Bende 24 yaşındayım aslinda bir ara belki dört sene önce falan benim kalbim hızlı çalışıyordu boynumdan nabzimi hissediyordum sonra doktor beloc verdi sabah akşam 100 mg kullandım onu ve düzeldi yani rahattım birkaç zaman sonra covid oldum uatune aşı oldum derken bir gece panik atak geçirdim hatta bir hafta onun etkisi sürdü bende çok kötüydü sonra bu ekstralar başladı ve belki de iki senedir hiç abartmiyorum her ay kardiyoloji ye giderim ve ildeki bütün doktorları gezmişimdir bazen ayda iki kere gittiğim bile oldu farklı doktorlara ama çare yok 5000 10000. Atım olması lazımmış ki ablasyon yapılıp yakılabilsin başka da ilaç kullanılabilir onun dışında ama en son doktor baba şey demişti bu kalp ilaçları hormonal dengesizlik falan yapiyormuş yani sıkıntılı biraz ama yapacak da bir şey yok ayrıca o kaçak annemde de var az yani senin dediğin gibi ve doktor ona bu önemsiz dedi hani müdahale edecek derecede değil o yüzden ondan yana için rahat olsun bu ekstralar için de ne yaparız inan bilmiyorum bilsem ben uygulardım bu zamana kadar çare aramaktan yoruldum desem yeridir Allah başka dert vermesin ama bu da zor insan paniğe kapılıyor yaşım 24 ve artık şey düşüncesindeyim yaştaşlarim gününü gün ederken ben sürekli düşünüyorum oldu olacak kalbim tekledi ne yapcam nefesim kesiliyor zaten olurken artık hayattan zevk de alamıyorum sizde de böyle mi