- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
- Konu Sahibi parilti007
-
Hiç bir sebebi yoktu. Doktorum bekleyebiliriz ama yaşını göz önüne aldığımızda beklemenizi tavsiye etmem dedi. Bize de mantıklı geldi. Ben 1.5 yıllık evliyimYaaa Doğal Siklusta İğneler Olmaması gerekmiyor mu ? Gerci benimde yumurta takibinde Eğer klomene cevap vermeseydi iğne eklenecekti çok şükür gerek kalmadı bir tek çatlatma iğnem olmuştu Transfer sonrası iğne olduğunu bilmiyordum hap fitil duydum ama :/Sizin tüp bebek nedeniniz neydi peki Hayırlısı olsun hakkımızda insallah Hepimizin yeni yılda bebişleri olur
Sizin tedavi sebebiniz neydiBenim birde hpv virusu tasıyıcısı oldugum için çok iğneler ilaçlar hormonlar korkuyorum acıkcası bu yuzdende sırf doğal olanı istemiştim
Hiç bir sebebi yoktu. Doktorum bekleyebiliriz ama yaşını göz önüne aldığımızda beklemenizi tavsiye etmem dedi. Bize de mantıklı geldi. Ben 1.5 yıllık evliyimdoğal siklusta da iğne var demek ki. Modifiye natürel döngüymüş adı
İlk Defa Duyuyorum Modifiye Natürel Diye :) Artık Umarım En Doğru Olan Uygulanır BanadaHiç bir sebebi yoktu. Doktorum bekleyebiliriz ama yaşını göz önüne aldığımızda beklemenizi tavsiye etmem dedi. Bize de mantıklı geldi. Ben 1.5 yıllık evliyimdoğal siklusta da iğne var demek ki. Modifiye natürel döngüymüş adı.
Ben 3 Senelik Evliyim .Bizde 1 sene denedikten sonra olmayınca Dr gittiğimizde Eşimin Azospermi ( Sıfır Sperm ) Olduğunu Öğrendik tabi dünyalar başımıza yıkıldı onun dr u direk tüp bebek mikrotese ameliyatı önerdi o sırada benim kontrollerimde hpv olduğum ve smear testimde Kanser öncüsü lezyonlar olabilir dendi Onkolojiye yönlendirildim Sonra Kolposkopi yapıldı o kadar ileri degil dendi düzenli smear dendi 6 ayda 1 dendi yaptırmadım umarsamadım acıkcası cunku takarsam hersey daha kötü olurdu Direk tüp bebege yönelmedik Önce Eşimin Durumunu düzeltmek istedim Ameliyat olmasını istemedim çok yogun arastırmalar takviyeler tahililler vs derken sonrasında bu durumdan kurtulduk çok şükür normal çıkış saglandı ama morfolojimiz çok bozuktuSizin tedavi sebebiniz neydi
Çok geçmiş olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olsunBen 3 Senelik Evliyim .Bizde 1 sene denedikten sonra olmayınca Dr gittiğimizde Eşimin Azospermi ( Sıfır Sperm ) Olduğunu Öğrendik tabi dünyalar başımıza yıkıldı onun dr u direk tüp bebek mikrotese ameliyatı önerdi o sırada benim kontrollerimde hpv olduğum ve smear testimde Kanser öncüsü lezyonlar olabilir dendi Onkolojiye yönlendirildim Sonra Kolposkopi yapıldı o kadar ileri degil dendi düzenli smear dendi 6 ayda 1 dendi yaptırmadım umarsamadım acıkcası cunku takarsam hersey daha kötü olurdu Direk tüp bebege yönelmedik Önce Eşimin Durumunu düzeltmek istedim Ameliyat olmasını istemedim çok yogun arastırmalar takviyeler tahililler vs derken sonrasında bu durumdan kurtulduk çok şükür normal çıkış saglandı ama morfolojimiz çok bozuktuOpu günü Eşime Ameliyat olabilirsiniz sizde hazırlıklı olun dendi 2.Sperm testi istenebilir ama bulunmazsa sizi ameliyata alacagız dendi Ama gerek kalmadı çok şükür 2. Numuneye bile gerek kalmadı Yani Bizimde Hikayemiz En Kısa Haliyle Böyle İlk Denememiz Olacak Bizimde İnsallah
Çok Tşk EderimÇok geçmiş olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olsun
Herseyde vardır bir hayır olur inşallah üzülme canım senin sorunun neydiBenim sonuc negatif Rabbim isteyene nasip etsin saglicakla
Amin. Allah tez zamanda hepimize nasip etsinBenim sonuc negatif Rabbim isteyene nasip etsin saglicakla
3.gun derken toplama günü dahil mi hariç mi neye göre sayıya baslaniyorMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah Allah evlat isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin ben pazartesi transfer oldum 3. Gün embriyo ve bir embriyo ile korku heyecan endişeli bekleyiş ve zaman geçmiyor
Toplama günü hariç olarak sayılıyor yanlış embriyo pazartesi transfer oldu3.gun derken toplama günü dahil mi hariç mi neye göre sayıya baslaniyor
Benim iğne kullanırken şişmeye başladı daha da inmediYaşayan var mı göğüsler hep şiş inmiyor belkide ilaçlardan mı
Sizin nasıl transfer oldunuz mu nasıldı sürecinizBenim iğne kullanırken şişmeye başladı daha da inmedi
Ben pazartesi transfer oldum ama 3 gün sonra adet günüm ilaçlardan gecikir mi yoksa gelirse ne olur bilmiyorum çok korkuyorum çok zor ni süreç beklemek daha zorBenim iğne kullanırken şişmeye başladı daha da inmedi
Evet beklemek çok zor. Sonuç negatifse bile kanama beklenen adetle değil çatlatma iğnesi den 12 24 gün sonra olması lazım.asilama da öyleydi tüp de de öyledir muhtemelenBen pazartesi transfer oldum ama 3 gün sonra adet günüm ilaçlardan gecikir mi yoksa gelirse ne olur bilmiyorum çok korkuyorum çok zor ni süreç beklemek
Benim transfer yarın olacak hayırlısıylaSizin nasıl transfer oldunuz mu nasıldı süreciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?