- Konu Sahibi senbensema
kızlar selam. benim daha doğrusu kızımın sıkıntısı bu:el ayak ağız send. yaklaşık 20 gün önce 20 aylık kızımın elinde ayağında yoğun olmak üzere vücudunda kırmızı ufak ufak noktalar çıktı, peşinden, ateşlenme ve kusma... dr.a gittiğimizde viral bir enf olduunu, birşey yiyemez olursa tekrar götürmemizi, şimdilik ateşe dikkat edip beklememizi söyledi. peşinden komşumun 22 aylık oğlunun da aynı şikayetleri oldunu ve sonrasında pek çok çocuğun bu aralar aynı şikayetleri oldunu öğrendim. neyse, kızm hafif atlattı çok şükür, hatta çok sevndik diğer çocuklara göre çabuk atlattı diye sevndik ama dün bu hastalık nüksetti kızımda
( çok mutsuzum. nasıl bir hastalık bu! doktorlar ne olduunu tam bilmiyor, çok görülen bişey değilmiş. dün gece sabaha kadar çok ateşliydi. bu kez de boyun sırt ve popoşunda kırmızı kabarcıklar var
( dr.u aradım ateşe dikkat dedi. kendiliğinden geçermiş 1 haftada en geç. ama nasıl olur tekrarlar anlamıyorum. ha bire tekrar mı edecek. dr a ulaşamıyorum bunu soramadım, dün de eşim konuştu sormamış; sürekli tekrar mı edecek bu??? bildiğim kadarıyla viral enfeksiyonların tekrar etme ihtimali çok düşük...
bu arada komşumun çocuğunda da tekrar var, onun da ağız yaraları geçtikten yaklaşık 2 hafta sonra tekrar ediyor
nasıl kurtulcaz, başına gelen var mı???
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bu arada komşumun çocuğunda da tekrar var, onun da ağız yaraları geçtikten yaklaşık 2 hafta sonra tekrar ediyor
Son düzenleme: