ekmek yapma makinesi

seyyah2806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2.629
369
198
merhaba arkadaşlar. ekmek yapma makinesi kullanan varmı? simbonun 4711 modeli şuan hepsi burda.com da indirimde 99,90 tl. sizce almalı mıyım?:97:

biz bi heves bi heves aldık. ilk zamanlar kullanıyorsun, değişik değişik ekmekler yapalım diye, 3 saatte bir ekmek yapıyor. ki bi zaman sonra hiç yapmakla falan uğraşmak istemiyorsun. biz bol tahıllı, değişik şeyler yaparız diye almıştık ama artık fırınlarda çeşit çeşit tahıllı, kepekli değişik ekmekler satılıyor. bence alma, bi zaman sonra öylece yatıyor mutfakta. ama sen bilirsin.

bende gereksiz görüyorum. çeşitli ekmekler var. ama bazıları reçel çorba falan da yapıomuş. eğer biz evde reçel yapıyoruz bol vaktim var ekmek de yaparım diosan al. ama çalışınca valla zaman ayıramıorum malesef herşeyin hazırına kaçıyoruz.

Bir hevesle aldım ama şimdi gereksiz olduğunu düşünüyorum,normal bir ekmeği 3 saatte yapıyor,gider alırım daha iyi :50:

Bencede alma bizde aldık ama 3 saatte bi ekmek yaptığı için gereksz çeşit çeşit ekmetler satılıyor artık market,fırınlarda genede senbilirsin

Makineyi kullanan arkadaşlara sorum var. Elektrik faturasında bir değişiklilk oldu mu? 3 saat uzun bir süre.
Herkes fırından alırım daha iyi demiş ama fırında ne şartlarda yapıldığını bilmiyoruz. Her ne kadar tezgah temiz olsa da arka kısım temiz olmayabiliyor. Bu düşünce beni deli ediyor.:37:

Ev yapımı ekmek gibi var mı :32:

Makineyi kullanan arkadaşlara sorum var. Elektrik faturasında bir değişiklilk oldu mu? 3 saat uzun bir süre.
Herkes fırından alırım daha iyi demiş ama fırında ne şartlarda yapıldığını bilmiyoruz. Her ne kadar tezgah temiz olsa da arka kısım temiz olmayabiliyor. Bu düşünce beni deli ediyor.:37:

Ev yapımı ekmek gibi var mı :32:

bizde öyle düşündüğümü ziçin aldık. ama ekmek sıcak ve lezzetli olduğu için çok yiyorsu. bu sefer kilo almaya başladık ve evde yapmayı bıraktım.arasıra yumurta ve sütlü ekmek yapıyorum bebeğim için yada hafta sonları.
sürekli ekmeği evde yaptığım zamanlarda elektrik faturası kabarmıştı fırından aldığından pahalıya geliyor

bizde öyle düşündüğümü ziçin aldık. ama ekmek sıcak ve lezzetli olduğu için çok yiyorsu. bu sefer kilo almaya başladık ve evde yapmayı bıraktım.arasıra yumurta ve sütlü ekmek yapıyorum bebeğim için yada hafta sonları.
sürekli ekmeği evde yaptığım zamanlarda elektrik faturası kabarmıştı fırından aldığından pahalıya geliyor

Teşekkürler cevap için. :71:

Ben gene de alsak mı diye düşünüyorum. Yakında evlenecem ekmeğimi kendim yapmaya özeniyorum biraz :9:

biz de bir hevesle almıştık ama şimdi kaldırdık kullanmıyoruz hiç. bence hiç alma git fırından al illa sıcak istiyosan:60:
ilk zamanlar heves oluyo da sonradan üşeniyosun ölü bi makine oluyo köşede gerçekten

ben aldığım için pişman değilim.aslında çok zahmetlide degil ekmek yapması(en fazla 5 dk'nı alıyor ) mutfakta zaman geçirmeyi sevdiğim için herhalde bana zor gelmiyor.ben yogurdumu ,lor peynirimi salçamı da kendim yapıyorum.bu tür şeylerle uğraşmayı sevdiğim için ben memnunum.
kullanırım diyosan al bence.ama insanlar genelde olumsuz düşünüyor.

Bence en önemli makinelerden biri mutfakta bulunmasi gereken. Tertemiz ve sağlıklı ekmek yemek herhalde o gün kendinize yapabileceğiniz en temel iyiliklerden biri. Uzun süredir bu konuyla ilgileniyorum ben ve en ince detayına kadar inceliyorum. Zamanı olmayan arkadaşlar geceden de makineyi kurabilirler, ya da akşam yemeğini yapmaya başlarken basıp 2-3 saatte hazır sıcak ekmeğinizi hazır edebilirsiniz. İlk zamanlarda kilo alanlar sonra dengeleyip ekmek ihtivasını değiştirerek kilo bile verebiliyorlar. Kilo vereceğim diye ekmek yemeye yemeye kendimi kabız zannederdim. Şimdi iyiyim Allah'a şükür.

Küçük bir not: Kekleri de piyasadaki kekler gibi oluyor, pandispanya gibi. Reçel denemedim.

Back