- 17 Aralık 2015
- 26.631
- 48.562
- 598
diger yorumlarina bakmadim ama tedavi oldugundan bahsetmemisdi sanki.Nerde tedavi olduysa bende orda tedavi olmak istiyorum.
sadece bilgi vermisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diger yorumlarina bakmadim ama tedavi oldugundan bahsetmemisdi sanki.Nerde tedavi olduysa bende orda tedavi olmak istiyorum.
Merhaba kızlar,
Uzun süredir depresyon tedavisi görüyorum.Ekt tedavisi olmayı düşünüyorum.İyi bir yerde tedavi olmayı düşünüyorum.Bu konuda araştırmalar yaptım ekşi sözlükte bir yazar var sözlükte ekt tedavisi hakkinda entryleri var.Ona bu tedavi hakkinda soru sormam lazim dolayisiyla ulaşmam lazim sözlüğe üye oldum msj attim fakat en son ocak ayında girmiş sözlüğe ulasamiyorum.
Kendisinin profil kullanici fotosunda kendi fotosu var google da tarattım ama bisey cikmadi.Sözlükteki kullanici adini google da arattim bir sey cikmadi.Ben nasil ulaşabilirim bu kisiye bir fikri olan var mı?
Olmak istiyorum isteğimi doktora ileticem ön görürlerse ne ala diyorumBir tek o mu var bilgi alabileceğiniz? Bu işin başka uzmanı yok mudur? Bir de o tedaviyi kendinize siz mi reçete ettiniz yani?
Eminim canim baska carem kalmadisimdi baska bir yorumunu okudum bu konuda hafiza kaybindan bahsediyor direk, eminmisiniz bu tedaviyi olmak istediginize
İlaç kullaniyorum.Ben de inanılmaz bir depresyondayım ne yapıyorsunuz yenmek icin
Bende başlayacağım galiba kendi başıma basa çıkamıyorumİlaç kullaniyorum.
Kasım ayında randevum var bu konuyu danisicam.Doktora danıştınız mı, emin misiniz? Çok ilkel ve insanlıkdışı bir uygulamanı torunu bu bildiğim kadarıyla, 20.yyda tıp çalışmalarında deneyler yaparken şizofreni hastalarına elektik verip tedavi etmeye çalışıyorlar valla aklıma direkt onlar geliyor. Bu tedavi öyle manyakça ve rezilce şekilde yapılmıyor tabi ki ama beyni elektrik verip uyarıyorlar. Kendi kendinize reçete yapmayın hiç, adamakıllı bir doktora mutlaka danışın. Acil şifalar dilerim.
Öncelikle çok fazla kişisel detay vermek istemiyorum bunu belirtmem gerek, bir şekilde bu tedaviyi alan çok fazla kişiyi gördüm. Gerçekten istiyorum ihtiyacım var diyorsanız ve doktorunuz da bunu onaylıyorsa yaptırmayın demek asla haddime değil fakat tedavi süresince yanınızda gerçekten sizi koruyacağından kesinlikle emin olduğunuz insanlarla olun.Kasım ayında randevum var bu konuyu danisicam.
Teşekkür ederim.Bu arada eklemek isterim, doktor/sağlık çalışanı değilim ve üstte yazmış olduklarım tamamen kişisel gözlemime dayalı yorumlarım.
Ne alakası var ki? Burda biz fikirlerimizi yazıyoruz mesela ordaki gibi. Bize ulaşılsın diye bi şey bırakıyo muyuz? HayırZaten kolay ulaşılmak istese ; bir numara,bir sosyal medya illa ki ilistirirdi.
Ulaşmak istiyor olabilirsin ancak o kendisine ulasmani istiyor.mu acaba ?
Her şeyi tek taraflı düşünmeyin.
Çünkü ulaşılmak istemiyoruz.Ne alakası var ki? Burda biz fikirlerimizi yazıyoruz mesela ordaki gibi. Bize ulaşılsın diye bi şey bırakıyo muyuz? Hayır
Kasım ayında randevum var bu konuyu danisicam.
hayir sadece uyutuyorlar ve kaslari uyusturuyorlr, o yuzden kasilma vs olmuyor. ayrica tedaviye cevap verme orani cok yukse, ozellikle psikotik dereceye varmis depresyonlarda cok etkili, hatta hamilelerde bile ilac yerine tavsiye edilebiliyor.Doktora danıştınız mı, emin misiniz? Çok ilkel ve insanlıkdışı bir uygulamanı torunu bu bildiğim kadarıyla, 20.yyda tıp çalışmalarında deneyler yaparken şizofreni hastalarına elektik verip tedavi etmeye çalışıyorlar valla aklıma direkt onlar geliyor. Bu tedavi öyle manyakça ve rezilce şekilde yapılmıyor tabi ki ama beyni elektrik verip uyarıyorlar. Kendi kendinize reçete yapmayın hiç, adamakıllı bir doktora mutlaka danışın. Acil şifalar dilerim.