Aynen öyle Melek ben de örgümü örerken biri bi şey istediği zaman sinir oluyorum :)Evet abla yapması zevkli ama oturduğunda kimse bişey istemeyerek benden yoksa çok canım sıkılıyor bırakıyorum yapmayı
Tam huzur doluyor içine tikidik tikidik yapıyorsun yaaa ilmek kaçar ya çocuk susarAynen öyle Melek ben de örgümü örerken biri bi şey istediği zaman sinir oluyorum :)
Tam huzur doluyor içine tikidik tikidik yapıyorsun yaaa ilmek kaçar ya çocuk susar
Bende tam iğneyi ipliğe takıyorum kızım geliyor ince bı ses tonuyla anniii annnii diyeYa kapı çalar, ya koca gelir , ya kaynana gelir
Bende tam iğneyi ipliğe takıyorum kızım geliyor ince bı ses tonuyla anniii annnii diye
Ben örgü yaomiyorum pek abla biliyorum ama kol kesmek mis omuz dikmek mis pek beceremiyorum en iyisi tülbent kenarı geliyor birde iğne oyasini hızlı götursem çok iyi olacak ama nerdeee kulübe girdik mi çıkmak bilmiyorum :)))Kurban olayım dikkat et Melek , geçenlerde şiş battı bana
Ben örgü yaomiyorum pek abla biliyorum ama kol kesmek mis omuz dikmek mis pek beceremiyorum en iyisi tülbent kenarı geliyor birde iğne oyasini hızlı götursem çok iyi olacak ama nerdeee kulübe girdik mi çıkmak bilmiyorum :)))
Ben solagim abla kimse kolay kolay ogreteniyor bana biseyi keserken bakıyorum herkes çok güzel örnekle kesiyor benimki illa bı yerinden belli oluyor çirkin duruyor birde eskisi gibi kimse örgü kullanmıyor o yüzden örmuyorum...Kız kol kesmek de ne var , her iki taraftan eksilte eksilte kesiyosun Melek . Tülbent kenarı kalıp gibi örüyorum da işte da'sı var :) anam o 4 kenar oluyo dünyanın kenara , hele bi de üstüne ağır ayak biri geldiyse , elimde sürünüyo da sürünüyo o yazma :))
Ben solagim abla kimse kolay kolay ogreteniyor bana biseyi keserken bakıyorum herkes çok güzel örnekle kesiyor benimki illa bı yerinden belli oluyor çirkin duruyor birde eskisi gibi kimse örgü kullanmıyor o yüzden örmuyorum...
Çok teşekkür ediyorum canım , yarın bi kaç örgü daha eklicem İnşAllah :)
Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşlar... Ben örgü yapmaktan çok anlamıyorum :) Güzeller renklendir battaniyeleri...Muttapa7555 seni etiketleyeceğime söz vermiştim unutmadım :)