• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü El emeğim göz nurum bebek örgülerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
resim_242_1240309825.jpg

resim_639_1239272352.jpg

0b12da0910f3460385f2c644f6771839.jpg
birde bu en ustteki takimin fiyati aayy cok guzel elelrine saglik ...

öncelikle ellerine sağlık. bana bu resimdeki pembe elbisenin kaç numarayla hangi iple yapıldığını ve yapılışını yazarmısın çok güzel olmuş kızıma örmek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim

canım brawo bebe yünüyle ördüm ben renkli tığlardan 2.5 numara ile sayı söyleyemem ben de 2 tane bebek var biri büyük biri küçük ona göre ayarlıyorum

sizde kızınıznın bedenine göre zincir cekip başlayabilirsiniz
bel kısmı koltuk altından başladıgınız sayıyla aynı gidiyor
etek kısmına dogru istediğiniz ölçüde artış yapabilirsiniz

merhaba elllerınıze sağlık orgulerınızın hepsı çok guzel en çokta avatar resıımınızdekı pembe elbıse ve hırka takımını begendım hangı ıp ve tığka ordugunuzu soyleyebılırmısınız ve bıraz anlatabılırmısınız rıca etsem hırkasını ozellıkle

cznımpembe beyaz takım nako baby lüks minnoş tıgım ise 2.5 numara ben sayıyla başlamıyorum canım elim alıstıgı için göz kararı başlıyorum
üst kısmı yapıyorom sonra pembe hırkadaki modeli döşüyorum

canım ben verdiğin siteye giriyorum ama modelleri detaylıca göremiyorum oğlum için hırka şapka felan düşünüyorum ama nasıl görecem modelleri sadece buraya eklediğin resimler mi var

Back