- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
- Konu Sahibi parilti007
-
çok çok çok geçmiş olsun. ben kimyasal yaşadığımda (tüp değildi) 570 li değerlerden 2 gün sonra 340 a düşmüştü ve 2 günde bir sıfıra yaklaşmasını takip etmiştik. O ana dek her tuvalet kahverengi lekeydi. yani normalde ped kirlenmiyordu ama tuvalet sonrası kahverengi oluyordu. Sıfırlandıktan bir süre sonra kanama olmuştu.Bende böyle yoğun sarımsı çok çok hafif arada kahvemsi gibi leke geliyor ne olduğunu anlamadım
Cnm yaptın mı test?Yarın test günüm, sanki bişeyler yolunda gitmiyor gibi neden böyle umutsuz oldum benim gibi olan var mı
Merhaba nasılsınız. Var herhangi mı bir belirti.Ben de sali gunu test gunum ama bugun cok agladim nedense ya olmazsa diye uzuldum
Acıbadem Maslak Bülent hocada tedavi görüyorum bugün transferim oldu çift embriyoTüp bebek tedavisi nerede görüyorsunuz İstanbul'da tedavi gören var mı? Bizde iyi bir yer arıyoruz
inşallah hayırlısıyla tutar canım, beinm doktorum çift embriyo transferi yapmayacağını söyledi ilk denemem olduğu için belki deAcıbadem Maslak Bülent hocada tedavi görüyorum bugün transferim oldu çift embriyodarısı başına inş
Allah razı olsun çok teşekkür ederiminşallah hayırlısıyla tutar canım, beinm doktorum çift embriyo transferi yapmayacağını söyledi ilk denemem olduğu için belki de
Gecmis olsun yediklerinize dikkat edin insallah gecici bi durum cay ve kahve de icme yogurt bende cok siskinlik yapmisti . ben de durum ayni hic bi belirti de yok kanama vs de yok gunumu bekliyorum carsambaymis test gunum oncesinde yaptirmayi dusunmuyorum sabirla beklicem ins gu,el haber alirim alirizMerhaba nasılsınız. Var herhangi mı bir belirti.
Ben bugün opu oldum kaşık ağrısı ve gaz sancisi var yemek yediğimde midem şişiyor nefes almam zorlasiyor
Teşekkür ederim hakkımızda hayırlı olsun. Biraz önce kanama başladı birkaç saat takip edip duruma göre hastaneye giderim sabahGecmis olsun yediklerinize dikkat edin insallah gecici bi durum cay ve kahve de icme yogurt bende cok siskinlik yapmisti . ben de durum ayni hic bi belirti de yok kanama vs de yok gunumu bekliyorum carsambaymis test gunum oncesinde yaptirmayi dusunmuyorum sabirla beklicem ins gu,el haber alirim aliriz
Opu sonrasi mi oldu kanama bana kanama olursa acile gel.hemen demislerdi kahverenki lekelenme normal ama kanama baslarsa gel dedilerTeşekkür ederim hakkımızda hayırlı olsun. Biraz önce kanama başladı birkaç saat takip edip duruma göre hastaneye giderim sabah
Opu dan yaklaşık 10 saat sonra başladı.taze kan şeklinde eke değil. Şuan çok hafif pembemsi ama daha kalkmasın kalkıp yurusem ne olur bilmem.Opu sonrasi mi oldu kanama bana kanama olursa acile gel.hemen demislerdi kahverenki lekelenme normal ama kanama baslarsa gel dediler
Progestan iğne falan verdiler mi?Bugun leke gordum yarin test gunum umudum kalmadi nasip
Merhaba ben de doğal yöntemle transfer oldumMerhaba Arkadaşlar Bende Eylülde Opu Oldum Ve İlk Deneme Yaş 37 Erkek Faktörlü 2 Yıl Mücadelemiz Sonunda Tüp Bebek Sürecine Girebildik Çok Şükür2 Embriyomuz 3.gün de donduruldu 2.Adetten Sonra Transfer Denildi Çift Transfer Yapılacak banada Doğal Siklus Olacak Bugun Adet Oldum .Yarın Hast Arayacağım Umarım Hersey Yolunda Giderse Bende Kasımda Transfer Olmuş Olacağım Aranızda Doğal Siklus İle Tedavi Olan Var mı Acaba ?
Evett canım,pozitif çok şükürCnm yaptın mı test?
Hic bilmiyorumProgestan iğne falan verdiler mi?
Acaba tüp bebeklerde yerleşme kanaması oluyor mu?
Çok sevindimmmm senin adına Allahım inşallah bize de isteyen herkese nasip eder aminEvett canım,pozitif çok şükürdarısı sizlerin başına,çabalayan isteyen herkese güzel haberler duymayı nasip etsin hala şokundayım
Çoookk teşekkürlerÇok sevindimmmm senin adına Allahım inşallah bize de isteyen herkese nasip eder amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?