- 10 Mart 2010
- 276
- 65
- 323
- Konu Sahibi menzil5453
-
her sandık tek tek açıklancak. sandık tutanakları dahi taratılıp açıklanacak. ankara gibi bir yerde, hele ki chp'nin güçlü olduğu bir yerde hileyle falan seçim kazanılmaz. ha oylar açıklandıktan sonra elindeki tutanakla sandık sonucu farklıysa gider itiraz edersin. bunun dışında hele ki şu an hile var demek çok komik oluyor...
Eeee tabi dimdik olur tatlım o zuzun adam nede olsa
cevap yok dalga cok
Benim de bir çok sorum havada kaldı ona bakılırsa. Cımbız gibi yazdıklarımdan tek bir kısmını seçip onu yanıtlıyorsunuz maşallah.
Benim de bir çok sorum havada kaldı ona bakılırsa. Cımbız gibi yazdıklarımdan tek bir kısmını seçip onu yanıtlıyorsunuz maşallah.
Cahil,koyun,yobaz ? Bravo yani.Nereden açılmış şu bölüm,kökten kapansa da kurtulsak.
bunun anası babası hiç yaşar nuri öztürk ü dinlememişler miaaa ne ayııppp , bu yaşta böyle dik ,
yaşar nurinin böyle oğlu olsa adını demir yada kaya koyardı ve şöyle derdi ;
ADINI KAYA KOYDUM, DEMİR'İN YOLU
birak canim, cevabi olmayinca herkese cahil diyor bu arkadas...
vallahi o kadar cok yazdimki...olaylari okuyarak takip etmek yerine surekli ayni seyleri tekrar ettiriyorsunuz...diger bayanla konusuyorduk cevap veremedi siz girdiniz araba vs vs vs...su secim bitsede millette rahata erse artik..
cahilliği neye göre sınıflandırıyorsa artık....bunlara göre kendileri gibi düşünmeyen herkes cahil.....
Şeriat isteyen kadin olur mu ya.
Seriatla yönetilen ülkelere bakar misin Allah askina ?
Sutyen giydi diye kadin döven ülkeler.
Hepsi cigrindan cikmis.
Pazarlarda elma gibi kadin satiliyor.
Öyle bir ülkeye gidin 1 hafta sonra Cumhuriyet diye aglarsiniz ..
Tovbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?