Her yere aynı foto olmaz ki, bunu da biz mi söyleyelim cıx cıx ...O zaman gelinlikli, çiçekli foto koymasın buradan söyleyelim de, atlamasin
Evi artık 10 günde bir temizleyelim K kahvemsi mutluluk minimal olacaz ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yere aynı foto olmaz ki, bunu da biz mi söyleyelim cıx cıx ...O zaman gelinlikli, çiçekli foto koymasın buradan söyleyelim de, atlamasin
Tamam işte kız tam minimal oluyordu, kendine temiz bir sayfa açmıştıpekisi cok nick almak nick degismek o da minimal hayat aykiri sayilmali.
o da cokluk.
nickler mesela ler eki var.
Ayyyy o kız hiç hatırlamak istemiyorum.
Kocaman puntolarla renkli renkli yazıyordu.
Walla burdan gozardi et butonunu söyleyen arkadaşa birdaha teşekkür ederim.
hep AmaryllissTamam işte kız tam minimal oluyordu, kendine temiz bir sayfa açmıştı
Siz fırsat vermediniz
:))
Sen sus bakim lelli.Hayalleriyle oynamaya utanmadın mı.Bir iki gün topigin başına neyim geçireydin zalımmmpekisi cok nick almak nick degismek o da minimal hayat aykiri sayilmali.
o da cokluk.
nickler mesela ler eki var.
Ayyyy evet drop lu birseydiDropic miydi ne bi gulme geldi simdi
Lelli ve Amaryliss ortak çalışması
Yazık ama dimi azıcık topiğin başına geçse mutlu olurdu oyalanırken hevesini alırdı hayalleri ile oynadınızSen sus bakim lelli.Hayalleriyle oynamaya utanmadın mı.Bir iki gün topigin başına neyim geçireydin zalımmm
Belkim sana özendi. Keşke benim de lellinin ki bir topigim olsa dedi(gözleri kısık smyle)
Ne kadan da kötüyüm demi haklısınız valla.Yazık ama dimi azıcık topiğin başına geçse mutlu olurdu oyalanırken hevesini alırdı hayalleri ile oynadınız
Ne kadan da kötüyüm demi haklısınız valla.
Kız gel bak bişey yapmicam bütün suç bende
Al 4.üyeliği çık çık gel
Yeni üyelik alıp topik acican kardeşBende artık minimalist olacam .
Nereden başlanıyordu
Böyle kendilerini belli ediyolla.
Drop gibi o da her üyelikte yaşı 31.
Yaşını değiştir bari Drop.
İçimden bir ses yine ban yiyeceğiz bu sefer bende buna dahil olacağım diyor . Sende de öyle bir his oluştu muNe kadan da kötüyüm demi haklısınız valla.
Kız gel bak bişey yapmicam bütün suç bende
Al 4.üyeliği çık çık gel
Hazırda topik bulduk olmaz mıYeni üyelik alıp topik acican kardeş
Oldü valla.Ben lelliye demiştim ayağım alıştı banlara doyamam diyeİçimden bir ses yine ban yiyeceğiz bu sefer bende buna dahil olacağım diyor . Sende de öyle bir his oluştu mu