yerim ben bu tombulu tosun maşşallah eline sağlık bidenem harika görünüyor cokacimcoook
eline, makinene sağlık canım.
Canım çekti kızzz..köy ekmeği aklıma geldi..
ama somun ekmeği,toprak fırına atılandan..cokacimcoook
Eline sağlık şekerim..
amarattır bizim kızçeler beyaaa..
ep gene trakyalı dayının..sempatiksalakcinni
Ay ne güzel olmuş bu ekmek böyle ...
Oh mis gibi yanına da sıcacık çay beyaz peynir...
Ellerine sağlık
canım ellerine sağlık.bu ekmeğin tadı nasıl canım.standart makine ekmeği gibi mi.ben fırından aldığımız gibi tadı olan ekmekleri seviyorum.tabii farklı tadı olan ekmekleri de yapıyorum bunu da yapılacaklar listeme aldım ama tadını da merak ettim işte.tatlı ağırlıklı mı,tuzlu mu
canım bu ekmek hani köy ekmekleri olur ya sert olur biraz yoğun olur
onun gibi bir ekmek yarım dilim bile doyuruyor insanı
tatlı ağırlıklı bir ekmek değil
tamam o zaman:)))dediğim gibi zaten deneyecektim ama eğer öyleyse hemen denemem lazım.sonucu yazarım.köy ekmeklerini seviyorsan yoğrulmayan ekmek tarifi var.makina da değil ama çok lezzetli.tavsiye ederim.
canım ben de çok methini duymuştum ama yapmak nasip olmamıştı.bir ara çok ünlüydü yoğrulmayan ekmek.ben portakal ağacındakini denedim.her seferinde de aynı kıvamda tutuyor.aylardır eve doğru düzgün çarşı ekmeği almıyorum.oradaki talimatlara harfiyyen uyarsan sorun olmaz.okuduğunda anlamadığın birşey olursa ben de yardımcı olurum.bir de orada italyan ekmeği var.hamurunu makine yoğurduğu için çok pratik.çok da lezzetli.ben bu 2 tarifi keşfettikten sonra makinada daha az ekmek yapar oldum:))))tabi çarşıdan ekmek almak hepsinden pratik ama ben evde ekmek yapmayı hem seviyorum,hem tertemiz.hem de ayrı bir tadı oluyor bence.kolay gelsin canım.
harika duruyor