- 20 Mart 2014
- 177
- 19
- 48
- Konu Sahibi pinarsimsek7
-
karikatür / resim olmadan sadece yazı mı istiyorsunuz?merhabalar ben sadece üzerinde yazı olsun idtiyorum. fiyatlar hakkında da bilgi verir misiniz
kadınlar kulübü üyelerine özel kampanya yapıyorum. aşağıda resimleri bulunan ayakkabı ve çanta modeline bugüne kadar paylaşmış olduğum resimler içerisinden veya uygulanabilecek başka bir modelde olabilir, ilk sipariş geçen gelin adayımıza ayakkabı + çanta + üzerine yaptığımız el emeği ücreti + kargo bedeli hepsi dahil 129 TL... kısa bir süreliğine dediğim gibi sadece kadınlar kulübü üyelerine özel bir kampanya, yararlanacak olan üyemize şimdiden hayırlı olsun.
Eki Görüntüle 1088183 Eki Görüntüle 1088184 Eki Görüntüle 1088185
çok güzeller . ben de ahşap boyama yapıyordum. Bunu da deneyeyim :)
Saadece ayakkabının fıyatı ne olur...bıde iyi yapılıyor mu o var.netten bakıyorsun cok guzel ama elıne gelıyor bakılacak hali olmuyor.yanliş anlamayın sızın için soylemedımmm.ben de böyle bı ayakkabı istiyorum ama nısanlı mı daha ikna edemedim bır de tam olarak düğün tarıhı belli olmadığı için kendımı kaptırmak istemiyorum mm.ama düğün tarıhı tam belli olur,nısanlımıı ıkna edersem aynı kampanyayı yıne isterım ona göre:))))
Çok güzeller..
Cüzdan ve bebek ayakkabısı birlikte ne kadar olur ?
Ben kına gecem ıcın ıstıyorum daha once kına konseptı calıstınızmı ?
bugüne kadar bende hep tersi oldu. kargosu ulaşan arkadaşlarım hep resimlerinden daha güzel olduğunu söylediler çok şükür :) resimdeki ayakkabı + el işçiliği + kargo dahil 100 TL olur.
Tamm ama soylediğm gbi duğn tarihi belli degl byk bi ihtıml eylul dea olack bana o zaman da aynı fiyata yapar mısınız?bır de bı kaç tane yaptıklarınızdan fotoğraf atsanız da baksak olur mu?
:) yok hiç çalışmadım. kendim bindallı altına çarık giymiştim, tabi yıllar önce :) hoş şeyler çıkabilir aslında
Tarih belli olunca ınternet üzerinden çalışmasını yapalım bence. Guzel bi calısma yapabiliriz benım aklımda var birkaç bırsey :)
yeni babet geldi, hem ağlarım hem giderim yapacağız. btince paylaşırım resimler buradan. ayakkabı çok güzel ama beğendim.
Hımmm evet paylasırsanız fıkır ufkumuz dahada genısler benım aklımda daha farklı şeyler mevcut :)
tamam paylaşırım, merak ettim şimdi aklınızdakini..
:) söylemem ılk bende yapın :) hıhıhıhıhı :))) çok fenayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?