- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
artık kendim maaş alamadığım için haklı fesih yapıp işsizlik maaşından yararlanmak istiyorum o yzden yılımı doldurmayı bekliyorum. internet ve telefonla vs heryerden başvur yapıyorum ama evime yakın bir yer olsun istiyorum eşmde vardiyalı çalıştığı için.. bir sürü sıkıntı inanın..Aleykumselam, Allah yardımcınız olsun.
Gerçekten zor bir süreçten geçiyorsunuz; evet onlar çıkarsa en azından tazmınat ve işsizlik maaşı alırsınız bir süre.
İnternetten başvuru yapıyor musunuz bilemiyorum ama bu köle sisteminde işe girmek bir dert.
teşekkür ederimOyyy oyy. Allh yardimciniz olsun ne diyim. Cok zor.
kesinlikle katılıyorum ama az maaşlı bir iş bile bulamadım kendime maalesef.. arıyorum bakalım birde ihbar sürem olacak tabi fesih yaptığımda. bunu söylediğimde kimse beni istemiyor haliyle beklememek için..gerçekten çok zor
inşallah kısa zamanda iş bulabilirsiniz.
Her yere başvurun
ama az maaş almamak hiç maaş alamamaktan da iyidir.
kesinlikle katılıyorum ama az maaşlı bir iş bile bulamadım kendime maalesef.. arıyorum bakalım birde ihbar sürem olacak tabi fesih yaptığımda. bunu söylediğimde kimse beni istemiyor haliyle beklememek için..
bende aynı şeyi düşünüyorum ama iş bulamazsam en azından işsizlik maaş almam için de haklı fesih yapmam vs gibi şeyler lazım bekliyorum 2 hafta sonra artık herşey netleşirya acaba tazminatınızı alabilecek misiniz
yani o kesin mi
neyse 15 gün daha bekleyin ama daha fazla beklemeyin bence.
kriz var deniyor ama, kimse lüksünden geri kalmıyor..herkes sigarasını içiyor, avm ye gitsen tıklım tıklım dolu, kafeler, lokantalar dolu, çoğu evde 2 araba, ilkokul çocuklarında son model cepler....bende aynı şeyi düşünüyorum ama iş bulamazsam en azından işsizlik maaş almam için de haklı fesih yapmam vs gibi şeyler lazım bekliyorum 2 hafta sonra artık herşey netleşir
Aynen benim de tek anlamadığım bukriz var deniyor ama, kimse lüksünden geri kalmıyor..herkes sigarasını içiyor, avm ye gitsen tıklım tıklım dolu, kafeler, lokantalar dolu, çoğu evde 2 araba, ilkokul çocuklarında son model cepler....
Nerdeyse 1 yil mi olacakAllah yardimcimiz olsun bizde ayni durumdayiz en son eylul ayinda maas almisti esim daha hala alamadi allahtan borcumuz yok ulkece cok kotuyuz insallah bir an once duzelir. Az maas hic yoktan iyidir ne gelse kârdir su durumda yiliniz dolunca issizlik maasi alabiliyorsaniz iyi hic degilse is bulana kadar idare edersiniz
valla ben öğle yemeğimi yiyemiyorum ne zamandır işyerinde. akşamları makarna veya çorba ile geçiştirmekten bi hal oldum. kendime bişe almayalı aylar oldu. gezip harcayanlar varsa helal olsun ne diyim varsa harcasınlar.kriz var deniyor ama, kimse lüksünden geri kalmıyor..herkes sigarasını içiyor, avm ye gitsen tıklım tıklım dolu, kafeler, lokantalar dolu, çoğu evde 2 araba, ilkokul çocuklarında son model cepler....
amacım bu işsizlik maaşı alabilmek.. o kadar zorki Allah size de yardım etsin.. devlete çalışan herkes battı nerdeyse.Allah yardimcimiz olsun bizde ayni durumdayiz en son eylul ayinda maas almisti esim daha hala alamadi allahtan borcumuz yok ulkece cok kotuyuz insallah bir an once duzelir. Az maas hic yoktan iyidir ne gelse kârdir su durumda yiliniz dolunca issizlik maasi alabiliyorsaniz iyi hic degilse is bulana kadar idare edersiniz
senetle vs verir ama tabi ondan sonrası da sıkıntı olacak. en azındna iş bulamazsam işsizlik maaşı alayım diye gün dolduruyorumya acaba tazminatınızı alabilecek misiniz
yani o kesin mi
neyse 15 gün daha bekleyin ama daha fazla beklemeyin bence.
kriz sizleri etkilemediyse ne mutlu size ne diyeyim.Aynen benim de tek anlamadığım bu
aynen haklısınız tek derdim iş bulamazsam işsizlik maaşı alabilmek için gün dolduruyorum..Burada maaşım 2750 demişsiniz de alamadıktan sonra 10bin olsa ne ?
Asgari bile olsa her ay düzenli maaş alacağınız bir işe girerek borçlarınızı eritmeye bakın önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?