bende çok istiyorum bu makinadan. uzun zamandır aklımda ama her almaya gittiğimde vazgeçiyorum. ablamda var benim. ekmek yapıyor reçel yapıyor. öve öve bitiremiyor ama ben de çok kararsızım. alsam mı almasam mı bilemiyorum. burdan yazılanları takip edip karar vermeye çalışacağım bende :enbuyukkk:
evet bende fikir edinmek için açmıştım konuyu canım..fikir sahibide oldum şimdi markada karar kılmam gereka.sa.s.
Ben de almak istiyorum ama eşim elektrik parasının çok geleceğini söylüyor ve aldırmıyor bana. Kullanan arkadaşlar elektrik faturanıza etki etti mi bu makina?
Ekmekler nasıl oluyor acaba tıkıs tıkıs mı pufidik mi ben tıkıs ekmekleri sevmiyorum şu köy ekmeği derler ya sıkı sıkı bir ekmek onları sevmiyorum almayı düşünüyorum acil yorum yapabilir misiniz tatlılar
ben de ekmeğimi kendim yapmak istiyorumcokacimcoook.kullanan arkadaşlar hangi markayı tavsiye eder acep?tefal,moulinex,kenwood,beko ve sinbo gibi markalar var.tefal gürültü çıkarıyormuş,moulinex tam kızartmıyormuş galiba. sinbo ise bunlara göre kalitesi düşük bir marka.ama yeni ürününde pilav ve çorba hatta yoğurt bile yapılabiliyormuş.kararsızım.:sm_confused:lütfen yardım arkideşlerkaydirigubbakcemile3
ben de ekmeğimi kendim yapmak istiyorumcokacimcoook.kullanan arkadaşlar hangi markayı tavsiye eder acep?tefal,moulinex,kenwood,beko ve sinbo gibi markalar var.tefal gürültü çıkarıyormuş,moulinex tam kızartmıyormuş galiba. sinbo ise bunlara göre kalitesi düşük bir marka.ama yeni ürününde pilav ve çorba hatta yoğurt bile yapılabiliyormuş.kararsızım.:sm_confused:lütfen yardım arkideşlerkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?