- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.841
Sakin ol ve dediklerimi aklına getir ama gülmeya hiç güleceğim yoktuu yerim seni
İlerleyen saatlerde bi deneyim o zaman biraz sakinleşiyim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol ve dediklerimi aklına getir ama gülmeya hiç güleceğim yoktuu yerim seni
İlerleyen saatlerde bi deneyim o zaman biraz sakinleşiyim de
Kız demeeee öyle korkutmaaaaSekerım bana esımden çok pis hastalık gectı,degerlendırırsenız arkanı dönsakın öpme sonrası çok acı oluyor haberın olsun
Biz de hastalık yüzünden kavga ettik değerlendirme yalan oldu herkes hasta herhalde bu ay ya gelip yumurtlama haftamızı buldu birde püüüüSeniii yerimmmm heryerım agrıyor uyuşmalı agrı hemde başım vucudum boynum,degerlendırme ugruna eşimden hastalık kaptım o bile dediki Allah ne şartlarda degerlendırdıgımızı ugrastıgımızı goruyor dedı yazıkama tüm eklemlerım sızlıyor ya inşallah gecer en kısa zamanda
Bir dahaki aya geliyorZumruduanka96 bu ilk attığım canım
Hahah yok korkmasın ama tedbırını alsın öpüşmek yasak no no noKız demeeee öyle korkutmaaaa
Kız ikimizde grip olduk zaten yapsak sorun olmayacak ama adam nazlıı sanki bi o hasta dünyadaSekerım bana esımden çok pis hastalık gectı,degerlendırırsenız arkanı dönsakın öpme sonrası çok acı oluyor haberın olsun
Salgın varmış Türkiye’de aman diyim dikkat edinBiz de hastalık yüzünden kavga ettik değerlendirme yalan oldu herkes hasta herhalde bu ay ya gelip yumurtlama haftamızı buldu birde püüüü
Öpüşmeden nasıl olcak direk sonuçmuHahah yok korkmasın ama tedbırını alsın öpüşmek yasak no no no
Kız niye alttan alsın sonuçta kendisi için tek yapmıyor bu çocuğu asıl alttan almazsa tavrını koyarsa erkek yaklaşır bu kadar erkeklere yüz vermeyin kızlar Allah aşkına başımıza çıkıyorlar ya sen tribini yap inan o zaman kendisi isteyip tamam yapalım diyecektir biz bu kadar uğraşıyoruz beyfendilerin hareketlerine bak sinir oluyorum bu erkeklereAaaaa yok böyle günde kavgayı unut ılımlı yaklaş ve alıcağını al
Hahahah gece degerlendırın bence sen ona bı tane soguk algınlıgı ılacı ver agrıları gecsın,sonra ver fındıgı fıstıgı.amaa napıyodukk arkamızı dönüyoruuz hastalık kapmıyoruuuzBiz de hastalık yüzünden kavga ettik değerlendirme yalan oldu herkes hasta herhalde bu ay ya gelip yumurtlama haftamızı buldu birde püüüü
Nasip canım inslalhBir dahaki aya geliyor
Kız demeeee öyle korkutmaaaa
değerlendirebilirsem şükredecem şekerlerHahah yok korkmasın ama tedbırını alsın öpüşmek yasak no no no
Evet bebegım direk hedef odaklı calıssınlar zaten hastayken ınsanın lıbıdo yerlerde oluyorÖpüşmeden nasıl olcak direk sonuçmu
çok iyi yaaaHahahah gece degerlendırın bence sen ona bı tane soguk algınlıgı ılacı ver agrıları gecsın,sonra ver fındıgı fıstıgı.amaa napıyodukk arkamızı dönüyoruuz hastalık kapmıyoruuuz
Canım normal zamanda olsa evet dediğin haklı ama şuan senın dediğin gibi davranırsa gün kaçar lütfen daha dikkatli yorum yapmanı rica ediyorumKız niye alttan alsın sonuçta kendisi için tek yapmıyor bu çocuğu asıl alttan almazsa tavrını koyarsa erkek yaklaşır bu kadar erkeklere yüz vermeyin kızlar Allah aşkına başımıza çıkıyorlar ya sen tribini yap inan o zaman kendisi isteyip tamam yapalım diyecektir biz bu kadar uğraşıyoruz beyfendilerin hareketlerine bak sinir oluyorum bu erkeklere
Valla oluyor 2 gün önce hastalanmasın diye öyle yaptık başıma geleceği biliyorum çünkü ama yok yine kaptı adam hastalığıÖpüşmeden nasıl olcak direk sonuçmu
Vallahi ben hasta olsam da bi farklılık yokEvet bebegım direk hedef odaklı calıssınlar zaten hastayken ınsanın lıbıdo yerlerde oluyor
Sen hasta ettin adamıValla oluyor 2 gün önce hastalanmasın diye öyle yaptık başıma geleceği biliyorum çünkü ama yok yine kaptı adam hastalığı
Ya bende o yüzden çok sinirlendim ben kaç gündür yapmadığım şey kalmadı hiç yemem dediğim yiyecekleri yer oldum araştırıp araştırıp, hasta hasta onu çekiyorum ona noluyorsa ddim böyle nazlılık olmazKız niye alttan alsın sonuçta kendisi için tek yapmıyor bu çocuğu asıl alttan almazsa tavrını koyarsa erkek yaklaşır bu kadar erkeklere yüz vermeyin kızlar Allah aşkına başımıza çıkıyorlar ya sen tribini yap inan o zaman kendisi isteyip tamam yapalım diyecektir biz bu kadar uğraşıyoruz beyfendilerin hareketlerine bak sinir oluyorum bu erkeklere