık opuyorumnanaktan

divinti canım emeğine sağlık çok güzel olmuş hepsi
sen zaten becerikli hatunsun kocişinle kızın yaşıyo canım

hepsi çok güzel olmuş. ellerine sağlık
ama en çok yengeçleri beğendim. fırsatım olursa ben de yapıcam :D

hey maşallah ne becerikli hatunlar var
ben iğneden iplik geçirme kısmını becersem neler yapıcamdakaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
hepsi birbirinden güzel
bence bunlardan sipariş vermek isteyen olabilir
bence bunu da düşünmelisin
çok güzeller alkışlıyorum sizialkisalkisalkis

bi dönem bende dantel ördüm çeyizime ama çalıstıgım için vaktim olmuyor fırsat bulursam dikiş nakış kursuna gidicem kendim birşeyler dikmek istiyorum tabi sıkılmadan yapabilirsem....mirmirmirmir
sıkılmazsın emin olabilirsin cnm ortaya güzel şeyler çıkarsa eğer çok keyif veriyor bişeyleri becerebilmek
çok şekerler canım yaakaydirigubbakcemile2 bayıldım valla, hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık opuyorumnanaktan

Ellerine sağlık harika olmuşlar...

emeğinize sağlık çok güzel olmuş süper bi fikir...

divinti canım emeğine sağlık çok güzel olmuş hepsi
sen zaten becerikli hatunsun kocişinle kızın yaşıyo canım

teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim
cmrm sen gel onu birde kocike sor... oyuncakla uğraşıp beni ihmal ediyon diyor kaydirigubbakcemile3
çok şikayetçi çoook :jeyyar:

çok güzel olmuş hepsi hele leyleke bayıldım:)ellerinize sağlık kocikinizi ihmal etmeden devam edin:)kursa falanmı gittiniz yoksa hobi olarak geliştirdinizmi kendinizi evde

çok şirin olmuş bunlarrr..ellerine sağlık :nazar:

hepsi çok güzel olmuş. ellerine sağlık
ama en çok yengeçleri beğendim. fırsatım olursa ben de yapıcam :D

hey maşallah ne becerikli hatunlar var
ben iğneden iplik geçirme kısmını becersem neler yapıcamdakaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
hepsi birbirinden güzel
bence bunlardan sipariş vermek isteyen olabilir
bence bunu da düşünmelisin
çok güzeller alkışlıyorum sizialkisalkisalkis

Ay bravo.Çok hünerli hatunsun valla.Ellerine sağlık..

çok teşekkür ederim buyrunnnnnnnnn beğendiğnize gerçekten çok sevindim :1:
hepsi harika olmuş canım bayıldım:lepi:
emeğine sağlık opuyorumnanaktan

beğendinmi diloşum :jeyyar: şu leyleğe rüşvet verecem bizim eve birdaha uğrasın diye sırnaşık şey

çok güzel olmuş hepsi hele leyleke bayıldım:)ellerinize sağlık kocikinizi ihmal etmeden devam edin:)kursa falanmı gittiniz yoksa hobi olarak geliştirdinizmi kendinizi evde

teşekkür ederim cnm
kociki ihmal etmiycem artık anlaştık o evde yokken yapacam aklinialirimsmile
kursa falan gitmedim evde polar kaşkol vardı çöpe atacaktım..nasıl olsa atacam dedim bişeyler yapmaya çalıştım ilk olarak kızımın odasının kapısına kirazı yaptım
sonra devamı geldi zaten
biraz netten model araştırdım birazda yaratıcılığımı kullandım bunları yaptım :lepi:

Back