EKSİKLERR

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
Kızlar biraz takıntılıyım sanırım ve aşağıdaki eksikler için bir türlü karar verip bir şey alamadım, güzel ve şık olsunlar istiyorum, sürekli göz önünde olacakları için, amann alayım geçeyim diyemedim, hangi marka ve modelleri önerirsiniz yardım edinnn

1. Kadehler
  2. Tepsi
  3. Ekmeklik
  4. Sünger-deterjan seti (mutfak lavabosuna konan)
  5. Patates-soğan sepeti
  6. Çekmece içini yerleştirmek için kaşıklık
  7. Masa örtüleri
  8. Klozet takımı (paspas takımı)
  9. Banyo seti (sabunluk, diş fırçalık,çöp kovası vs)
  10. Ev terlikleri
  11. Kahve fincanı (özellikle kahve fincanına taktım, devlet meselesi oldu benim için resmen )

Sunger

Patates sogan sepeti

Evterligi yada misafir terligi sade olmali

banyo aksesuar setini bende bulamadim almadim oyle evlendim

englısh home tepsileri hoşuma gidiyor benim.

kaşıklıkta bu açılabilir olan bambular kullanışlıymış öyle duymuştum :)

patates soğan bu tarz bişey olabilir buna benzer başka bişeyde

bende kahve fincanlarına çok bakarım :) bazen hediye geliyor bu yüzden renkli falan alanlar olacaktır ben sadelikten yanayım beyaz ve dore uyumunu beğeniyorum
biraz gösterişli olucaksa karaca'nın bu takımıda fena deilmiş özel misafirler için falan

klozet takımı vs banyo ürünleri banyonun rengine göre seçildiği için pek bişey söyleyemem ama fikir amaçlı bi kaç şey atıyım (bu çok sevimli geliyor bana )

masa örtüsü de krem tonlarında olup , runnerlerle amerıkan servıslerle renklendirilebilir

Eklentiler

• images.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 218
  • evidea-banyo-tekstil-klozet-takimi-BYO3795-001_1.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 518
  • evidea-banyo-aksesuarlari-ETC3830-001_1.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 459
Masa örtüsü klozet takımı ve banyo takımı için home sweet Home ve chakra ya bakabilirsiniz.. Bu konuda en güzel şeyler bu ikisinde var bence
Soğan patates için koçtaş ta çok farklı ve güzel hasır sepetler var oradan alabilirsin, kaşık çatallığı tahta bambu alırsan en güzeli olur hem kullanışlı hem daha sağlıklı..
Ev terliklerini ben hep çok sevdiğim için süslü pofuduk şeyler almıştım ama mantıklı olmuyor yaşlı misafirler gelince pofuduk terlik olmuyor. Gidip bir daha normal terlikler aldım kapalı açık dolgu topuk gibi boy boy çeşit çeşit bizim eve gelen giden çok oluyor da çeşit fazla oldu yani
Tepsi ve ekmeklik için tahta çok şık boyamalar yapıyorlar bir de süslü camlı bir tepsi alırsanız çok şık olur..
Kahve bardağı ben de de takıntı olmuştu beğendikçe aldım evde 7 takım kahve takımım var kullandığım açmadığım misafir gelenler de var bir de.. Güzel oluyor bence her çeşit alın çeşit çeşit içersiniz, eğer kahveyi seviyorsanız
Mutluluklar dilerim.. Kolay gelsin..

Bambum marka açilir model kaşıklık memnunum. Home Sweet home'un banyo paspas seti , Mudo, zarahome banyo setleri (dişmacunluk pamukluk fırça sabunluk çöp kutusu).
Createandbarrel, mudo yada züccaciyecilerdeki katlı sebzelikler çok işe yarıyor üstü çekmeceleri ve sepetleri mutfakta çok işlevsel oluyor soğan patates sepetlerini çek altını kenarini supür sil sorunu olmuyor daha derli toplu duruyor üstünüde mutfak adası gibi kullanilabilir yada mutfak eşyaları konulur.
Ekmeklik bernardo ve karacada bakır metal yeni ürünler var onları görünce kendi ekmekliğimi satmayı düşündüm aldığımda karaca ama yeni modeller mutfağıma uyuyor.
Kahve fincanı için nasil bişey düşünüyorsunuz bilmiyorum çeyiz sayfamda mor mint yeşili fincan misafire aldım bakabilirsiniz sanirim the mia markası.
Terlik konusunda şimdilik twigy ve gezerden aldım memnunum bi kaç tane daha almaliyim önerileri bekliyor olcam.

Sunger

Patates sogan sepeti

Evterligi yada misafir terligi sade olmali

banyo aksesuar setini bende bulamadim almadim oyle evlendim

ne ciciymiş o kovalar nereden aldın canım? süngerlik yerine sünger yazmışım bu arada şu banyo üstü sabunluk ve süngerlik seti bakınıyorum canım, asıl sormak istediğim onlardı.

Teşekkürler canım öneriler için, evet herkes bambum kaşıklığı öneriyor o konuda karar verdim iki tane ondan alacağım. bakır ekmekliği bende gördüm ama benim tüm mutfak üstü takımlarım ya bambum yada çelik şimdi bakır sırıtır mı emin olamadığımdan erteleme kararı aldım ekmekliği şimdilik, ama cidden onları bende çok beğendim çok güzellerr.
Kahve fincanları değişik kimsede olmayan bir şey olsun istiyorum hem ağırlığı olsun hem şık olsun hem uygun olsun ama sanırım öyle bir fincan yok
canım terlik konusunda muya da iyi aslında baya da uygundu kapalı terliklerin fiyatı ama şimdi yaz geldi diye sanırım online satışa yalnızca yazlık terlik koymuşlar. güzel modeller vardı kış gelirken bakabilirsin sitelerinden.

Home sweet Home ve chakra yı bende çok beğeniyorum ama ikisine de bir gidip alışveriş yapma fırsatım olmadı hiç banyo aksesuarları için mutlaka bakmam gerekiyor haklısınız.

ev terliklerini bende kdnime pofuduk alacağım ama misafir için de düz terlik almak lazım ama onlar da güzel kalitel olsun istiyorum ama Ceyo çok ğahalı mesela o kadar da pahalı olmasına gerek yok.

güzel dilekleriniz ve önerileriniz içinnn çoook teşekkürler

ne ciciymiş o kovalar nereden aldın canım? süngerlik yerine sünger yazmışım bu arada şu banyo üstü sabunluk ve süngerlik seti bakınıyorum canım, asıl sormak istediğim onlardı.

Resim benim degil cnm pembegonlumsende blogundan almistim ama sanirim ikea emin degilim. banyo aksesuar kismini bende cozemedim inan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…