- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 23
- 39
- Konu Sahibi parilti007
-
Buradan Saolsun Bir Arkadaşın tavsiyesi üzerine İğneyi yaptırmadan 15 dk önce elimde ampulü iice ısıttım İlacı hemşireye rica ettim çokk çokk yavaş bir şekilde vermesini istedim Sonrasında Bant Yapıstırdı Alkollu Onu Çıkartmadım Eve geldiğimdede sıcak su torbasını kaynar olmayacak şekilde doldurdum kompress yaptım Dünkinin Agrısı beni mafetti hala devam ediyor Ama bugun diğer kalçadan yaptırdığımda çok rahat ettim yani yarı yarıya farketti öyle yapabilirsinizMaalesef bende çözüm bulamıyorum hafiften morarmada oluyor bir gün sağ tarafıma bir sol tarafıma vuruluyorum ona göre hareket ediyorum
Teşekkür ederim bende deneyeyim bi daha ki sefereBuradan Saolsun Bir Arkadaşın tavsiyesi üzerine İğneyi yaptırmadan 15 dk önce elimde ampulü iice ısıttım İlacı hemşireye rica ettim çokk çokk yavaş bir şekilde vermesini istedim Sonrasında Bant Yapıstırdı Alkollu Onu Çıkartmadım Eve geldiğimdede sıcak su torbasını kaynar olmayacak şekilde doldurdum kompress yaptım Dünkinin Agrısı beni mafetti hala devam ediyor Ama bugun diğer kalçadan yaptırdığımda çok rahat ettim yani yarı yarıya farketti öyle yapabilirsiniz
Merhaba aynı durumdayız benim de sebepsiz infertilite bende ikinci adetimi bekliyorum umarım cok sayıda kaliteli embriyoların olusur
Benim de dondurulmuş embriyo transferim 15 kasımda yani yarın olacak. Benimki 3. Gün embriyosu. Tazesinde olumsuz oldular… bizde 5. Günü beklemeyi tercih etmediler. Bu ikinci denemeydi , çok fark ediyor mu 5 ile 3 bilmiyorum doktorların bakış açısı ve tecrübelerine göre değişiyor. Umarım Kasım ayı umutla bekleyen herkese güzel haberler getirirMerhaba canlar, ben burayı 2 yıldır takip ediyordum e bari üye olayım diye giriştim ilk konumu da açıyorum. 3 yıllık evliyim yaşım 26, 2yıldır çocuk düşünüyoruz ancak detaylı incelemelerden sonra sebepsiz infetiliteyiz. Düzenli doktor kontrollerimden sonra aşılama da tutmayınca kadın doğumcum beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Bu ay ilk defa başladık tüp bebeğe ve sürecin gerçekten vücudumu yorduğunu gördüm. Dün yumurtalarım toplandı 16 yumurtam çıktı ve tahlillerimde değerlerim ohss sınırında olduğu için doktorum 2 adet beklememi söyledi, yoksa cetrotide kullanmıştım ve taze transfer düşünüyorduk ama kısmet tabi anne adayı sağlığı da önemli bu süreçte. Şimdi büyük biir heyecanla ilk reglimi bekliyorum ve tahmini kasım onu gibi transfer yapılacak inşallah yumurtalarım da 5.güne ulaşırsa ve kaliteli çıkarsa. O da malum daha bugün arayacaklar kaçı döllendi kaçı kaliteli kaç tanesi elendi diye. Yalnız doktorum dün " eğer 5.güne ulaşmazsa transfer yapmayacağım" diye bir cümle kullandı kafam karıştı açıkçası. Yaşım genç olduğundan mı diğer embriyoları yok saydı acaba? Çünkü diğer okuduğum yazılarda 3.gün embriyoları da transfer edebiliyorlarmış. Artık çevreden dolayı da hassas noktam olduğu için çok takar oldum
Edit: Bugün aradılar 16 yumurtadan 12 tanesi döllenmeye uygun görülmüş ve 10 tanesi döllenmiş, bakalım inşallah çok azalmaz 5.güne kadar
Merhaba Sizinde mi bugun transfeniz AynıymışızBenim de dondurulmuş embriyo transferim 15 kasımda yani yarın olacak. Benimki 3. Gün embriyosu. Tazesinde olumsuz oldular… bizde 5. Günü beklemeyi tercih etmediler. Bu ikinci denemeydi , çok fark ediyor mu 5 ile 3 bilmiyorum doktorların bakış açısı ve tecrübelerine göre değişiyor. Umarım Kasım ayı umutla bekleyen herkese güzel haberler getirir
Dün yani 6. Gün gece yaptım normal test negatif çıktı tabi. 3. Gün embriyosu için çok erken ve gece yaptım çok su içerek yaptım biliyorum yanlış bir zamanda yaptım ama dayanamadım. Ve şuan moralim de çok bozuk yarın sabah erken gebelik yaparım belki ama korkuyorum daTest yaptınız mı acaba
Ya erken gebelikte çıktı normalde çıkmadı mı? Şuan bana da bir ümit oldunuz sabahtan beri çok karamsarım.dün gece yatmadan normal gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi idi. Erken gebelik testini yarın düşünüyorum yapmayıArkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktıbir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Erken gebelikte bile çıkacağını sanmıyordum ben açıkçası 8-9 günde belllki diyordum çünkü çoğunlukla 9 günde ancak çıkıyormuş. Erken gebelikte de çook ince bir çizgi çıktı inşallah test doğrudur bikaç gün sonra yenilicem bakalımYa erken gebelikte çıktı normalde çıkmadı mı? Şuan bana da bir ümit oldunuz sabahtan beri çok karamsarım.dün gece yatmadan normal gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi idi. Erken gebelik testini yarın düşünüyorum yapmayı
Benimde 7. Günüm 3. Gün embriyosuinş pozitiftir sizinde benimde isteyen herkesin de
Arkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktıbir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Tebrikler hayırlı olsunArkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktıbir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bişey çıkmasa erken yaptım testi diye düşünürdüm açıkçasıMerhaba insallah pozitiftir ve kanda da gorursunuzBazi markalarin erken gebelik testleri bhcg 10'a duyarliyken kaset test markalarinin cogu 25 e duyarli. Dolayisiyla cok erken yakalamissaniz birinde pozitif birinde de bos cikabilir, insallah katlanarak yukselir ve saglikla alirsiniz kucaginiza ben de 5.gunde erken testte cok silik cizgi ile ogrendim (benim 6. Gun embriyosu)
İki gün sonra tekrar yapcam test inşallah test ve gözlerim yanılmıyordurTebrikler hayırlı olsun
Ben 6.gun erken gebelikte çok silik görmüştüm.
11.gun kan vermeye giderken normal gebelik yaptım onda çok silik ancak o gün cikabildi
Amin hepimiz sağlıkla alalım bebislerimiziBişey çıkmasa erken yaptım testi diye düşünürdüm açıkçasıamin inşallah yükselir canım çok teşekkür ederim allah sağlıcakla analı babalı kucağına almak nasip etsin bebeğini
İki gün sonra tekrar yapcam test inşallah test ve gözlerim yanılmıyordurallah sağlıcakla analı babalı kucağına almak nasip etsin bebeğini
Canım şimdiden hayırlı olsun çok güzel bir haber Allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğuArkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktıbir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Teşekkür ederim inşallah test yanıltmaz beniCanım şimdiden hayırlı olsun çok güzel bir haber Allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğutransferden önce estroferm kullandın mı ? Doktorum bana cyclo progynova kullandığın için estroferm e gerek yok dedi?
Merhaba Sizinde mi bugun transfeniz AynıymışızBenimde bugun Transferim Kısmetse İlk Denemem Dondurulmuş 3. Gün Embriyosu 2 Transfer Olacak Benimde .İnşallah Hayırlı Güzel Haberler vermek bizede nasip olur
Evet, bugün yani 16 Kasım 1. Günümüz öyleyseMerhaba Sizinde mi bugun transfeniz AynıymışızBenimde bugun Transferim Kısmetse İlk Denemem Dondurulmuş 3. Gün Embriyosu 2 Transfer Olacak Benimde .İnşallah Hayırlı Güzel Haberler vermek bizede nasip olur
Şimdiden tebrik ederim çok güzel haber . Umarım ikinci çizgiyi artık hepimiz görürüzTeşekkür ederim inşallah test yanıltmaz beniestrofem transferden sonra verildi canım. Ben sadece estrofem ve progestan fitil verildi herkes yazıyor şu kadar iğneler haplar falan diye de bana öyle şeyler verilmedi + vitamin var o zaten tedavinin başından beri vardı
Teşekkür ederim inşallah test yanıltmazŞimdiden tebrik ederim çok güzel haber . Umarım ikinci çizgiyi artık hepimiz görürüz7. Güne kadar nasıl geçirdiniz. Yatarak mı, az da olsa evde iş eğilip doğrulma oluyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?