ekşi sözlük yazarları

sıra mı bekleniyomuş öle... hemde yıllarca..

hiç bilmiyodum... ilk kez duydum...

aman kalsın ya o kadar beklenir mi...

çok önemli bişey sanki...

arkadaşlar ekşiyi bende takip ediyorum da. birşeyi merak ettim yazar olanlara para falan mı veriyolar niye bu kadar zor çaylaklıktan çıkmak

başlık sahibi ekşi yazarıda bizimi kekliyo yoksa şaka canım

inanmazsınız bişey aratırken çok popüler hatta kk dan da popüler olduğunu tahmin ettiğim bi forumda, muhtemelen erkek üyeydiler, hadi gidip biraz kadınlar kulubune yazalımda ortalığı karıştırıp eğlenelim diye yazmışlar, o aklıma geldi bak

O kadar çok zaten düşünen ve yazan var ve eksisozluk'un duzeyi o kadar düştü ki, ben hiç üye olma teşebbüsünde bulunmadım. Zaten mutlaka birşeyleri birileri düşünüp yazmış oluyor, ben de eksik kalayım :)) Oradan kimseyle tanışma gibi bi merakım da olmadığından hiç bulaşmıyorum, okuyorum, çıkıyorum :))

Eskiden daha çok bakardım, şimdi sadece lazım olan şeyleri aratıyorum. Bana benzer insanlar varmış diye görüp tuhaf olmamak beni mutlu etti, bu açıdan ekşisözlüke minnettarım ama onca boş laf, anlamsız başlık, sanki biraz da kendi kendinin değerini azaltma sürecinde epeydir.

Bu yoruma gül gül bi hal oldum resmen

biri çıkıp, göbeğime acı biber sürüp arkasından ton balığının yağıyla ovup domates koyup streç filmle sarıyorum 15 gün bekliyorum, göbeğimde bir gram yağ kalmadı dese bunu hakikaten uygulayacak gırla kadının bulunduğu kadın sitesidir.

Ben de aslinda isterdim orada yazar olmayi ama yazarligin onaylanmasi uzun suruyor ve de garantisi yok diye hic ugrasmadim.....ve sanirim ugrasmam da.

Arada bir okurum oradaki bazi konulardaki yazilari. Ilginc, bilgilendirici yazilar var.....ama bir o kadar da sacma, cocukca ve kufur/basitlik dolu yazilar var.

Son düzenleme:
6 entry döşedim güzelce ama daha sonra hevesim kaçtı. sözlük kurallarına uysun, gg olmasın diye göbeğim çatlıyor. klonlarda ne güzeldi halbuki, istediğim gibi sallıyordum. yok bu böyle olmayacak, şimdi bi entry daha gireyim :)

bende 2007 de caylaktim, arada giriyordum mutlaka , en son pes ettim artik girmiyordum uzuyor caylakligim diye.. 2009 eylulde kabul edildiniz maili aldim.. giriyim bi dedim siftahimi yapiyim.. eneee sifreyi unutmusum .. ugrasmadim oylece biraktim , hevesim yazar olmakmis meger.. olunca rahatladim, bidaha da girmedim.. zaten kansorojen bi olusum eksi, giren fazla dayanamiyor.. ya sut! yada sinir harbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…