el emeği gözümün nuru yatak odası takımım

lulu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
131
0
96
İstanbul
bakalım beğenicekmisiniz......:kedi:

Eklentiler

• $Fotoğraf-+.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $Fotoğraf-0063+.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
evet canım kendim için yaptım çeğizimin göz bebeği bu takım herşeyi elimden geçti pul ve boncuk ile işlendi 3ayda sırf işlemesini yaptım. eteklerde de var işleme ama görünmüyo. sergiye vermiştim....

Rabbim mutlulukla kullanmani nasip etsin,opuyorumnanaktan

Çok şık Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin .

çok şık olmuş, elinize sağlık. iyi günlerde kullanın

canım harika olmuş opuyorumnanaktan çok beğendim bi de en sevdiğim renkler olunca boshayallersmile
Allah kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

daha büyük daha yakından çekilmiş olan fotoğrafı yok mu tatlım üzerine işlediğin desenini merak ettim de boshayallersmile

hmmm... super
senin ceyizde daha neler var kimbilir
Allah huzurla kullanmayi nasip etsin canim...

teşekkür ederim canım tahmin ettiğin gibi bir dünya çeğiz var mayısın 22 sindede düğünüm var hazırlık yapıyorum işte sericem ama nasıl sersem diyorum....
bakalımmm....

daha büyük daha yakından çekilmiş olan fotoğrafı yok mu tatlım üzerine işlediğin desenini merak ettim de boshayallersmile

var var olmasına da cd de kayıtlı şuan toplandım önümüzdeki ayın 22 sinde düğün var tatlım çeyiz serilecek kimbilir nerde ama bulursam yüklemeye çalışırım çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim darısı sana iyşallah...

Çok güzel olmuş ama resim büyük olsa daha net görünürdü güle güle eskit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…