pratiklik sağlar makina..bende fırınımda ekmek yapıcam ama üşeniyom o nolcek
peki..yoğurdu bilmemde ekmek makinası almayı düşünüyom valla..sinboda
iyiymiş,bazı markalar feci pahalı..
arkadaslar benim ekmek yapma makinemin modeli sbm-4705. ürünü almadan önce cok arastırdım ve aldıktan sonra o kadar memnun kaldımki hiç tereddüt etmeden gidip yogurt mayalama makinesini aldım. ve her ikisindende cok memnunum. çevremde kime tavsiye ettiysem aldılar ve onlarda cok memnun kaldılar. ayrıca yogurt ve ekmeğinizi elbette makinesiz de yapabilirsiniz fakat ne makinede yaptığınız kadar pratik nede hijyenik olacaktır. ayrıca ekmek makinenizi geceden ayarlayıp sabah mis kokulu ekmek kokusu ile uyanmakta ayrı bir keyif.
sevgili ilktuğ... makinenin minumum ve maksimum kapasitesi kaç gr lık? benim makinem 700 ve 900 gr lık. dolayısı ile elimde bulunan tarifler bu gr lara uygun.
kızlar peki bu ekmekler aynı fırın ekmeği gibimi oluyor.yoksa çörek gibimi oluyorki.
cANIM MAKİNE YAZLIKTA OLDUĞU İÇİN NE KADARLIKTI HATIRLAMIYORUM AMA ÇOĞUNLUKLA AYNI SANIRIM KAPASİTELERİ EĞER MÜMKÜNSE KEK VE NORMAL BİR EKMEK YAPIMI İÇİN TARİF VERİRSEN MEMNUNU OLURUM.a.s.
cANIM MAKİNE YAZLIKTA OLDUĞU İÇİN NE KADARLIKTI HATIRLAMIYORUM AMA ÇOĞUNLUKLA AYNI SANIRIM KAPASİTELERİ EĞER MÜMKÜNSE KEK VE NORMAL BİR EKMEK YAPIMI İÇİN TARİF VERİRSEN MEMNUNU OLURUM.a.s.
canım ekmek ve kek tariflerini aynen benim kitapcığımda yazdığı gibi aktardım sana. kap ölçek ve kaşık ölçek dediği ölçüler benim makinemin içinden çıkan orjinal ölçekler. umarım sendede aynı ölçeklerden mevcuttur. ve umarım tarifler işine yarar. bu tarifler deneme olsun, eger senin makinende güzel sonuç verirse ki umarım öyle olur diğer tarifleride yollarım sana. a.s.
bende yaklaşık 2 senedir ekmeğimi makinada yapıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim dışardaki fırınların temizliğini düşündükçe iyiki almışım diyorum.sinbonun yoğurt yapma makinasındanda aldım geçen gün ama malesef kıvamını tutturamıyorum. kullanan arkadaşım sen nasıl yapıyorsun tarif edersen memnun olurum. sağlık açısından her iki makinayıda tavsiye ederim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?