• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşi sozlukteki bir yazari ariyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi beans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünyada bu konu ile ilgisi olan tek kişi o yazar değildir eminim
Başka yollardan sorununuzu çözmeyi deneseniz ?

İlaç kullaniyorum.
Sadece ilaç mı kullanıyorsunuz? Terapi aldınız mı uzun soluklu? Bazı "beyin" hastaneleri bahsettiğiniz yöntemleri resmen deneme yanılma yoluna çevirmiş durumda ve her gelene öneriyorlar. Bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler. İstanbul'daysanız Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Psikoterapi Merkezi'nde bireysel ve grup terapileri veriliyor. Bunları denemeden o topa girmeyin lütfen...

Dünyada bu konu ile ilgisi olan tek kişi o yazar değildir eminim
Başka yollardan sorununuzu çözmeyi deneseniz ?
Çocuğu beğenmiş olabilir çünkü çocuğun konuyla ilgili tek girdisi var öyle bu işin profu falan değil yani, ayrıca başlıkta bir sürü insan daha çok detaylı paylaşımlar yapmış

Peki hafıza gidiyor diyorlar ya, mesleki bilgiler anılar falan da mi gidiyor

Sadece ilaç mı kullanıyorsunuz? Terapi aldınız mı uzun soluklu? Bazı "beyin" hastaneleri bahsettiğiniz yöntemleri resmen deneme yanılma yoluna çevirmiş durumda ve her gelene öneriyorlar. Bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler. İstanbul'daysanız Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Psikoterapi Merkezi'nde bireysel ve grup terapileri veriliyor. Bunları denemeden o topa girmeyinlütf
Terapi aliyorum.Malesef istanbulda değilim.
Çocuğu beğenmiş olabilir çünkü çocuğun konuyla ilgili tek girdisi var öyle bu işin profu falan değil yani, ayrıca başlıkta bir sürü insan daha çok detaylı paylaşımlar yapmış
Yok gerçekten tedaviyle ilgili bilgi almak içinden aramistim.Beğenme falan yok.O işleri düşünecek halde de değilim.

Peki hafıza gidiyor diyorlar ya, mesleki bilgiler anılar falan da mi gidiyor
Terapi aliyorum.Malesef istanbulda değilim.

Yok gerçekten tedaviyle ilgili bilgi almak içinden aramistim.Beğenme falan yok.O işleri düşünecek halde de değilim.
Ama çocuk sadece bu tedaviyi görmüş bahsettiğiniz gibi derin bir bilgisi yok ki başlıkta seans seans daha detaylı anlatım yapanlar mevcut birebir operasyona girenler var neden bu çocuk?

Back