24.03.2022 tarihinde regl gecikmesi ile hastaneye beta hcg testi vermek için gittim. Değerim 5,63 çıktı zaten 5 ve üzeri çıkması gebelik olduğunu gösteriyormuş. Daha sonra hastaneye tekrar gittim doktor 1 yada 2 günlük olduğu için net bişey diyemeyiz dediler. Bunun üzerine beklemem gerektiği söylendi. 06.04.2022 tarihinde tekrar kan verdim ve beta değerim tekrar 1354,46 çıktı. ultrason muayenesinde henüz bişey gözükmedi doktor bana dış gebelik olabilir dedi yarın sabah tekrar kan vermemi istedi. ertesi gün tekrar kan verdim ve beta değerim 2111,51 çıktı doktor da değerlerin yüksek ama dış gebelik dedi. bana güvenmeyin siz yine de başka doktora gidin içiniz rahat olsun dedi bunun üzerine içime kuşku düştü ve biz bunun üzerine 2 tane daha hastane gezdik. ve en sonunda dış gebelik olduğuna zor da olsa ikna olduk. 07.04.2022 tarihinde hastaneye yatışım yapıldı. değerim 2223 oldu artık. kanser tedavisinde de kullanılan metotreksat ignesinin ilk dozunun yapılacağını söylediler. iğneden sonra 4. gün beta değerim 3900 7. gün beta değerim 5169 oldu. değerim hala düzelmeye devam ettiği için bu sefer de 14.04.2022 tarihinde 2. iğneyi yapmaya karar verdiler. ama ben iyice umutsuzlandım. Psikolojik anlamda iyice kötü oluyordum. 15.04.2022 tarihinde rahim duvarı kalın olduğu için normal gebelikte olduğu gibi beni kürtaja aldılar. kürtaj da zaten komple uyuttukları için bişey hissetmedim. 16.04.2022 tarihinde değerim tekrar 5386 olarak yükselince doktor bana 3. doz son şansın eğer değerin düşmezse seni kapalı ameliyata alcaz ve tüplerimi alacaklarını söylediler. bu süreçte benden sürekli kan alınıyor ve değerlerime bakılıyordu. 17.04.2022 tarihinde tekrar kan alındı ve değerim 4845 e düştü ve 19.04.2022 tarihinde tekrar kan alındı 3728 e düştü değerlerim. ve hala tedavim devam ediyor. kendinizi umutsuzluğa kaptırmayın sadece biraz umut vermek istedim. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın Sağlıklı Günlerimiz Olsun :)