• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim sonunu bekleyen arkadaslar buyrun beraber bekleyelim

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
Kizlar benim ilk denemem onceki adetim bittikten sonra gun asiri iliski oldu ama yumurtlama donemi bayrama denk geldigi icin 3 gun de bir oldu adetime 11 gun var heycanla bekliyorum cok heveslendim ins. Olur

Kasım basini bekliyorum hayırlısıyla inşallah bu ay son olur pazartesi çatlama iğnemi olcam dua edelim birbirimize. .. :)

Kasım basini bekliyorum hayırlısıyla inşallah bu ay son olur pazartesi çatlama iğnemi olcam dua edelim birbirimize. .. :)
Canim inşallah ilk kizimda hemen tutmuştu simdibikini aydır bekliyoruz olmuyor galiba benim tsh hormonlarim yüzünden ilaç kullanıyorum inş bu ay faydasını gorurum

Canim inşallah ilk kizimda hemen tutmuştu simdibikini aydır bekliyoruz olmuyor galiba benim tsh hormonlarim yüzünden ilaç kullanıyorum inş bu ay faydasını gorurum
Ayyy insallah ya ne guzel konusuyon vallahi :) bakalım ınsallah bu ay son olur 17 aylık evliyim hic korunmadim ona ragmen henüz hamile kalamadim 2 ay önce rahim filmi cekildim tüplerim acildi şükür bu ayda ignem var hayırlısı. ..

Ayyy insallah ya ne guzel konusuyon vallahi :) bakalım ınsallah bu ay son olur 17 aylık evliyim hic korunmadim ona ragmen henüz hamile kalamadim 2 ay önce rahim filmi cekildim tüplerim acildi şükür bu ayda ignem var hayırlısı. ..
Ins cnm allah gönlüne göre versin cnm bnm sonucunu bekliycem

Benimde bu ay adetim bitti hemen başladık yumurtlamam bayrama denk geldi 5ekim (netteki hesaplama göre)ve 5 gün boyunca sık sık ilişkimiz oldu bi kaç gündür gün aşırı yapıyoz bat 19 ekim 9 gün var inşallah hamileyimdir her yere yazacam valla hamileyim diye

Kizlar benim ilk denemem onceki adetim bittikten sonra gun asiri iliski oldu ama yumurtlama donemi bayrama denk geldigi icin 3 gun de bir oldu adetime 11 gun var heycanla bekliyorum cok heveslendim ins. Olur
Ah ah aynı şekilde bende bekliyorum Rabbim göbüşlerimizi doldursun inşallah bu ay bizde hamilelik takvimlerimizi yazarız :KK46::KK46:

Kizlar folik asit kullaniyomusunuz ben bgun kullanmaya baslicam yengem ebe ve kullanmamda sakinca deil yarar olacagini soyledii folic plusu onerdi

bende bekliyorum 27 eylülde regl 27 -28 arası bat bakalım hadi hayırlısı inşallah :)

Back