El Boyama Kişiye Özel Ayakkabılar

bu ayakkabıyı indirimdeyken almıştım süsleyip satmak için, ayakkabı kullanılmamıştır. 38 numara arow marka. üzerine istediğiniz karikatürü yapıp, gelin damat isimleri ve ayakkabı altına sırası gelenler listeside ekleyip 69 TL karşılığında kişiye özel olarak hazırlayıp adrese teslim göndereceğim. ilgilenenler olursa özelden bana mesaj atabilir.

Eki Görüntüle 1115374

ayakkabılara bayıldım ama ben evliyim,bu ayakkabıları giymek için tekrar mı evleneyim yani şaka bir ayna evliler için ne yapabilirsiniz acaba?evliyiz falanmı yazdırsam?

kendi ayakkabılarımı da evlendikten sonra boyadım. evlendikten sonra hatıra olarak boyatıp evin görülecek bir yerine koyan müşterilerim var :) anne babeti yapıyoruz. ayrıca kız bebek olursa anne kız takım babet yapabiliriz :) ayrıca günlük giymek için sevdiğiniz bir karakter varsa çizgi film karakterleri de yapabiliriz.

arkadaşlar aşağıdaki ayakkabı çanta bursadan özel yapım geldi. ayakkabısı daha önce çalışmıştık. metal topuk ve düğün konseptine uygun. şimdi birde uygun çanta yapıldı yanına çok güzel oldu. bu ürünleri dilerseniz bu şekilde dilerseniz boyanmış halde tedariğini sağlayabillirim.

elinize sağlık öncelikle hepsini çok beğendim :)) bende yaptırmak istiyorum şimdi sipariş versek ne zaman ulaşır bana acaba? burdan istediğimiz topuk boyu ayakkabı modelini seçtiğimizde tedarikte sorun olur mu ben bu ayakkabının topuk boyunu düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1042532&d=1396039134 bir de çantasız kaça mal olur acaba :)

merhabalar. öncelikle yaptıklarımı beğendiğinize sevindim. bu ayakkabının 35 - 40 numara arası boyları mevcut. bugün sipariş verirseniz perşembe yada en geç cuma günü kargoya vermiş oluruz. Pazartesi elinize geçer. Normal ücreti 149 tl internet üzerinden kredi kartı ile satışımız. nakit havale ile 139 olur. dediğim fiyatlara kargo dahildir.

seçtiğim ayakkabıdan dolayımı fiyat arttı 100 TL yazmışsınız daha önce, açıkçası 100 TL çok makul geldiği için sipariş vermeye karar verdim bataşka model verdiğimde fiyat değişiyor mu

ayakkabı fiyatına göre fiyat değişiyor. o zaman için kalitesi gerçekten güzel uygun fiyatlı ayakkabı vardı bu şekilde fiyat verebiliyorduk. Şu anda dediğim fiyatlardan yardımcı olabiliyorum. ayakkabınızı kendiniz gönderseniz kargolar size ait olmak üzere 50 TL olur.

38 numara ise ayakkabı numaranız ve aşağıdaki model hoşunuza giderse bunu 70 TL'den kargo dahil göndereceğim, üzerine istediğiniz çalışmayı yapabiliriz. kısa topuk. arow marka, seri sonu kalmıştı, uygun geldi ayakkabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…