EKPSS ile ilgili

Gamze582

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
16
7
1
28
mrb hanımlar benim eşimin bacağından %46 engeli var ekpss ye başvurmak istiyorum ama okadar araştırdım hiçbişey anlamadım. İlköğretim okuduğu için sınava giremez diye biliyorum kuraya girmek için ne yapmamız gerekiyor şartları nelerdir nereye başvurmamız gerekiyor nekadar ücret istiyorlar bilen varsa yardımcı olabilirmi

Öyle sınavsız direk alım olmuyor diye biliyorum.

Daha once sınava girmediyse geçerli fotoğrafı yoktur. Bu yüzden başvuru merkezleri aracılığı ile başvurabilir.

Buradaki klavuzu inceleyin. Sonra süresi içinde başvuru merkezlerinden birine gitsin eşiniz, yardımcı olurlar.

Tamam teşekkürler☺

İşkur sözleşmeli alımlardan bahsediyo olabilir misin acaba

Gençlik spor bakanlıkları il müdürlükleri alıyor İŞKUR üzerinden kurayla. İlinizdeki İŞKUR kurumuna gidip bilgi alabilir.şartlarını bilmiyorum ama KPSS istediğini sanmıyorum işçi alımında. Sınava girme hakkı varsa ona da girsin az da olsa puanı olsun nerden ne çıkcapı hiç belli olmuyor.

Ekpss için özel bi kurs işlemi var ösym başvuru merkezlerine gidip öğrenebilirsiniz ama okullar kapalı oralar çalışıyor mu bilemedim ya da bulunduğunuz yerdeki sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin ordan da bilgi vereceklerdir. Sınava başvuru süresi geçti inşallah kuranınki geçmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…