- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi menzil5453
-
Kemik atan oldu mu kabak tadı veriyorsun maşallah full akıl full beyin full zeka dinime küfreden müslüman olsa :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kemik atan oldu mu kabak tadı veriyorsun maşallah full akıl full beyin full zeka dinime küfreden müslüman olsa :))))
Canim o haber eskidi yaa.. Kaldiki ayni sey degil.. Ohhf neyse..
Rapor edildi. Hakaret yakışmıyor.
burda herkes tartisiyor saygili sekilde ama bu kisi hakaretlerle geliyor,Erdoganin Cumhurbaskani olmasina 5 gün kaldi onu hazmedemiyor tahminimsinirini bizden cikariyor
allahım nasip etsin. utandırmasın bizleri. dua et rabia. çok önemli bu
Pembe dualar onunla bugun haberlerde komsulari basbakanin evinin önünde dualarla ugurladilar hala bazilari bahaneler uydurma karalama peşinde bütün duamiz onunla insallah bu secimdede yüzümüzün aki ile cikacagiz neymiş cahil kesim gorwcekler...allahım nasip etsin. utandırmasın bizleri. dua et rabia. çok önemli bu
Şimdiden bildiğin için teşkilatlansın görevin ne :) ya olacağı bariz ama nasıl olacak o bariz değil öyle olsa kimse tartışmaz merak etme olanları bitenleri görmeyecek kadar kör değilim kimse kimseden sinirini çıkaramaz.
Kemigi sana iade ediyorum :) terbiyesizssin essah bak... Catlasanda patlasanda zafer erdoganjn olacak insaalah.. Oturup aglarsin artik:)
Kemigi sana iade ediyorum :) terbiyesizssin essah bak... Catlasanda patlasanda zafer erdoganjn olacak insaalah.. Oturup aglarsin artik:)
Kk nin yanina boyleleri yakisir zaten.. Biri ana bellemeden bahseder bu da herkese havlayip kopek der...bi kadin bu kadar terbiyesiz olur...tonriko bosver o kisiye yazmayalim artik ,kiblendi zaten onunla beraber mapusa girmeyelim secim arefesi
kendi kendine yazsin dursun ikinci üyelik
Kk nin yanina boyleleri yakisir zaten.. Biri ana bellemeden bahseder bu da herkese havlayip kopek der...bi kadin bu kadar terbiyesiz olur...
bazilarini ciddiye alma bosver,kavgaya tutuscaksin mapusa girceksin olan sana bana olacak,seviyeli sekilde tartismaya varsa variz yoksa bosver
kendi kendine yazip dursunlar
benden alinti yapanlarin bazilarina cevab bile vermiyorum ciddiye almadigimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?