Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

Hicbir seye takilmadim da o SÖZLER kitabını alip poz vermesi yok artik dedirtti. Tayyip yapsa dini karistiyor diyorlar. Bakin dini bunlar da karistiyor. Ayrica gercekten Türkiyede sol bitti galiba.

Yanı simdi bisey diycemde ban yemek istemiyorum hayatında hic dil öğrenmek gibi bi çabamız olmadığı için zorlugununda farkında değilsiniz çok belli

ben arkadasin onu demek istedigini sanmiyorum..Turkce konusurken bile cok takiliyor sanirim onu demek istedi.

ya ben aslinda uzuluyorum bu adama..yani kullaniliyor, yasli basli adam bu saatten sonra siyaset neyine..gercek diyorum bu yasa kadar kariyer ne yaptiysan yapmissindir yani...

Yanı simdi bisey diycemde ban yemek istemiyorum hayatında hic dil öğrenmek gibi bi çabamız olmadığı için zorlugununda farkında değilsiniz çok belli

Boşver canım ben aşağıdaki söze istinaden cevap vermeyi kestim artık.

Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , Yada yazık olur Adabına ...

Hz Mevlana

Hadi İyi günler ..

Diğer başlığa yazmıştım buraya da yazmak istedim. Anlamakta zorlanıyorum bu zihniyeti. Tayyip'i savunan arkadaşlar bir açıklık getirebilirlerse sevinirim.

Ben anlamıyorum hırsız adamın nesine duacısı oluyorsunuz? Gece gündüz çalışıyoruz hepimiz öyle veya böyle üç kuruş paraya, aldığımızın yarısını gelir vergisi diye devlete ödüyoruz. Yetmedi mi verdiğimiz vergilerle oğluna aldığı gemiler, kızının yaptırdığı havuzlu villalar. Yüzlerce ses kaydı çıktı daha ne olması gerekiyor. Adam başbakan, devletin memuru, maaşı ortada. Demiyor musunuz ki bu adam bu kadar parayı nereden buluyor? Usanmadınız mı sömürülmeye? Bu adam halkın adamı mazlumun simgesi filan değil. Siz 2+1 evinizde kiranızı nasıl ödeyeceğinizi düşünürken adam lüks içinde gününü gün ediyor.

Selahattin Demirtaş desen o da katil, Apo'nun adamı. Pazarlıklar masada. Apo Tayyip cumhurbaşkanı olsa da beni bi çıkarsa diye ellerini ovuştura ovuştura bekliyor. Bu mu sizin vicdanınız? Yetmedi mi bu kadar taviz, yüreğiniz hiç mi sızlamıyor onca şehide?

adamin nesini gordunuzde memnunsuznuz diyorum?? cv sini yolluyorsun...bunlari bende biliyorum...nesinden memnunsun diyorum..cahille girmem munakasaya oluyor...iyi bakalim oyle olsun

Bu seriat degil. Bu Peygamberimizden onceki CAHILIYYE adetidir. "Diri diri gomulen kiz cocuklarina hangi gunahlari sebebiyle gomuldukleri soruldugunda" ayetini acip okuyabilirsiniz Tekvir 8-9 o zaman anlarsınız Islamin bunlara cezasini...

Beyfendi , sakin bir duruşu olsa da bu adama ısınamadım. Feto camiasından olduğu aşikar o yüzden mhp ve chp bu adamı aday gösterip dini alet ettikleri için siyasete onları kınıyorum :120:

Bu seriat degil. Bu Peygamberimizden onceki CAHILIYYE adetidir. "Diri diri gomulen kiz cocuklarina hangi gunahlari sebebiyle gomuldukleri soruldugunda" ayetini acip okuyabilirsiniz Tekvir 8-9 o zaman anlarsınız Islamin bunlara cezasini...

Bu bu iğrenç ceza sistemi Laik bir ülkede görebilir misiniz?
Şeriat ile yönetilen ülkelerde var dolayısı ile şeriatla ilgili canice bir uygulama.

adamin nesini gordunuzde memnunsuznuz diyorum?? cv sini yolluyorsun...bunlari bende biliyorum...nesinden memnunsun diyorum..cahille girmem munakasaya oluyor...iyi bakalim oyle olsun

Başbakanı bu kadar aktif siyaset içerisinde görmek istiyorsanız bırakın başbakan olarak kalsın o halde. Cumhurbaşkanlığı siyaset yapılacak makam değildir. Şahsen ülkemin en tepesindeki adamın yaptığı icraate değil kendini ne kadar yetiştirmiş olduğuna ve yetkinliklerinin ülke ihtiyaçlarına, ileride karşılaşılacak sorunlara yeterli gelip gelmeyeceğine bakarım. Çünkü icraat yapacak adam seçmiyoruz burada. Başbakanlık / Cumhurbaşkanlığı ayrımını iyi kavrayın. Anlamıyorum CV'ye bakılmayacak da neresine bakılacak?? "Nur yüzlü olmak" mı sizin cumhurbaşkanlığı kriteriniz acaba?

Hicbir seye takilmadim da o SÖZLER kitabını alip poz vermesi yok artik dedirtti. Tayyip yapsa dini karistiyor diyorlar. Bakin dini bunlar da karistiyor. Ayrica gercekten Türkiyede sol bitti galiba.

bozkurt işaretlerinin önünde "bizim şiarımız 'ne mutlu türküm diyene'" diyen, chp-mhp-bbp-dp-btp tarafından desteklenen ekmele oy verenler her şey olabilir, solcu olamaz.

ben gerçekten üzülüyorum bu adama. adam saygın, kültürlü, birikimli bir akademisyen olarak göçüp gidecekti şu dünyadan. şimdiyse ne şiş yansın ne kebap tarzı söylemleriyle, ismiyle dalga geçercesine peydahlanmış komik bir sloganla anılacak hep.( ekmek için ekmeleddin )bu kadar siyaset acemisi bir adamı getirip aday yaparak bu duruma düşürenler utansın.

Bu bu iğrenç ceza sistemi Laik bir ülkede görebilir misiniz?
Şeriat ile yönetilen ülkelerde var dolayısı ile şeriatla ilgili canice bir uygulama.

Seriatle ilgili değil. Seriati kendine kilif gostermektir bu. Yapmayin lutfen. Bunlari boyle gomenler kesinlikle musluman değiller. Bundan emin olabilirim..

bozkurt işaretlerinin önünde "bizim şiarımız 'ne mutlu türküm diyene'" diyen, chp-mhp-bbp-dp-btp tarafından desteklenen ekmele oy verenler her şey olabilir, solcu olamaz.

bakıyorum hatunlar mangalda kül bırakmıyoruz yine solcu olamazmısız falan.solcuyum ve e. ihsanoğlu'na oy vericem çünkü memleketi babasının malı gibi gören soygunculukta sınır tanımayan yargıyı öldüren insanlara tahammul edemiyorum.

Ekmel beyi sevmedigin belli ama karalama boyle
Cumhurbaskani tarafsiz olmalidir bebem ok

Quoteladigim bayan nisanlisinin ve ailesin ihsanoglundan cok memnun olduklarini soyledi..buna karsi ben nesinden memnun olduklarini sordum?? Turkiyede dune kadar kimse tanimiyordu cunku kendisini…kendiside Turkiyeyi tanimiyor bu da acik ve net. Memnun olmak icin bir icraat gormek gerek bana gore..bu yuzden boyle bir soruya cevap veremeyecegini biliyordum…yoksa nur yuzune filan bakilmiyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…