- 20 Mart 2014
- 177
- 19
- 48
- Konu Sahibi pinarsimsek7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelin babetini ne kadara yaparsınız sadece babet canımm normal kalitede olanlar![]()
ayakkabıyı kendim seçersem daha iyi olur benim için. bu dediğiniz ne zamana kadar geçerlidir? ben şu an urfadayım, haziran sonu gibi ankaraya geçeceğim. ayakkabıya oradan bakmak istiyorum. zaman kısıtlamanız var mı?ayakkabıyı adresime gönderirseniz kargo sizden olmak üzere 50 TL çalışma ücreti alıyorum. çantayla takım olursa 75 TL
ayakkabıyı kendim seçersem daha iyi olur benim için. bu dediğiniz ne zamana kadar geçerlidir? ben şu an urfadayım, haziran sonu gibi ankaraya geçeceğim. ayakkabıya oradan bakmak istiyorum. zaman kısıtlamanız var mı?
öncelikle hayırlı olsun canım. boyama ücreti olarak aynı fiyata yaparım, için rahat olsun. bu konu başlığı altında baya fotoğraf paylaştım. hepsisanat markam 30'u geçti yaptığım çalışma, her geçen gün yeni çalışma yapıyoruz onlarıda buradan yine paylaşıyorum
gelin conversini kaça yapıyorsunuz?
bunun fiyatini ogrenebilirmiyim
Peki cnm tskler.bu ayakkabıların tedariğinde zorlanıyoruz. bebetonun var en son bulduğumuz 32 TL ayakkabısı bunun size maliyeti 50 TL olur kargo sizden olur. bebeto diye arattığınızda çıkar ürün. resimdeki ayakkabıdan bulamıyoruz.