Merhaba daha yazismayi cözemeedim alinti ve kopyalamayi karistirdim sanirim.
bende araniza yeni katildim agustosta 4. Denememi yaptim ancak tek yumurtam gelisti ve oda tutmadi dr um ilk kanamamdan sonraki ilk adetimde gelmemi istedi ilaclarin etkisi bitmeden bende 15 gün sonra tekrar adet olunca gittim ama bu sefer hic yumurta gelismedi simdi takip edip insallah bir yumurtada olsa onunla yola devam edicez .ilk denememde 10 yumurtam vardi 5 i olmustu 2. Denememde 6 yumurtam 3. Denememde 5 4. Denememde 1 artik simdi ne bulursam Allah biran önce herkese nasip eder.disaridaki insanlar bizim neler yasadigimizi anlamiyor ve cok kirici olabiliyorlar arkadasimin biri bana ben ask cocugu yaparim yoksa ne anlami varki demisti sanki evlatin arasinda ask cocugu ve planlamali yada tedavli ile olan cocuk farkli gibi, eltimede ilk denememde tup dusunuyoruz demistim ve hemen ailede o bizim aileden olmaz gibi yorumlar olunca herkesten bu surecleri sakladik ve gercelktende cok yiprandim artik bir once evladimi kycagima almak istiyorum.
ne kadar uzun yazmisim kusura bakmayin
canımmm ne kusuru isteyen duygularını sayfalarca yazabilir ve okunmaktan hiç sıkılmayız...çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz emin ol.herkesin canını yakan farklı gereksiz insanlar var çevresinde...bnm de sorun pko canım 3.denemem olcak dondurulmuşlarla pgt yapılacak embriyoya sana hiç yapıldımı pgt.birde histeroskopi oldun mu?recai hocadan istiyorum gerek görüp yapmıyor