Attım canım msj 2 kereSözlük yazarıyim. En son ocak ayinda girdigine göre şu an mesaj atsam bile göreceğini sanmıyorum. Çaylak mesajlarını kabul ediyorsa siz de bı deneyin şansinizi.
Adam ya da kadın, ekşideki hesabı ile artık ilgilenmiyor olabilir, tonla işi gücü vardır vakit bulamıyordur, ekşide bir hesabı olduğunu bile unutmuş olabilir, belki rahmetli olmuştur kim bilir.Zaten kolay ulaşılmak istese ; bir numara,bir sosyal medya illa ki ilistirirdi.
Ulaşmak istiyor olabilirsin ancak o kendisine ulasmani istiyor.mu acaba ?
Her şeyi tek taraflı düşünmeyin.
Adamın kullanıcı adını paylaşın isterseniz bi bakalım belki bir ipucu çıkarırızMerhaba kızlar,
Uzun süredir depresyon tedavisi görüyorum.Ekt tedavisi olmayı düşünüyorum.İyi bir yerde tedavi olmayı düşünüyorum.Bu konuda araştırmalar yaptım ekşi sözlükte bir yazar var sözlükte ekt tedavisi hakkinda entryleri var.Ona bu tedavi hakkinda soru sormam lazim dolayisiyla ulaşmam lazim sözlüğe üye oldum msj attim fakat en son ocak ayında girmiş sözlüğe ulasamiyorum.
Kendisinin profil kullanici fotosunda kendi fotosu var google da tarattım ama bisey cikmadi.Sözlükteki kullanici adini google da arattim bir sey cikmadi.Ben nasil ulaşabilirim bu kisiye bir fikri olan var mı?
@plakog , profilinde kendi fotoğrafı da var belki tanıyan çıkabilir diye buraya yazdımAdamın kullanıcı adını paylaşın isterseniz bi bakalım belki bir ipucu çıkarırız
Benimki de bir umut işten naparsınAdam ya da kadın, ekşideki hesabı ile artık ilgilenmiyor olabilir, tonla işi gücü vardır vakit bulamıyordur, ekşide bir hesabı olduğunu bile unutmuş olabilir, belki rahmetli olmuştur kim bilir.
Bu da bir bakış açısı saygı duyuyorum.Fakat bu kadar kimsenin gizliyi oynayacağını düşünmüyorum profil fotosu kendi fotosu olan birinin ustelikZaten kolay ulaşılmak istese ; bir numara,bir sosyal medya illa ki ilistirirdi.
Ulaşmak istiyor olabilirsin ancak o kendisine ulasmani istiyor.mu acaba ?
Her şeyi tek taraflı düşünmeyin.
Yoo tabiki de fakat kendisinin nereye yaptırdığını merak ediyorumYeryüzünde bir tek o kişinin mi bilgisi var?
Bütün gökalpleri arastircam.muhtemelen ismis gökalp olan vatandaş
Başka carem kalmadi malesef Elektro şok yöntemiyle tedavi olmak istiyorum ön görürlerse tabi.Yoksa dediğin diğer yöntemlerinde arastiricam.Elektro şok yöntemi değil mi? Şöyle bir inceledim de bir sürü olumsuz yorumlar var. Neuroformat, EFT gibi teknikleri denemenizi tavsiye ederim.
tamam da bu cocuga neden ulasmak istiyorsunuz yani yazdigi yorumu googleye yazsaniz aynisini soyler size zatenBaşka carem kalmadi malesef Elektro şok yöntemiyle tedavi olmak istiyorum ön görürlerse tabi.Yoksa dediğin diğer yöntemlerinde arastiricam.
Nerde tedavi olduysa bende orda tedavi olmak istiyorum.tamam da bu cocuga neden ulasmak istiyorsunuz yani yazdigi yorumu googleye yazsaniz aynisini soyler size zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?