ekodost senede bir gün adlı ürünü kullanan var mı?

narbahcesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
12
0
36
Diğer
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım.forumdaki bilgiler özellikle temizlik önerileri harika ve çok işime yaradı çalışan bir bayan olarak.paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler.temizlik yapmayı çok seviyorum ben de hepimiz gibi. hafta içi işten sonra hafta sonunda dip köşe temizlik yapmak terapi gibi geliyor bana. burada önerdiğiniz yöntemler ve deterjanlar çok işime yaradı.ben de çoğu arkadaş gibi doğal içerikli deterjanları tercih ediyorum amway gibi.ancak forumda adı geçen bir ürün var ekodostsitesine girip ürünlerini inceledim bir ürünü ilgimi çekti.senede bir gün adlı ürün. bu ürünü kullanan var mı merak ettim.ne işe yarar nasıl kullanılır ve ekodost ürünlerini nasıl temin edebilirim?
çok uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım.forumdaki bilgiler özellikle temizlik önerileri harika ve çok işime yaradı çalışan bir bayan olarak.paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler.temizlik yapmayı çok seviyorum ben de hepimiz gibi. hafta içi işten sonra hafta sonunda dip köşe temizlik yapmak terapi gibi geliyor bana. burada önerdiğiniz yöntemler ve deterjanlar çok işime yaradı.ben de çoğu arkadaş gibi doğal içerikli deterjanları tercih ediyorum amway gibi.ancak forumda adı geçen bir ürün var ekodostsitesine girip ürünlerini inceledim bir ürünü ilgimi çekti.senede bir gün adlı ürün. bu ürünü kullanan var mı merak ettim.ne işe yarar nasıl kullanılır ve ekodost ürünlerini nasıl temin edebilirim?
çok uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Sevigili nar bahçesi bende ekodostun ürünlerini severek ve zevkle kullanıyorum,resmen temizlik yapmak bir keyif halini aldı bende,senede birgün ürünü satıştan kaldırıldı çünkü kullanımı çok zordu,bu yüzden doğru kullanmayan kişlerden şikayet geldi neyse sorun değil çünkü diğer ürünleri bana yetiyor ve amway gibi pahalı değil,sen hangi şehirde yaşıyorsun,ürün temininde yardımcı olabilrim.

slm ben de bursa da yaşıyorum eko dostun temizlik ürünlerini ilk olarak kullandım .. temizliğinden memnun kaldıktan sonra satışına başladım.. senede bir gün ürününü henüz kullanmadım..sizin için mutlaka deniyeceğim.. kullandığım diğer ürünler harika... kireç sökücüsü, genel temizliği,hele de leke çıkarıcısı eko damla çok güzel..
bir kaç sene öncesinde koltuğuma dökülen kan şurubu lekesini bir türlü çıkaramamıştım. eko damlayı denedim ve kendim bile inanamdığım sonuç:leke çıktı...

slm ben de bursa da yaşıyorum eko dostun temizlik ürünlerini ilk olarak kullandım .. temizliğinden memnun
kaldıktan sonra satışına başladım.. senede bir gün ürününü henüz kullanmadım..sizin için mutlaka deniyeceğim.. kullandığım diğer ürünler harika... kireç sökücüsü, genel temizliği,hele de leke çıkarıcısı eko damla çok güzel..
bir kaç sene öncesinde koltuğuma dökülen kan şurubu lekesini bir türlü çıkaramamıştım. eko damlayı denedim ve kendim bile inanamdığım sonuç:leke çıktı...
Hayatım sana leke için asıl Kan yağ çözücüsünü öneririm,küçük bir oğlum var ve sağolsun evimizde dökülen saçılan eksik olmaz,ayrıca kıyafetlerindede gücenle kullanıyorum,lekenin üzerine sıkıyorum ve bekletmeden makinaya atıp yıkadığımda tertemiz oluyor,üzeri leke olacak stresinden bu ürünlerle kurtuldum...:34:

Back