Ekmek yapma makinesi hakkında..

kızlar bende hepsiburadadan sinbo 4705 ekmek yapma makinesi almıştım.1 yıl oldu ve daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.zaman ayarı falan hepsi var.hem ucuz hem de kaliteli.kek denedim.poğaça hamuru yoğurttum,bir tek reçel yapmadım.onu da bu yıl deneyeceğim.diğer tüm ürünleri başarı ile yaptı.elektrik tüketimi de ekonomik.bir bakın derim.hepsiburadada ürünün altında yaklaşık 500 tane kullanıcı yorumu var...a.s $Sinbo-4705-Ekmek-Yapma-Makinasi__21665485_0.webp

kızlar yaa simbo markasını beğenmem ama burda baya övmüşsünüz tefal iyidir ama kesin pahalıdır..
uzun süre kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz?

bir de bişey sorcam size makinenin haznesi kolay temizleniyor mu? kurabiye hamuru da yoğurabilir miyim?

bende düşünüyorum ekmek yapma makinesi sürekli yapmak için değil ama o kadar uğraşabilirmiyim bilmiyorum biz doğu görevindeyiz burda bayramlarda fırınlar kapalı oluyor nasıl birşeyse ekmeksiz kalıyoruz o yüzden düşünüyordum bayadır iyi oldu bu topiğe denk gelmem burdan faydalanırım artık

Ben moulinex ekmek yapma makinesini kullanıyorum.

$untitled.webp Ekmeği güzel oluyor, aynen böyle: $resim002gd0.webp

İstediğinizi ekleyebiliyorsunuz içine, ben cevizli de yapıyorum domatesli de.. Ve tümünü kepekli.

Başka bir şey yapmayı denemedim ama her şeyi yapıyor. Yalnız tek problem, ekmeği tazeyken yiyeceksiniz, aradan 2 gün geçince bölerken ekmek acayip parçalanıyor.

arkadaşlar ben fakir pane ekmek makinesi aldım bir hevesle.Ama sorun fazla pişirmiyor.pişmesi bittikten sonra tekrardan pişirme menüsünü seçip tekrar pişiriyorum 1 saat.Sebep ne olabilir bu markayı kullanan var mı.Bana fakir pane için bir tarif yazarmısınız.

Essenso almayın da ne alırsanız alın. İçinin teflonu o kadar adi ki, elimizde nazikçe yıkamamıza rağmen soyuldu teflonları. Sağlıklı ekmek yiyecegiz derken teflon yiyormuşuz hissine kapılıyorum.

yaa bişey sorabilirmiym?

ne kadar watt yakıyor acaba?

bende çok istiyorum ancak iyi olması kadar elektırık faturasına ne kadar yansıdığıda benım için önemli çünkü.

yaa bişey sorabilirmiym?

bende çok istiyorum ancak iyi olması kadar elektırık faturasına ne kadar yansıdığıda benım için önemli çünkü.

ben faturada bi fark göremedim oysaki genelde gündüz yapmama rağmen aynı fatura geldi 1 yada 2 tl fazla geldi

yaa bişey sorabilirmiym?

Bir forumda hesaplamasi yapilmisti 20 kurus diye.neticede 800wat enerji harciyo.yani herkeste bulunan kettle Dan cok cok daha az elektrik harciyor.

Bu arada denenmis tarifler paylasilsa guzel olur..

tşk ederim..

peki kek filan yapabiliyormuyuz? benim fırınım keklerimi çiğ bırakıyorda.. tekrar tekrar fırında almak istemiyorum..

Kek yapabilen modeller var ama benimkinde yok. Gerek duymadim.zaten onda yapilan kek cok buyuk olur,bitirmek sikinti.
Kek sert oluyormus diye de duymustum.ama ben denemedim bilemiyorum..

Kek yapabilen modeller var ama benimkinde yok. Gerek duymadim.zaten onda yapilan kek cok buyuk olur,bitirmek sikinti.
Kek sert oluyormus diye de duymustum.ama ben denemedim bilemiyorum..

tşk ederim canım.. sertlik derecesı ekmek gibimi acabaki.ben yine bi arastırmaya devam edeyım bu konuda cunku ben ve eşim keki çok seviyoruz ama fırın bölee arıza olunca.. tekrarda fırın almak istemıyom işte. bide kek pişirinlere bakayım olmazsa yorumlar benım için önemli cunku..

Onemli degil canim.su marketlrrdeki kekler siki oluyor ya onlar gibi oluyor Mus.oyle puf puf olmuyormus.bak bir arastir.muhtemelen ekmeklerin ici gibi oluyordur.

benimkide premier ,,,kek pişiriyo benimki,,

ama bugün ilk denemem oldu,,bugün geldi daha,,kek 2.37 dk zaman ayarladı kendisi ve hala zaman dolmadı,,bakalım görücem nasıl olucak,,çok uzun çırpma süresi olduya 1saat nerdeyse,,normalmiki bu:26:dedim bide ben şimdi fırında yapaydım 5dk da çırptırır,fırına atardım yarım saate hazır,,hep böyle uzunmu sürücek:25:
inşallah doğru yapmışımdır ayarı,,varmı fikri olan:28::26:

benimkide premier ,,,kek pişiriyo benimki,,

ama bugün ilk denemem oldu,,bugün geldi daha,,kek 2.37 dk zaman ayarladı kendisi ve hala zaman dolmadı,,bakalım görücem nasıl olucak,,çok uzun çırpma süresi olduya 1saat nerdeyse,,normalmiki bu:26:dedim bide ben şimdi fırında yapaydım 5dk da çırptırır,fırına atardım yarım saate hazır,,hep böyle uzunmu sürücek:25:
inşallah doğru yapmışımdır ayarı,,varmı fikri olan:28::26:

benimkide primier keklerim güzel oluyor.. ancak been verilen tarif kitabına göre yapmıyorum..

normal kek tafine göre yapıyorum ve direk pişir seçeneğini işaretliyorum..

eğer browni kıvamında olsun diyorsanız.. kek seceneğinin 1000gr olan seçeneğinde pişirin.. evet 2.37 gibi bir zaman oluyor..

bugun tam tahıllı ekmek yaptım ,tarifte beyz bugday unuda koyun dıyordu ancak benım evde şuan beyaz unum kalmadığından sırf tam tahıllıyla yaptım , yaptığım diğer ekmeklerden farkı olmadı yani...

son birşey daha diyeyim;şeker yerine isterseniz.. 2 yemek kaşığı bal-pekmezde katabilirsiniz..
ne kadar şeker katarsanız okadar ekmeğin rengi kızarır:34:

su yerine süt yada ayran gibi sulu yoğurtta kullanırsanız ekmeğiniz daha lezzetli olur :34:

ben mısır unlu (fabrika değil taş değirmenden öğütülmüş) ekmek bile yaptım süper oldu :21:

reçelde yapıyormus ama ben yapmadım açıkcası...

Dün gece ilk kez ekmek yaptım . İnternetten aldığım tarifle normal ev fırınında , yumuşacık ve çok lezzetli oldu .
Güzel olmazsa ekmek yapma makinası alırım diye geçiyordu aklımda. Şimdilik ihtiyacım kalmadı.
Makineyi kullanan arkadaşlar elektrik faturasını nasıl etkiliyor , fırın mı yoksa ekmek yapma makinesi ki daha çok yakıyor.

Dün gece ilk kez ekmek yaptım . İnternetten aldığım tarifle normal ev fırınında , yumuşacık ve çok lezzetli oldu .
Güzel olmazsa ekmek yapma makinası alırım diye geçiyordu aklımda. Şimdilik ihtiyacım kalmadı.
Makineyi kullanan arkadaşlar elektrik faturasını nasıl etkiliyor , fırın mı yoksa ekmek yapma makinesi ki daha çok yakıyor.

ben bir fark gözlemlememiştim :44:

Back
X