Ekşi sozlukteki bir yazari ariyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi beans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.159
1.747
333
Bolu
Merhaba kızlar,

Uzun
süredir depresyon tedavisi görüyorum.Ekt tedavisi olmayı düşünüyorum.İyi bir yerde tedavi olmayı düşünüyorum.Bu konuda araştırmalar yaptım ekşi sözlükte bir yazar var sözlükte ekt tedavisi hakkinda entryleri var.Ona bu tedavi hakkinda soru sormam lazim dolayisiyla ulaşmam lazim sözlüğe üye oldum msj attim fakat en son ocak ayında girmiş sözlüğe ulasamiyorum.

Kendisinin profil kullanici fotosunda kendi fotosu var google da tarattım ama bisey cikmadi.Sözlükteki kullanici adini google da arattim bir sey cikmadi.Ben nasil ulaşabilirim bu kisiye bir fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Zaten kolay ulaşılmak istese ; bir numara,bir sosyal medya illa ki ilistirirdi.
Ulaşmak istiyor olabilirsin ancak o kendisine ulasmani istiyor.mu acaba ?
Her şeyi tek taraflı düşünmeyin.
Adam ya da kadın, ekşideki hesabı ile artık ilgilenmiyor olabilir, tonla işi gücü vardır vakit bulamıyordur, ekşide bir hesabı olduğunu bile unutmuş olabilir, belki rahmetli olmuştur kim bilir.

Adamın kullanıcı adını paylaşın isterseniz bi bakalım belki bir ipucu çıkarırız

Zaten kolay ulaşılmak istese ; bir numara,bir sosyal medya illa ki ilistirirdi.
Ulaşmak istiyor olabilirsin ancak o kendisine ulasmani istiyor.mu acaba ?
Her şeyi tek taraflı düşünmeyin.
Bu da bir bakış açısı saygı duyuyorum.Fakat bu kadar kimsenin gizliyi oynayacağını düşünmüyorum profil fotosu kendi fotosu olan birinin ustelik

Elektro şok yöntemi değil mi? Şöyle bir inceledim de bir sürü olumsuz yorumlar var. Neuroformat, EFT gibi teknikleri denemenizi tavsiye ederim.

Bu konu sayesinde ekşide hesabım olduğunu hatırladım, aylardır girmiyorsa benim gibi çoktan unutmuş olabilir. Bu arada dediğiniz şey hakkında, eft ya da emdr tedavilerini de araştırabilirsiniz.

Elektro şok yöntemi değil mi? Şöyle bir inceledim de bir sürü olumsuz yorumlar var. Neuroformat, EFT gibi teknikleri denemenizi tavsiye ederim.
Başka carem kalmadi malesef Elektro şok yöntemiyle tedavi olmak istiyorum ön görürlerse tabi.Yoksa dediğin diğer yöntemlerinde arastiricam.

Başka carem kalmadi malesef Elektro şok yöntemiyle tedavi olmak istiyorum ön görürlerse tabi.Yoksa dediğin diğer yöntemlerinde arastiricam.
tamam da bu cocuga neden ulasmak istiyorsunuz yani yazdigi yorumu googleye yazsaniz aynisini soyler size zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…