Ekmel bey bu kez de Atatürk'ün sözünü hatırlayamadı...

sizce türklerin atası demek tarihsel olarak ne kadar sağlıklı veya alparlanı,oğuzu yok saymak ne kadar mantıklı.. ??

bizde türk yok, atatürkiyeli var bütün ırklar biriz . ayrıca da takıldıklarınız şeylere bak demekten kendimi alamıyorum. gazi mustafa kemal diyor yetmedi mi?

anlaşılan sadece dememekteymiş . oysa sıklıkla yazmaktaymış. hem de "büyük atatürk" şeklinde. :34:
ibretlik belgeler buldum. için rahat olsun

http://www.tsk.tr/12_anitkabir/defter19.html
http://www.tsk.tr/12_anitkabir/defter29.html

E biraz önce Türklerin Atası demek doğru değil diyordunuz...
Şimdi Atatürk demiş merak etmeyin diyorsunuz.

Biri çıkıp ben kürdüm ama Türkiye vatanımdır diyorsa bu da mı vatan haini?
Hayır herkes türk değil.
Türküm diyemeyenler misiniz demişsiniz, neyden çekinip de diyemeyelim ki?
Benim ırkım türk, ama hiçbir önemi yok.
Bütün kimliklerden sıyrılmış bir müslümanım.
Vatanını sevmek de bunlarla ölçülebilen şeyler değil.
Bu çok tuhaf bu bir baskı.
Yapmayın Allah aşkına, bunlar hoş cümleler değil.

Gerçekten bazen bu ülkede eleştirinin n'olduğunu bilmemek gibi bir eksiğimiz olduğunu düşünüyorum.
Gazi Mustafa Kemal deyince Atatürk olduğu anlaşılmıyor mu?
Gazi dese ''şehid demedi'' paşa dese atıyorum '' kolordu komutanı'' demedi mi diyeceğiz?
Bunlar tuhaf kıstaslar.

Benim dedem Kürt ve ömrü boyunca ne o nede babam TÜRKÜM
demekten gocunmadı.

Gazi Mustafa Kemal dediğinde Atatürk olduğunu anlıyor muyuz?
O zaman Atatürk desin kısaca, yormasın kendini.

Şu gafları çarpıştıranlara bakıyorum da çok gülüyorum. Bu ülkede koskoca ! başbakan çocuklarıma helallokma yedirmedim dedi.Ona da bu kadar güldüler miydi acep? Güleriz ağlanacak halimize.

İhsanoğlunun istiklal marşı videosunu izledim mal bulmuş mağribi gibi atlayanlara güzel açıklama yapmış da anlaşılacağından şüpheliyim. Neden sürekli bu adama yok ekmek kaç para yok onu bilmiyor bunu bilmiyor diye laf çarpıtılıyor.Hayır bu boş muhabbetler çok anlamsız. Biri monşer dedi diye bunu kanıtlamak istercesine üstüne gidiyorlar adamın.Monşer diye 100 korumayla gezene derler oysa ki:19:

Erdoğan'ınınki gaf değilki soul, ondan gülememiştir kimse:ssz:

O sozu unutan RTE olsaydi simdi herkes tepkisini koyacakti ortaya.
Ama Ekmel yapinca 'olabilir unutmustur' oluyor.
Heyt be! :ssz:

aynen ya hemde atatürkün sözü ya unutulurmu hiç bu atatürke yapılan büyük saygısızlık degilde nedir ?? yolda kucuk cocuklar unutmaz anında cevap verir ama ekmel bey unutmak hakkı hiç sorun yok , yav he he derim ben bu işe :ssz:

ya ben anlamıyorum bu insanları, ya kardeşim insanlar her şeyi hatırlamak zorunda mı?
insan heyecandan unutabilir, yorgundur unutabilir, insan halinden az anlayın ya. unutmuşsa unutmuş, nolmuş yani dünyanın sonu mu? illaki bir kulp bulunacak ya, komedi vallahi..
Toplum içinde konuşma yapınca insan heyecanlanır, unutur çok normal yani. ona kalırsa Başbakanımızda sürcü lisan etmişti "Evlatlarıma Helal Lokma Yedirmedim" diye..ama bu kadar abartılmadı..
Ben gerçekten bir yarış içerisinde olan memleketimin bu haline acıyorum..

Son düzenleme:
Ne komik surdaki bi cok zavalliya sorsan Ataturk dusmanidir ama yorumlara bakiyoruz Ataturk uzerinden İhsanoglunu kotuluyorlar maksat yermek olsun maksat kucuk dusurmek olsun..vay efendim nasil unutur Ataturk un sozunu nasil prof bu kucucuk cocuk bilir...Gorende bu sahsiyetleri dort dortluk insan zanneder hepsi kendi hayatlarinda su gibi kekelemeden iii lamadan diyecegini unutmadan mukemmel konusuyor ya ,arkadaslar bosverin. Oysa ki ne laflar var bilincli bi sekilde soylenmis tekrarlanmis mesela" DEMOKRASİ bizim icin bir amac degil aractir amacimiza ulasana kadar demokrasiye bagliyiz" gibi ya da " DEMOKRASİ bizim icin bir tramvaydir istedigimiz duraga gelince ineriz" gibi ya da "Ata ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok her 10 kasimda yaygara kopariyorlar" gibi...ve daha bircogu. ama tabi bizim milletimiz demokrasiden, saygidan daha cok onem verir unutmaya ,sasirmaya yazik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamı zor duruma düşürmek için kırpılmış,benim aklıma başka ihtimal gelmiyor.
Görüntülerin tamamı eğer İhsanoğlunu yalanlayacak olsa yandaş medya hemen çıkartır zaten.
Hatırlayamaması saygı duymamasından iyidir bence,:31:

hele şu ampullere bak hele nasıl milliyetçi olmuşlar nasıl atatürkçü olmuşlar gözlerimden yaşlar aktı vallahi vah vah ne diyeceğimi şaşırdım vallahi bu türk adını sokaklardan kaldıranlar andımızı kaldıranlar istiklal marşında oturduğu yerden bacak aralarını kaşıyanlar nasıl atatürkçü olmuşlar istiklal marşını sever olmuşlar

latife yapıyorum ama manisada olanlardan sonra bu kalabalık beni şaşırttı atom bombası düşse acımıcam bundan sonra ortaklarının madeninde ölenlerin kemikleri sızlıyordur

yavaş gelllllll.....
ay çok acıdıydınız belli oluyordu zaten. zavallılar. kendinize acıyın sonra başkalarına.

ciddimisin:2::44::44:

Somada vefat eden madencilerin bedenleri Kırkağaçta kavunların kış boyunca saklandığı soguk hava depolarında tutuldu hatta oraya sığmadı bile.Ordan dıyor arkadaş.
Bir Soma faciamız vardı unutuldu UNUTTURULDU! üstü kapatılan,holdıng patronlarına çekilen kıyaklar da cabası.Öbür tarafta hesabını sorsun rabbim hepsine !

manisada konuşuyor şimdi hastahane yapıcam falan diyor geniş bir morg da yapsında millet ölüsünü meyva depolarından toplamasa bari

onların çoğu manisalı değildir canım.oradan buradan otobüslerle mesajlarla toplanmış vatandaşlar.bir yarısı da korumalar.geçen bizim burada bu şekildeydi:34:

onların çoğu manisalı değildir canım.oradan buradan otobüslerle mesajlarla toplanmış vatandaşlar.bir yarısı da korumalar.geçen bizim burada bu şekildeydi:34:

seçimlere az kaldı egem,ekmel beyle ilgili hiçbir fikrim yok..akp organizasyonu çok iyi..
bak benim alt komşum rahmetli subaydı..hanımıda onların bir altındakilerde mangal da kül bırakmazlar konuşurken..muhalefet parti için şöyleler böyleler vs..ve Ataürk Atatürk derlerdi..ağızlarından bırakmazlardı..alt katımdaki hanım kocasının ölüm mevlitnde Atatürkede rahmet okuttu..
gelgelelim burası yazlık yer en önemli seçimlerde yıllar önce bu insanlar..popolarını kaldırıp oy vermeye gitmedi biliyormusun...mevlit olacağı vakit hocaya Atatürküde analım derler..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

yavaş gelllllll.....
ay çok acıdıydınız belli oluyordu zaten. zavallılar. kendinize acıyın sonra başkalarına.

nasıl geleceğimi kime acıyacağımı sana mı sorcam sensin zavallı evet senden çok acıdığım kesin çünkü o meden benim partimin sempatizanın değil ampül kafalı bir moruğun benim partimden herhangi bir adam o meymenetsiz suratsız herife milyon dolarlar kazandırmadı rte kazandırdı bu yüzden senden çok acıyorum ölenlere evet artık ne olursa olsun acımıcam ne güzel tekmelediniz tokatladınız elinize ayağınıza sağlık siz yaptınız bunları sağolun

Back