Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Bende böyle yoğun sarımsı çok çok hafif arada kahvemsi gibi leke geliyor ne olduğunu anlamadım
çok çok çok geçmiş olsun. ben kimyasal yaşadığımda (tüp değildi) 570 li değerlerden 2 gün sonra 340 a düşmüştü ve 2 günde bir sıfıra yaklaşmasını takip etmiştik. O ana dek her tuvalet kahverengi lekeydi. yani normalde ped kirlenmiyordu ama tuvalet sonrası kahverengi oluyordu. Sıfırlandıktan bir süre sonra kanama olmuştu.

kızlar benim de diğer reglimde yapılacak transfer günümde değişme olmazsa kasımın sonuna doğru regl olacağım, 2 tane donduruldu orta kalite dedi doktorum, hayırlısıyla bekliyorum

inşallah hayırlısıyla tutar canım, beinm doktorum çift embriyo transferi yapmayacağını söyledi ilk denemem olduğu için belki de
Allah razı olsun çok teşekkür ederim benim bu 3.transfer inş bu kez pozitifi görürümYaş 35 ten yukarı ise çift değilse tek ama ilk transfer negatif olursa çift koyuyorlar hayırlısı olsun inş

Merhaba nasılsınız. Var herhangi mı bir belirti.
Ben bugün opu oldum kaşık ağrısı ve gaz sancisi var yemek yediğimde midem şişiyor nefes almam zorlasiyor
Gecmis olsun yediklerinize dikkat edin insallah gecici bi durum cay ve kahve de icme yogurt bende cok siskinlik yapmisti . ben de durum ayni hic bi belirti de yok kanama vs de yok gunumu bekliyorum carsambaymis test gunum oncesinde yaptirmayi dusunmuyorum sabirla beklicem ins gu,el haber alirim aliriz

Teşekkür ederim hakkımızda hayırlı olsun. Biraz önce kanama başladı birkaç saat takip edip duruma göre hastaneye giderim sabah

Merhaba Arkadaşlar Bende Eylülde Opu Oldum Ve İlk Deneme Yaş 37 Erkek Faktörlü 2 Yıl Mücadelemiz Sonunda Tüp Bebek Sürecine Girebildik Çok Şükür 2 Embriyomuz 3.gün de donduruldu 2.Adetten Sonra Transfer Denildi Çift Transfer Yapılacak banada Doğal Siklus Olacak Bugun Adet Oldum .Yarın Hast Arayacağım Umarım Hersey Yolunda Giderse Bende Kasımda Transfer Olmuş Olacağım Aranızda Doğal Siklus İle Tedavi Olan Var mı Acaba ?

Opu sonrasi mi oldu kanama bana kanama olursa acile gel.hemen demislerdi kahverenki lekelenme normal ama kanama baslarsa gel dediler
Opu dan yaklaşık 10 saat sonra başladı.taze kan şeklinde eke değil. Şuan çok hafif pembemsi ama daha kalkmasın kalkıp yurusem ne olur bilmem.

Merhaba ben de doğal yöntemle transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…