- 28 Ağustos 2014
- 220
- 84
- 38
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
Kasım basini bekliyorum hayırlısıyla inşallah bu ay son olur pazartesi çatlama iğnemi olcam dua edelim birbirimize. .. :)
Canim inşallah ilk kizimda hemen tutmuştu simdibikini aydır bekliyoruz olmuyor galiba benim tsh hormonlarim yüzünden ilaç kullanıyorum inş bu ay faydasını gorurumKasım basini bekliyorum hayırlısıyla inşallah bu ay son olur pazartesi çatlama iğnemi olcam dua edelim birbirimize. .. :)
Ayyy insallah ya ne guzel konusuyon vallahi :) bakalım ınsallah bu ay son olur 17 aylık evliyim hic korunmadim ona ragmen henüz hamile kalamadim 2 ay önce rahim filmi cekildim tüplerim acildi şükür bu ayda ignem var hayırlısı. ..Canim inşallah ilk kizimda hemen tutmuştu simdibikini aydır bekliyoruz olmuyor galiba benim tsh hormonlarim yüzünden ilaç kullanıyorum inş bu ay faydasını gorurum
Ins cnm allah gönlüne göre versin cnm bnm sonucunu bekliycemAyyy insallah ya ne guzel konusuyon vallahi :) bakalım ınsallah bu ay son olur 17 aylık evliyim hic korunmadim ona ragmen henüz hamile kalamadim 2 ay önce rahim filmi cekildim tüplerim acildi şükür bu ayda ignem var hayırlısı. ..
Olma cnm olma inşallahBenimde az kaldi adetime olmiycam iste bu ay olmiycammmmm
Hep beraber:)Olma cnm olma inşallah
Ah ah aynı şekilde bende bekliyorum Rabbim göbüşlerimizi doldursun inşallah bu ay bizde hamilelik takvimlerimizi yazarızKizlar benim ilk denemem onceki adetim bittikten sonra gun asiri iliski oldu ama yumurtlama donemi bayrama denk geldigi icin 3 gun de bir oldu adetime 11 gun var heycanla bekliyorum cok heveslendim ins. Olur
Az önce Eylül'ün sonunda umudunun olmadığını söyleyen biri daha vardı ama bi baktım hamilelik takvimini kurmuuuşşşşşş:) o yüzden asla umudunu kaybetmeBenim umudum yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?