- Konu Sahibi sarisaclihuzun
ya neler var bahçeli top 10 yapmışlar gül gül karnım ağrıdı.....iyi ya sıkılmıştım bahçeli den artık ekmelin top10 unu izler güleriz![]()
aynen
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya neler var bahçeli top 10 yapmışlar gül gül karnım ağrıdı.....iyi ya sıkılmıştım bahçeli den artık ekmelin top10 unu izler güleriz![]()
Başbakanın "Atatürk'ü" ağzına almadığı bir ülkede haber konusu olan olaya bak.
aynenekmel beyide nerden buldular tam kendileri gibi yakıştı muhalefete gaf üstüne gaf
![]()
daha kendilerinden emin değiller sırf akp seçmeninin gözüne girmek için seneler önce babasını sürgün ettikleri adamı aday yaptılar...akp seçmeni zaten kimi istediğini biliyor....mhp yi bilmem chp kendi koltuğuyla oynadı....bunlar başta olduğu sürece partileri yakında barajı aşamayacak.....gerçi aşmasa da seçimden zaferle çıktık derler.......![]()
bence varya kılıçdaroglu kendinden daha üstün aday çıkarmadı ki koltugundan olmasın diyebaşka aklıma birsey gelmiyor, yahu yaşar nuri öztük bile ekmel beyin proflugu sahte çalıntı hırsız dedi ya onlardan birde biliyorsun taraf mı değiştirdi ne
eh daha ne diyim
seçimden zaferle çıkma olayıda komedi zaten hiç deginme
![]()
Merak etme mi? :)) Evet, kesin alıyordur. Ee bırak da Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı zaten söylesin ama yanına Türklerin atası olduğunu belirten Atatürk'ü de bir zahmet eklesin.Alıyor alıyor merak etme hemde Gazi Mustafa Kemal paşa diyor, üstelik ekmel bey gibi en gözde sözünü unutmuyor![]()
o da ne yaptığını bilmiyor valla....chp de mhp de biran önce kendilerine iyi bir lider bulmalı.....yoksa tek partili döneme ışık yakıyoruz.... bizim için farketmez de bizden demsi haaaa
![]()
ya ben şahsen adam akıllı siyaset yapan iktidarı köşeye sıkıştıran ona rakip olan başa baş giden bir muhalefet istiyorum şahsen, güçlü siyasi bir lideri olan bir muhalefet şart bize umarım çıkar :26:
Alıyor alıyor merak etme hemde Gazi Mustafa Kemal paşa diyor, üstelik ekmel bey gibi en gözde sözünü unutmuyor![]()
Merak etme mi? :)) Evet, kesin alıyordur. Ee bırak da Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı zaten söylesin ama yanına Türklerin atası olduğunu belirten Atatürk'ü de bir zahmet eklesin.
sizce türklerin atası demek tarihsel olarak ne kadar sağlıklı veya alparlanı,oğuzu yok saymak ne kadar mantıklı.. ??
Türkiye Cumhuriyetini yoktan vareden Alparslan mıydı yoksa
Ben bunca yıldır yanlış öğrenmişim demekki.![]()
bizde türk yok, atatürkiyeli var bütün ırklar biriz . ayrıca da takıldıklarınız şeylere bak demekten kendimi alamıyorum. gazi mustafa kemal diyor yetmedi mi?
Türkiye Cumhuriyetini yoktan vareden Alparslan mıydı yoksa
Ben bunca yıldır yanlış öğrenmişim demekki.![]()
Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bunun ötesi berisi yok.sizce türklerin atası demek tarihsel olarak ne kadar sağlıklı veya alparlanı,oğuzu yok saymak ne kadar mantıklı.. ??
Neden Atatürk demiyor?
İçinde Türk kelimesi geçtiği için mi?
Ben Türküm diyemeyen bir adamın ATATÜRK ü ağzına almaması normal tabii.
Siz kimsiniz?
Türküm diyemeyenler mi?
Benim gözümde Türkiye vatandaşları Türk, Kürt, laz, çerkes, hepsi Türk tür.
Bunu söyleyemeyenlerde vatanına ihanet ediyordur.
Gaflar mı çarpıştırıyolar ?
Serelim mi Recebinkileri ortaya ?
Şu gafları çarpıştıranlara bakıyorum da çok gülüyorum. Bu ülkede koskoca ! başbakan çocuklarıma helallokma yedirmedim dedi.Ona da bu kadar güldüler miydi acep? Güleriz ağlanacak halimize.
İhsanoğlunun istiklal marşı videosunu izledim mal bulmuş mağribi gibi atlayanlara güzel açıklama yapmış da anlaşılacağından şüpheliyim. Neden sürekli bu adama yok ekmek kaç para yok onu bilmiyor bunu bilmiyor diye laf çarpıtılıyor.Hayır bu boş muhabbetler çok anlamsız. Biri monşer dedi diye bunu kanıtlamak istercesine üstüne gidiyorlar adamın.Monşer diye 100 korumayla gezene derler oysa ki![]()