Ekonomik krize rağmen 2019 da ev sahibi olmak isteyenler

Makbile

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
238
547
Merhaba arkadaşlar. Ülke şartları malum faizler aldı başını gitti. Bu şartlarda çok yüklü bir birikim olmadan ev almak hayal gibi gözüküyor. Yine de umudunu kaybetmeyen2019 da ev sahibi olmayı amaç edinmiş arkadaşlar varsa beraber birikim yapalım , fırsatları kovalayalım ne dersiniz:KK50:

Kızlar şu faizsiz ev alma için em..evim fuzu..vim gibi. Hakkında bilgisi olan var mı . Güvenilir mi

Bende ekonomik krize direnip ev alma planı pesinde koşuyorum nasil olacak bilmiyorum ama birikim icin ugrasiyorum

bir ihtimal acaba duser mi faziler diyorum hic umudum da yok

Bende ekonomik krize direnip ev alma planı pesinde koşuyorum nasil olacak bilmiyorum ama birikim icin ugrasiyorum

bir ihtimal acaba duser mi faziler diyorum hic umudum da yok
Hangi şehirdesiniz canım

Fiyat aralığınız nedir

kocaeli ama 300 un altinda ev yok denilebilir. Asil istediklerim 350 den basliyor. Tutuy Tutuy sen nerdesin

banka kredilerinin düşmesini bekliyorum

Kızlar şu faizsiz ev alma için em..evim fuzu..vim gibi. Hakkında bilgisi olan var mı . Güvenilir mi
Arkadaşının eşi bankada çalışmasına rağmen bu sistemle iki evi oldu..ayrıca artık eskisi gibi değil.. belli miktara kadar devlet güvencesinde paranız.. biz araba aldık.hic sorun yaşamadık.sira evde ıns.. küçük evim var onu peşinat yapıp büyütmeyi düşünüyorum..

kocaeli ama 300 un altinda ev yok denilebilir. Asil istediklerim 350 den basliyor. Tutuy Tutuy sen nerdesin

banka kredilerinin düşmesini bekliyorum
Bursadayım. Burda da dediğin fiyatlarda. Biz iki aydır fikir edinmek için bakıyoruz emlakçılara numaramızı bırakıyoruz şıkışık olanlar için arıyorlar . Daha bugün aradılar aralık ortası ilan a 300 e koymuşlar bugün 250 e biter diye.
Emlakçı bedeli için 2000 istiyor. Normal de % 3 sanırım

Ahh ahh. Ev de ev di hani ama fikir değiştirdik başka bi muhit ten bakıyoruz artık

Arkadaşının eşi bankada çalışmasına rağmen bu sistemle iki evi oldu..ayrıca artık eskisi gibi değil.. belli miktara kadar devlet güvencesinde paranız.. biz araba aldık.hic sorun yaşamadık.sira evde ıns.. küçük evim var onu peşinat yapıp büyütmeyi düşünüyorum..
Çevrem de hiç Yok bu şekilde ev araba alan . Herkes bankaya koşuyor hemen . Bilemiyorum mantıklı gibi görünüyor ama

Bursadayım. Burda da dediğin fiyatlarda. Biz iki aydır fikir edinmek için bakıyoruz emlakçılara numaramızı bırakıyoruz şıkışık olanlar için arıyorlar . Daha bugün aradılar aralık ortası ilan a 300 e koymuşlar bugün 250 e biter diye.
Emlakçı bedeli için 2000 istiyor. Normal de % 3 sanırım

Ahh ahh. Ev de ev di hani ama fikir değiştirdik başka bi muhit ten bakıyoruz artık
Mecburen is yerlerimizi cocugun okulunu dusunup hareket etmek istiyoruz bakalim ne yapacagiz biz.
ins düşer faizler diyerek bekliyorum

Çevrem de hiç Yok bu şekilde ev araba alan . Herkes bankaya koşuyor hemen . Bilemiyorum mantıklı gibi görünüyor ama
Ben yönlendirmek istemem sadece kendimden yola çıkarak söyledim.zaten 26 yıllık bir alt yapıları var..ama yarın ne olur bilinmez..ama biz arabayı sorunsuz aldık.

Ben yönlendirmek istemem sadece kendimden yola çıkarak söyledim.zaten 26 yıllık bir alt yapıları var..ama yarın ne olur bilinmez..ama biz arabayı sorunsuz aldık.
mesela sistemleri nasil işliyor ditelim ki ben 2 ay sonra ev buldum nasil olacak

mesela sistemleri nasil işliyor ditelim ki ben 2 ay sonra ev buldum nasil olacak
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama Ankarada her ilçede bilgi veren yerleri var..yüzyüze alabilirsiniz..söyle biz 30bin arabaya 1milyar organize bedeli verdik..sadece ..gerisi taksitler 1 milyar 1 milyar..sistem sana parayı veriyor..biz 5 ay sonra aldık. Parayı
Üzerine para koyup aldık arabayı.. eğer daha lüks araba için çok para muracat edeceksen organize bedeli daha fazla..ve önden biraz para verirseniz parayı daha çabuk alırsınız...ev gibi büyük şeylerde bir kura sistemi var .birde peşinat verince erken alma seçeneği....ister evi arabayı siz bulun onlar parayı veriyor yada evi arabayı onlardan alıyorsunuz.. ha çıkmak istedin biriken paranı alıyorsun.

Kendileri elden senet yapan ...

Tapuyu /satışı şerh (satılamaz) koydurmak suretiyle hemen alıcıya verebilen (dolandırılmamak için bu kısım çok önemli )

Banka ile faiz anlaşması olan (atıyorum 1,18sabit kurla XXX bankayla anlaşmalıyız)

20aya sıfır faiz 36aya 0,80 faiz gibi kampanya yapabilen /yapan
Müteahit firmalara yönelirseniz daha kârlı bşr alışveriş olur ....

Kendileri elden senet yapan ...

Tapuyu /satışı şerh (satılamaz) koydurmak suretiyle hemen alıcıya verebilen (dolandırılmamak için bu kısım çok önemli )

Banka ile faiz anlaşması olan (atıyorum 1,18sabit kurla XXX bankayla anlaşmalıyız)

20aya sıfır faiz 36aya 0,80 faiz gibi kampanya yapabilen /yapan
Müteahit firmalara yönelirseniz daha kârlı bşr alışveriş olur ....
Çok temkinli olmak gerek.

ben devlet bankasindan kredili dusunuyorum insaat firmasi ile anlasmali banka plursa takipteyim ama acele etmek istemiyorum ekonomi cok dalgali seyi ediyor

ben devlet bankasindan kredili dusunuyorum insaat firmasi ile anlasmali banka plursa takipteyim ama acele etmek istemiyorum ekonomi cok dalgali seyi ediyor
Benimde umudum aynı yönde. Bir de 2. el içinde 0,98 faiz kampanyasının tekrar kısa süre uygulanacağına dair bir umudum var. İnşallah olur

X