- Konu Sahibi menzil5453
-
sana bi daha yazmiycam zaten cunku saygisiz birisin...demin baskasinin yazisini alintilayip atip tutuyordun giyabimda...
sadece sunu diyim isinize bu sekilde geliyor o yuzden boyle soyluyorsunuz...sabahtan beri takmissin yok trafo yok kedi, bozuk plak gibi masaAllah ayni seyleri tekrar edip duruyorsun...pefff
o zaman tıklada ihya olayım şekerim
bak orada begenme butonu var
Sürü pozu hiç tarzım değil canımcım
Bireysel begen sen de o halde cicim like butonuna basarken sürünü arkanda bırak
Her önüme geleni tıklamıyorum şeker
Benim tıklamam için ilgimi çekecek gerçekçi ,doğru ve düzgün, ele avuca tutulur bişey olmalı ki beğen e tıklayım dimi ama
ee yavrucum o zaman ne diye likeden butondan bahsedip duruyorsun .))
Madem begenmeyecektin ne diye artistik endamımın ötesinde berisinde bir like butonu olsaydı aahhh diye içerleyip beni begenebilme ihtimalleri olanları hayalinde canlandırdın..
Neyse diyişelim karşılıklı 3-5 mesajdan sonra sıkılıyor insan
Niye siz Tayyip Erdoğan'la komşuluk mu yaptınız? :26:
Bi akil sizde var massallah... Olmasaymis nolurmus :) hakarette sinir tanimiyorsunuz alisiksiniz hakaret etmeye zaten:)
Adama hiyar demissem ne var? Hiyar cok faydalidir valla bak... Anasi bellenmis demekten iyidir ... O milletin anasina laf atarken bisey olmuyor hemde.. Kaldiki ben siradan bir vatandasim.. O tum ulkeye hitab eden biri...madem gucune gitti boyle demem o konuda yorum yapsaydin Arkadasim.., Herneyse yaa tartisamiycam bu konuda...Kılıçdaroğlu'na diğer konuda hıyaroğlu hıyar diyen siz değil miydiniz ? Milletin anasına laf ediyor diye yerin dibine sokarken babasına dil uzatmak ne kadar etik ?
Adama hiyar demissem ne var? Hiyar cok faydalidir valla bak... Anasi bellenmis demekten iyidir ... O milletin anasina laf atarken bisey olmuyor hemde.. Kaldiki ben siradan bir vatandasim.. O tum ulkeye hitab eden biri... Herneyse yaa tartisamiycam bu konuda...
Bi akil sizde var massallah... Olmasaymis nolurmus :) hakarette sinir tanimiyorsunuz alisiksiniz hakaret etmeye zaten:)
Adama hiyar demissem ne var? Hiyar cok faydalidir valla bak... Anasi bellenmis demekten iyidir ... O milletin anasina laf atarken bisey olmuyor hemde.. Kaldiki ben siradan bir vatandasim.. O tum ulkeye hitab eden biri...madem gucune gitti boyle demem o konuda yorum yapsaydin Arkadasim.., Herneyse yaa tartisamiycam bu konuda...
Sevdacan Teşekkürler :)Yok ben yanlışa yanlış demekten gocunmam.Ananı al git demek de yanlış,anası bellenmiş de,demek anasıyla sorunu var demek de aynı gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?