El Boyama Kişiye Özel Ayakkabılar

Hımmm evet paylasırsanız fıkır ufkumuz dahada genısler benım aklımda daha farklı şeyler mevcut :)

$1.jpg$DSC_0023.jpg$DSC_0024.jpg$DSC_0026.jpg$DSC_0033.jpg$DSC_0035.jpg$DSC_0039.JPG$DSC_0042.JPG

ayakkabıyı adresime gönderirseniz kargo sizden olmak üzere 50 TL çalışma ücreti alıyorum. çantayla takım olursa 75 TL
ayakkabıyı kendim seçersem daha iyi olur benim için. bu dediğiniz ne zamana kadar geçerlidir? ben şu an urfadayım, haziran sonu gibi ankaraya geçeceğim. ayakkabıya oradan bakmak istiyorum. zaman kısıtlamanız var mı?

ayakkabıyı kendim seçersem daha iyi olur benim için. bu dediğiniz ne zamana kadar geçerlidir? ben şu an urfadayım, haziran sonu gibi ankaraya geçeceğim. ayakkabıya oradan bakmak istiyorum. zaman kısıtlamanız var mı?

yok içiniz rahat olsun, ben zaten çalışıyorum bu işi hobi amaçlı yapıyorum :) çok ticari bakmıyoruz yani :1: siz rahat rahat ayakkbınızı seçin ama son günlere bırakmayın, çok stres yaşamayalım.

Bu ayakkabıları dün tekirdağa kargoladık :) hatta aynı zamanda bir kutumuzu da şırnak iline gönderdik :) çok güzel bir duygu :) artık ülkenin sınırlarını zorluyoruz.

$1.JPG$2.JPG$3.JPG$4.JPG$5.JPG$6.JPG$7.JPG$8.JPG$9.JPG

öncelikle hayırlı olsun canım. boyama ücreti olarak aynı fiyata yaparım, için rahat olsun. bu konu başlığı altında baya fotoğraf paylaştım. hepsisanat markam 30'u geçti yaptığım çalışma, her geçen gün yeni çalışma yapıyoruz onlarıda buradan yine paylaşıyorum

Tamam anlaştk o zmn.d

Özel istek üzerine Bursadan Esin Hanım çok sağolsun aşağıdaki ayakkabıları yaptı. Aksilik olmazsa Kayseri'den bir müşterimiz için bu hafta sonu siparişimizi vereceğiz. Bu resim whatisup üzerinden geldi. Çok net değil. Çalışmalarımız bittikten sonra kişiye özel halinide buradan paylaşırız.

$IMG-20140428-WA0003.jpg$IMG-20140428-WA0001.jpg

bu modelin ayakkabısı özel olarak bursada yapıldı. trendy es firması sahibesi esin hanım özellikle ilgilendi. topuk kısmı çok kaliteli. boyanıncada böyle oldu. daha farklı yapılabilirdi. gelin hanım bu şekilde istedi.

$DSC_0018.jpg$DSC_0001.jpg$DSC_0004.jpg$DSC_0005.jpg$DSC_0007.jpg$DSC_0010.jpg$DSC_0024.jpg

Back