Kum boncuktan kolye ve bileklikler- el emeği göz nuru :)

Cok güZeller siyah olan harika ellerine sağlık

Canım hepsi de çok güzel olmuş.Bileklikleri biraz daha kalın şekilde yapman mümkün mü ? Bir de bebek bilekligi olarak yapabilir misin?

Canım hepsi de çok güzel olmuş.Bileklikleri biraz daha kalın şekilde yapman mümkün mü ? Bir de bebek bilekligi olarak yapabilir misin?
tesekkur ediyorum canim daha kalin yapilabilinir elbet, bebek icin hic calismadim ama oda yapilabilinir diye dusunuyorum..

canimm mrb..yaptiklarina bayildim eline saglik.... bana su tarz bisi yapabilir misin mumkunse?

unnamed.png unnamed.jpg

tesekkur ediyorum canim daha kalin yapilabilinir elbet, bebek icin hic calismadim ama oda yapilabilinir diye dusunuyorum..

Sağol canım cevabın için.Bu ay harcama limitimi doldurdum.Ağustosta sana nasıl bir şey istediğimi anlatırım ,yapabilirsen kızıma ve bana alacağım inşaallah.

Sağol canım cevaayniçin.Bu ay harcama limitimi doldurdum.Ağustosta sana nasıl bir şey istediğimi anlatırım ,yapabilirsen kızıma ve bana alacağım inşaallah.
Tamadir canim bende tatildeyim zaten, malzemelerimden uzaktayim. Bu ay Isteseydin ertelemek zorunda kalacktim zaten. Isabet oldu :KK66:

X