eksikleriyle 3 aylık yeni gelin evimmm :)

ya çok güzeller maşallah.. güle güle oturun evinizde. huzurlu mutlu bi şekilde..mutfağın halısnı nerden aldınız bayıldımmmmm..:))):KK3::KK3::KK3:

ya çok güzeller maşallah.. güle güle oturun evinizde. huzurlu mutlu bi şekilde..mutfağın halısnı nerden aldınız bayıldımmmmm..:))):KK3::KK3::KK3:

sağol tatlım bendeo halımı çok seviyorum fakat sanna tavsiyem utfakta kesinlikle kullanma :KK53: herşey damlayabiliyo ve bu insana bi süre sonra işkence oluyo markası bahariye halı tatlım:KK16:

herşey çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn cnm mutfağındaki masa takımına bayıldım nerden aldın acaba bide fiyatı nedir...

herşey çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn cnm mutfağındaki masa takımına bayıldım nerden aldın acaba bide fiyatı nedir...
çok teşekkür ederim tatlı allah herkese nasip etsinn telesetten aldık tatlım ama bi belirli markası var mı bilmiyorum :KK16:
1.500 tl ydi tatlım yalış hatırlamıyosam :KK16:

:KK9:süpermiş bende isti
yoruum

çok teşekkür ederimmm ikinizede allah herkese nasip etsin inşallahh :KK16::nazar:

evin çok şık ve çok modern Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşallah :KK1:

eviniz çok güzel güle güle oturun.. özellikle mutfak ve parkelerine bayıldım kullanışlı duruyo sanırım bende bu renk yaptırıcam parkelerimi :)

Gerçekten çok modern ve şık görünüyor ama asıl söylemek istediğim. Mutfağa ayrı bi bittim. Maşallah güzel günlerde oturun, güzel anılar biriktirin inşallah:KK9:

mutfaklarımız aynı model renk ben cok seviyorum seninkisi daha büyük güzel sohbetler evinizde :KK70::KK70:

Gerçekten çok modern ve şık görünüyor ama asıl söylemek istediğim. Mutfağa ayrı bi bittim. Maşallah güzel günlerde oturun, güzel anılar biriktirin inşallah:KK9:

Modern... Çok hoşuma gitti, güle güle oturun :)

hep,nize ayrı ayrı teşekkür ederimm:KK16:
allah herkese nasip etsin inşallaahhh:nazar::nazar::KK16::KK16:

Güzel modern bi ev tv ünitesini çok beğendim özellikle maşallah Güle güle güzel günlerde oturun :)

X