Sunger
Patates sogan sepeti
Evterligi yada misafir terligi sade olmali
banyo aksesuar setini bende bulamadim almadim oyle evlendim
Bambum marka açilir model kaşıklık memnunum. Home Sweet home'un banyo paspas seti , Mudo, zarahome banyo setleri (dişmacunluk pamukluk fırça sabunluk çöp kutusu).
Createandbarrel, mudo yada züccaciyecilerdeki katlı sebzelikler çok işe yarıyor üstü çekmeceleri ve sepetleri mutfakta çok işlevsel oluyor soğan patates sepetlerini çek altını kenarini supür sil sorunu olmuyor daha derli toplu duruyor üstünüde mutfak adası gibi kullanilabilir yada mutfak eşyaları konulur.
Ekmeklik bernardo ve karacada bakır metal yeni ürünler var onları görünce kendi ekmekliğimi satmayı düşündümaldığımda karaca ama yeni modeller mutfağıma uyuyor.
Kahve fincanı için nasil bişey düşünüyorsunuz bilmiyorum çeyiz sayfamda mor mint yeşili fincan misafire aldım bakabilirsiniz sanirim the mia markası.
Terlik konusunda şimdilik twigy ve gezerden aldım memnunum bi kaç tane daha almaliyim önerileri bekliyor olcam.
Masa örtüsü klozet takımı ve banyo takımı için home sweet Home ve chakra ya bakabilirsiniz.. Bu konuda en güzel şeyler bu ikisinde var bence
Soğan patates için koçtaş ta çok farklı ve güzel hasır sepetler var oradan alabilirsin, kaşık çatallığı tahta bambu alırsan en güzeli olur hem kullanışlı hem daha sağlıklı..
Ev terliklerini ben hep çok sevdiğim için süslü pofuduk şeyler almıştım ama mantıklı olmuyor yaşlı misafirler gelince pofuduk terlik olmuyor. Gidip bir daha normal terlikler aldım kapalı açık dolgu topuk gibi boy boy çeşit çeşit bizim eve gelen giden çok oluyor da çeşit fazla oldu yani
Tepsi ve ekmeklik için tahta çok şık boyamalar yapıyorlar bir de süslü camlı bir tepsi alırsanız çok şık olur..
Kahve bardağı ben de de takıntı olmuştu beğendikçe aldım evde 7 takım kahve takımım var kullandığım açmadığım misafir gelenler de var bir de.. Güzel oluyor bence her çeşit alın çeşit çeşit içersiniz, eğer kahveyi seviyorsanız
Mutluluklar dilerim.. Kolay gelsin..
ne ciciymiş o kovalar nereden aldın canım? süngerlik yerine sünger yazmışım bu aradaşu banyo üstü sabunluk ve süngerlik seti bakınıyorum canım, asıl sormak istediğim onlardı.