• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekşi sözlük yazarları

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
doğru yerde miyim bilmiyorum? forumda yeniyim bu yüzden nereye yazacağımı bilemedim. 6buçuk aydır ekşi sözlükte yazarlığımın onaylanmasını bekliyorum. her gün en fazla 50 kişi ilerliyor. şu an 52binlerdeyim. aranızda ekşi de yazar olan var mı? yok mudur bunun bir kolay yolu? daha ne kadar beklemem gerek?:44::44:

Sıran gelene kadar beklemen lazım. Ben yazmıyorum ekşide ama çok arkadaşım var yıllardır orada yazar olan.

Ekşiye yazar olduktan sonra orada tutunmak da ayrı mesele. Benim bir arkadaşımı atmışlardı hemen mesela. :D

Sıran gelene kadar beklemen lazım. Ben yazmıyorum ekşide ama çok arkadaşım var yıllardır orada yazar olan.

Ekşiye yazar olduktan sonra orada tutunmak da ayrı mesele. Benim bir arkadaşımı atmışlardı hemen mesela. :D

evet tanım yazmadığın zaman hemen uçuruluyorsun.. :1::1: offf bekliycez artık ne yapalım, 3 yıl bile bekleyen varmış.:50::50:

Vay bee demek bu kadar bekletiyorlar artık...
10 yıldır ekşinin müdavimiyim, o zamanlar üye olmuştum 1 hafta da onaylanmıştım keşke devam etseymişim :59:

1 Sene bekledim..
ama çaylaklıkta hiç kolay değil..
bir çok entrim silindi..
benden tavsiye sakin siyasi konularda yazmayın,
o dönem deniz baykalın istifa olayları vardır,
kendimce bi entryi girmiştim ve alımlarada çok az bi süre vardı,
o yorumum yüzünden çaylaklıktan uçuruldum:9:
boşa bekledim yani..az daha dişimi sıksam olcaktı bu iş:52:
valla çaylaklık birazda asosyallikle alakalı..
sürekli entryi girmen gerek,ben hergün giremiyodum,zaman sonra çaylaklıkta sıkıcı olmuştu..
ekşi sözlük jargonuyla yazcam diye kasmaktan,kendimden başka biri haline dönüşmeye başlamıştım :)))
sanal entellik hiç bana göre değil:63:

1 Sene bekledim..
ama çaylaklıkta hiç kolay değil..
bir çok entrim silindi..
benden tavsiye sakin siyasi konularda yazmayın,
o dönem deniz baykalın istifa olayları vardır,
kendimce bi entryi girmiştim ve alımlarada çok az bi süre vardı,
o yorumum yüzünden çaylaklıktan uçuruldum:9:
boşa bekledim yani..az daha dişimi sıksam olcaktı bu iş:52:
valla çaylaklık birazda asosyallikle alakalı..
sürekli entryi girmen gerek,ben hergün giremiyodum,zaman sonra çaylaklıkta sıkıcı olmuştu..
ekşi sözlük jargonuyla yazcam diye kasmaktan,kendimden başka biri haline dönüşmeye başlamıştım :)))
sanal entellik hiç bana göre değil:63:

ama artık çaylaklık döneminde 10 entry den fazla giremiyorsun. ben de mecburen başkalaının yazdıkları ile idare ediyorum:97::97:

bende 2009 da üye olmuştum ama beklemedim hiç kabul ettiler hemen. ama şimdi sadece başlıklara bakıyorum entry girmeyeli uzun zaman oldu atılmışta olabilirim :27:

aaa niye kiii? ben her gün giriyorum:52::52:

çok fazla takip etmiyorum artık eskiden hergün girer bakardım ama şimdi kk ya ağırlık verdim :27:

arada bir girip başlıklara bakıyorum sadece :61: hiç bakmadım nickimi de hatırlamıyorum bi düşüniyim belki aklıma gelir :27:

ne 52 bini? an itibari ile onay bekleyen çaylak sayısı 80.547
ben 6 aydır beklediğim için bu kadar öne geçtim.:43:

Vay be! Zamanında kıymeti bilinmeyip, elden çıkarılan tarlalar gibi hissettim şimdi ekşisözlük üyeliğimi. :52: Ben de 8-9 sene önce üye olmuştum, bir iki hafta içinde de onaylanmıştı. Ama uzun süre kullanmadığım için, üyelik de silinip gitti. Bilsem elimde tutar, şimdi parayla satar, köşeyi dönerdim belki. :43: :37:

Son düzenleme:
ne bu yahu afrikada ekmek kuyruğu gibi. yazması değil okuması zevkli ayrıca yazmaya başlayınca o donk edicek bi de

napıcanız ekşide yazar olup ya, bi kaç küfürlü, entelli, dantelli tanım yapcanız diye bu kadar kasmaya gerek yok:27::27:
kk da yazar olalım, küfürde yasak, misss
:27::27:
dedikodudan hiç hazz etmem ama, orda bizim hakkımızda ne diyolar biliyo musunuz:63::63:

Son düzenleme:
Back