- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Herkese iyi hafta sonları diliyorum:) Ucakta el bagajında çikolata taşınabiliyor bildiğim kadarıyla lakin ben 8 paket normal diktörtgen olanlardan 4 paket de kutu çikolatardan götüreceğim. Bu durumunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım. Bu arada paket çikolataları alüminyum folyaya sarıp kilitli poşetlere koyup bantladım. Sıkıntı yaşar mıyım merak ediyorum:/:/
Evet sampuan vs hepsi valize konacak. El valizine 100 ml den az olan parfum icecek su krem konulabilirDeodorant parfüm normal bagaja konulabilir mi el bagajina degil.
Konuya musallat oldum ama
Herkese iyi hafta sonları diliyorum:) Ucakta el bagajında çikolata taşınabiliyor bildiğim kadarıyla lakin ben 8 paket normal diktörtgen olanlardan 4 paket de kutu çikolatardan götüreceğim. Bu durumunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım. Bu arada paket çikolataları alüminyum folyaya sarıp kilitli poşetlere koyup bantladım. Sıkıntı yaşar mıyım merak ediyorum:/:/
Bu arada paket çikolataları alüminyum folyaya sarıp kilitli poşetlere koyup bantladım.
TeşekkürlerEvet sampuan vs hepsi valize konacak. El valizine 100 ml den az olan parfum icecek su krem konulabilir
Yasiyacagini zannetmiyorum iki hafta once ben getirdim hicbir sikinti olmadi lakin ben el bagaji degil normal valizde goturdum farki olurmu bilmiyomHerkese iyi hafta sonları diliyorum:) Ucakta el bagajında çikolata taşınabiliyor bildiğim kadarıyla lakin ben 8 paket normal diktörtgen olanlardan 4 paket de kutu çikolatardan götüreceğim. Bu durumunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım. Bu arada paket çikolataları alüminyum folyaya sarıp kilitli poşetlere koyup bantladım. Sıkıntı yaşar mıyım merak ediyorum:/:/
yok yok alınıyor :) kabinde sıvı kısıtlaması var ama katı gıda maddelerinde öyle bir sıkıntı yok, hatta ben genelde el bagajını yemeğe abur cubura ayırırımAma el bagajında yiyecek almazlar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?