El Boyama Kişiye Özel Ayakkabılar

ayakkabıyı adresime gönderirseniz kargo sizden olmak üzere 50 TL çalışma ücreti alıyorum. çantayla takım olursa 75 TL

kadınlar kulübü üyelerine özel kampanya yapıyorum. aşağıda resimleri bulunan ayakkabı ve çanta modeline bugüne kadar paylaşmış olduğum resimler içerisinden veya uygulanabilecek başka bir modelde olabilir, ilk sipariş geçen gelin adayımıza ayakkabı + çanta + üzerine yaptığımız el emeği ücreti + kargo bedeli hepsi dahil 129 TL... kısa bir süreliğine dediğim gibi sadece kadınlar kulübü üyelerine özel bir kampanya, yararlanacak olan üyemize şimdiden hayırlı olsun.

Saadece ayakkabının fıyatı ne olur...bıde iyi yapılıyor mu o var.netten bakıyorsun cok guzel ama elıne gelıyor bakılacak hali olmuyor.yanliş anlamayın sızın için soylemedımmm.ben de böyle bı ayakkabı istiyorum ama nısanlı mı daha ikna edemedim bır de tam olarak düğün tarıhı belli olmadığı için kendımı kaptırmak istemiyorum mm.ama düğün tarıhı tam belli olur,nısanlımıı ıkna edersem aynı kampanyayı yıne isterım ona göre:))))

bugüne kadar bende hep tersi oldu. kargosu ulaşan arkadaşlarım hep resimlerinden daha güzel olduğunu söylediler çok şükür :) resimdeki ayakkabı + el işçiliği + kargo dahil 100 TL olur.

bugüne kadar bende hep tersi oldu. kargosu ulaşan arkadaşlarım hep resimlerinden daha güzel olduğunu söylediler çok şükür :) resimdeki ayakkabı + el işçiliği + kargo dahil 100 TL olur.

Tamm ama soylediğm gbi duğn tarihi belli degl byk bi ihtıml eylul dea olack bana o zaman da aynı fiyata yapar mısınız?bır de bı kaç tane yaptıklarınızdan fotoğraf atsanız da baksak olur mu?

Tamm ama soylediğm gbi duğn tarihi belli degl byk bi ihtıml eylul dea olack bana o zaman da aynı fiyata yapar mısınız?bır de bı kaç tane yaptıklarınızdan fotoğraf atsanız da baksak olur mu?

öncelikle hayırlı olsun canım. boyama ücreti olarak aynı fiyata yaparım, için rahat olsun. bu konu başlığı altında baya fotoğraf paylaştım. hepsisanat markam 30'u geçti yaptığım çalışma, her geçen gün yeni çalışma yapıyoruz onlarıda buradan yine paylaşıyorum

Tarih belli olunca ınternet üzerinden çalışmasını yapalım bence. Guzel bi calısma yapabiliriz benım aklımda var birkaç bırsey :)

yeni babet geldi, hem ağlarım hem giderim yapacağız. btince paylaşırım resimler buradan. ayakkabı çok güzel ama beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…