- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.398
- 598
- Konu Sahibi menzil5453
-
Yanı simdi bisey diycemde ban yemek istemiyorum hayatında hic dil öğrenmek gibi bi çabamız olmadığı için zorlugununda farkında değilsiniz çok belli
Yanı simdi bisey diycemde ban yemek istemiyorum hayatında hic dil öğrenmek gibi bi çabamız olmadığı için zorlugununda farkında değilsiniz çok belli
Adamlar milletin yüzündeki mutluluğa karışıyor, bayan hala o gülücük değildi kahkahayı yasakladı diyor ya.
Üzgünüm ama aşağıda ki mutlu sonu hakediyorsunuz.
Eki Görüntüle 1209285 Eki Görüntüle 1209286 Eki Görüntüle 1209287
Bu seriat degil. Bu Peygamberimizden onceki CAHILIYYE adetidir. "Diri diri gomulen kiz cocuklarina hangi gunahlari sebebiyle gomuldukleri soruldugunda" ayetini acip okuyabilirsiniz Tekvir 8-9 o zaman anlarsınız Islamin bunlara cezasini...
Beyfendi , sakin bir duruşu olsa da bu adama ısınamadım. Feto camiasından olduğu aşikar o yüzden mhp ve chp bu adamı aday gösterip dini alet ettikleri için siyasete onları kınıyorum :120:
adamin nesini gordunuzde memnunsuznuz diyorum?? cv sini yolluyorsun...bunlari bende biliyorum...nesinden memnunsun diyorum..cahille girmem munakasaya oluyor...iyi bakalim oyle olsun
Hicbir seye takilmadim da o SÖZLER kitabını alip poz vermesi yok artik dedirtti. Tayyip yapsa dini karistiyor diyorlar. Bakin dini bunlar da karistiyor. Ayrica gercekten Türkiyede sol bitti galiba.
Bu bu iğrenç ceza sistemi Laik bir ülkede görebilir misiniz?
Şeriat ile yönetilen ülkelerde var dolayısı ile şeriatla ilgili canice bir uygulama.
bozkurt işaretlerinin önünde "bizim şiarımız 'ne mutlu türküm diyene'" diyen, chp-mhp-bbp-dp-btp tarafından desteklenen ekmele oy verenler her şey olabilir, solcu olamaz.
Ekmel beyi sevmedigin belli ama karalama boyle
10 Ağustos'ta Türkiye, tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı'nı halk oyuyla seçecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve MHP'nin adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP'nin adayı Eş Başkan Selahattin Demirtaş arasında gerçekleşecek seçim yarışında, en sıradışı açıklama ve tavırlar, şimdiye kadar İhsanoğlu'ndan geldi.
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Kürt ve Alevi düşmanlığıyla bilinen Türk Solu dergisinin kendi resminin kapakta olduğu sayısını alarak basına poz vermişti.
Alevilerle buluşmasında ise Hz. Ali Efendimiz ve Hacı Bektaş-ı Veli'nin resminin olduğu bir saatle poz vermiş, Adana'da da Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir kitabı öpüp başına koymuş ve Bediüzzaman Said-i Nursi Hazretleri'nin Sözler Risalesi'yle de poz vererek herkese bir nevi "mavi boncuk" dağıtmıştı.
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=315437
Başbakanı bu kadar aktif siyaset içerisinde görmek istiyorsanız bırakın başbakan olarak kalsın o halde. Cumhurbaşkanlığı siyaset yapılacak makam değildir. Şahsen ülkemin en tepesindeki adamın yaptığı icraate değil kendini ne kadar yetiştirmiş olduğuna ve yetkinliklerinin ülke ihtiyaçlarına, ileride karşılaşılacak sorunlara yeterli gelip gelmeyeceğine bakarım. Çünkü icraat yapacak adam seçmiyoruz burada. Başbakanlık / Cumhurbaşkanlığı ayrımını iyi kavrayın. Anlamıyorum CV'ye bakılmayacak da neresine bakılacak?? "Nur yüzlü olmak" mı sizin cumhurbaşkanlığı kriteriniz acaba?
Napıyon kuzu çoşmuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?