- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
Sağolun çok teşekkür ediyorumçok güzel hepsi ellerinize sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun çok teşekkür ediyorumçok güzel hepsi ellerinize sağlık
Abla çok çok çoooook teşekkür ediyorum amin inşAllahHarikasın canım.Ellerine,emeğine sağlık..Hepsi birbirinden güzel el emeği,göz nuru..Bereketli,bol kazançlı satışların olur inşallah..
Sağol ablacım Allah razı olsun teşekkür ederimAblam ellerine saglik ..hayırlı olsun topigin ❤
Anaaaa hey MaşAllah SubhanAllah canım benim Rabbim sağsalim kucağına almayı nasib etsin çok sevindim ablacım hayırla sağlıkla gelsin paşamızablacım çok güzeller.
cinsiyeti öğreneyim hele bir
Çok teşekkür ediyorum canım çok sağol amin İnşAllahellerine sağlık canım.hepsi çok güzel olmuş.gerçekten göz nuru.
hayırlı kazanclarin olur insallh.
Sana günaydın kuzulu kuzumGünaydın bal ablam :) topigin hayırlı olsun. Ellerine sağlık çok ama çok güzeller
Anaaaa hey MaşAllah SubhanAllah canım benim Rabbim sağsalim kucağına almayı nasib etsin çok sevindim ablacım hayırla sağlıkla gelsin paşamız
İçimden paşa demek geçti ben de öyle yazdım ablacımpaşa yazmışsın acaba erkek mi olacak da içine doğdu
çok sağ ol ablacığım.
amin inşallah.
dualarını eksik etme.
Cemrecim merhabapaşa yazmışsın acaba erkek mi olacak da içine doğdu
çok sağ ol ablacığım.
amin inşallah.
dualarını eksik etme.