insallah diyelimBenimde umudum aynı yönde. Bir de 2. el içinde 0,98 faiz kampanyasının tekrar kısa süre uygulanacağına dair bir umudum var. İnşallah olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah diyelimBenimde umudum aynı yönde. Bir de 2. el içinde 0,98 faiz kampanyasının tekrar kısa süre uygulanacağına dair bir umudum var. İnşallah olur
Naptınız ev işini bizde bursadayız hangi ilçelerde bakıyosunuz ev alabildiniz miBursadayım. Burda da dediğin fiyatlarda. Biz iki aydır fikir edinmek için bakıyoruz emlakçılara numaramızı bırakıyoruz şıkışık olanlar için arıyorlar . Daha bugün aradılar aralık ortası ilan a 300 e koymuşlar bugün 250 e biter diye.
Emlakçı bedeli için 2000 istiyor. Normal de % 3 sanırım
Ahh ahh. Ev de ev di hani ama fikir değiştirdik başka bi muhit ten bakıyoruz artık
Hangi bölgeden bakıyosunuz faizler yüksek ama gene 0.98e düşer ümidi çok içimde hayal kurmakta heyecanlandırıyor beniAaa konu canlanmış tekrar
Biz henüz alamadık ev falan kısmet degil henüz deyip bekliyoruz
Banka kredisi ile aldık canım hatta 1.45 faiz oranı biz bankaya gittiğimizde 1.55 oldu şaka gibi :))Naptınız ev işini bizde bursadayız hangi ilçelerde bakıyosunuz ev alabildiniz mi
Marmara bolgesindeyiz yüksek fiyatlar bize goreHangi bölgeden bakıyosunuz faizler yüksek ama gene 0.98e düşer ümidi çok içimde hayal kurmakta heyecanlandırıyor beni
Biz bursadayız batı tarafından bakıyoruz çok yüksek geliyor ödememiz gereken meblağ beklemedeyiz inş bizimde olurMarmara bolgesindeyiz yüksek fiyatlar bize gore
Faizler bir düşse gözünü kararttim nasip
Siz ev aldınız mı nerdesiniz
Hayırlı uğurlu olsun sizin ev ne kadar peşinat ne kadar verilmeli g0le güle otur evindeBanka kredisi ile aldık canım hatta 1.45 faiz oranı biz bankaya gittiğimizde 1.55 oldu şaka gibi :))
1350 tl buyüzden fazla ödeyecez.
Çokşükür iki haftadır taşındım evime .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evi 280 bin e aldık. Kredi oranları düşük iken de bakmıştık 335bin di . Sıfır bina . Satılık çok daire var. Bir kat altı 300 bin istiyor ev sahibi. 100 bin kredi çektik . Ev harici rahat 20 bin de tapu kombi fatura açtırma vs gitti .ilk fatura açtırma çok pahalı . Saat takılıyor diye .Hayırlı uğurlu olsun sizin ev ne kadar peşinat ne kadar verilmeli g0le güle otur evinde
Teşekkür ederim çok ayrıntılı anlatmışsın bayagı masraf çıkıyormuş bence çok akıllıca olmuş hem yolda zaman geçirmiyorsun çocuguna daha çok zaman kalır hemde apartman tarzı yerlerde çocuklar daha rahat büyüyorEvi 280 bin e aldık. Kredi oranları düşük iken de bakmıştık 335bin di . Sıfır bina . Satılık çok daire var. Bir kat altı 300 bin istiyor ev sahibi. 100 bin kredi çektik . Ev harici rahat 20 bin de tapu kombi fatura açtırma vs gitti .ilk fatura açtırma çok pahalı . Saat takılıyor diye .
1000 tl de müteahhit aldı. Genel masraflar için.
Allahtan emlakçı yoktu sahibinden aldık.
Tapu masrafı aldığımız tutarın yarısından az göstermemize rağmen 4700 çıktı .
İşime yakın olması gerekiyordu. Kızıma bakacak kimsemiz yok maalesef .site filan değil normal apartman . En azından Aidat düşük . Çıktığım yerde 175 aidat veriyordum burada 40 :))
Bide kızımın kreş servisini bıraktırdım .yaz dönemi kendim götürücem . 200 de ordan kalıcak :))
Bizimki kimsesizlikten kaynaklı . En azından okul çıkışı yanımda durur . Zaten eşim nöbetçi olduğunda 2 hafta evde oluyor. Herşey evlatlar için yoksa az daha ekler havuzlu sitelerden alırdım :))Teşekkür ederim çok ayrıntılı anlatmışsın bayagı masraf çıkıyormuş bence çok akıllıca olmuş hem yolda zaman geçirmiyorsun çocuguna daha çok zaman kalır hemde apartman tarzı yerlerde çocuklar daha rahat büyüyor
Büyüyünce alırsınız inş onlarında aidat vs yüksek oluyor aileniz il dışında mıBizimki kimsesizlikten kaynaklı . En azından okul çıkışı yanımda durur . Zaten eşim nöbetçi olduğunda 2 hafta evde oluyor. Herşey evlatlar için yoksa az daha ekler havuzlu sitelerden alırdım :))
Ailem ilçede eşiminki başka şehirdeBüyüyünce alırsınız inş onlarında aidat vs yüksek oluyor aileniz il dışında mı