dha önce her öğünde yemeklerle birlikte yarım ekmek yiyerek 3-4 kilo almıştım bikaç haftada....
şimdilerde çok yiyemiorum...
ama yine aynısını deneyeceim...
öğle yemeklerini tabakta hiç bırakmayacak şekilde ekmeksiz yiyip hemen sonrasında en az yarım ekmek arası bişiler yicem hep...
belki yine işe yarar =))
ekmeği bol yiyerek kilo alan arkadaşlarım varsa onlarda bikaç bişi söylesin isterim =))
dha önce her öğünde yemeklerle birlikte yarım ekmek yiyerek 3-4 kilo almıştım bikaç haftada....
şimdilerde çok yiyemiorum...
ama yine aynısını deneyeceim...
öğle yemeklerini tabakta hiç bırakmayacak şekilde ekmeksiz yiyip hemen sonrasında en az yarım ekmek arası bişiler yicem hep...
belki yine işe yarar =))
ekmeği bol yiyerek kilo alan arkadaşlarım varsa onlarda bikaç bişi söylesin isterim =))
ama nasıl yiyebiliyorsunuz hem yemeği hem ekmeği?bende kilo almak istiyorum kendimi çok zorluyorum bir şeyler yiyebilmek için ama bir noktadan sonra çok kötü oluyorum midem kaldırmıyor artık .yediğimede pişman oluyorum
ama nasıl yiyebiliyorsunuz hem yemeği hem ekmeği?bende kilo almak istiyorum kendimi çok zorluyorum bir şeyler yiyebilmek için ama bir noktadan sonra çok kötü oluyorum midem kaldırmıyor artık .yediğimede pişman oluyorum
canım bi şekilde zorlamak gerekiyor malesef... =/ başka çözümü yok çünkü... karnında çok yemekten dolayı fark edilir bir şişkinlik ve ağrı olması gerekiyor her öğünde... yani dolu dolu yemek gerekiyor... kilo aldığını anlamanın en önemli belirtisi bu çünkü... 1-2 haftayı böyle geçirince fark edilir bi kilo aldığını anlicaksın, çevrendekilerde söler zaten... yüzün falan doluyo çünki. =)
haydaaaaaa ben ekmek delisiyim evde ekmek yoksa oturur ağlarım o derece:)) okdr değil tabiki ama ekmek olmadan yemek yiyemiyorum ya doymuyorum hiç.
ama sorun kilom kaç ???? 48((((( yediklerim nereye gidiiiiiii hiç anlamiiiiiiiim günde iki ekmek yiyomdurr vallaa hemde hayvan gibi yiyomm
yarım ekmege gerek yok bıle ben gecen sene her sulu yemekle 3*4 dılım yıyodum 1 haftada 2kılo almıstım.. ama sımdı nerdeeee.iştah olması lazım yıyebılmek ıcın