- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.281
A Afratafrac senin 9.gunde yaptigin testlerin duruyor mu, gun gun testlerini atmistin sanki diger topikte. Eger duruyorsa atar misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm hayırlısıylaİnşallah canım Allah inşallah bu ay hepimize nasip etsin
Amin kuzum hepimizi kavuştursun inşallah yaRabbim kavuştursun kuzum. Bu takviyeler de vesile olsun
kolay gelsin iyi olmuş şimdi dört gözle bekliyodurBen adamın üstüne atlamaya gidiyorum kaç gündür naz yapıyordum ne bileyim
Yap canım ben de hergün yapıyorum siz de yapın ki kendimi yalnız hissetmiyorumKızlar yumurtlamanın 8.günü dün test yaptım negatif çıktı yarın ilk idrarla bi daha deneyeyim mi şansımı biraz daha bekliyim mi
Ben öyle demiştim dua ederken canımRabbim vermediğinde de senden razıyım diyebilmek önemli canım. Geçen gün birisi atmıştı buraya. Çok önemli bir şey bu
İnşallah ya Allahım isteyen helere tez zamanda nasip etsin benim çok saçma belirtilerim vardı göz kanlanması olmuştu bende östrojen mi bir hormon yükselmesinden görülebiliyormuş bu belirti mi bilmiyorum ama grip olmuştum bağışıklığım düştüğünü düşünmüştüm hastanede çalışıyorum diye kan verdim ertesi gün negatif çıkmıştı. Bel ağrım vardı fazlaydı ama hep oluyordu. En önemli iki belirtim adete yaklaşık bir hafta 5 gün kala felan göğüslerim çok aşırı ağrırdı yürürken bile sızlardı göğüslerimde hiç ağrı sızı yok sadece biraz bastırınca oluyor. Birisi de kramp girdi kasığıma en çok o zaman şüphelendim 10 saniye felan hareket edemedim. Sonra test yaptım işteGerçekten çok sevindim canım kim bu topiğe kaltildiysa hamile inşallah bizede dua et bizede sıra gelsin ne gibi şüphelerin vardı canım
Ay Allah güç kuvvet vermiş versin çok zor ya. Ben kendimi düşünemedim. Büyük hayalkırıklığı yaşardım heralde. Tamam tamam hep birlikte dayanıyoruz test mest yok.bide bizi durduruyor şuna bak heleeee
İŞin içinde iğne olunca tabi mecbur beklemek lazım canım birinde doktor tahlil istedi ben iğneyi yaptırdım sonra tahlil verdim ne biliyim pozitif çıkacağını ilk defa yaptırıyorum doktor da hiç uyarmadı neyse sağlık ocağının ebesi aradı sonuç pozitif diye Allahım bir havalara uçtum bir havalara uçtum anlatamam sonra doktora yazdım iğne etkisi demesiyle yere çakılmam bir oldu hala atlatabilmiş değilim o travmayı
Sağol canım yorumun için bana vakit ayırdığın için sağ salim kucağına al bebeğini inşallahİnşallah ya Allahım isteyen helere tez zamanda nasip etsin benim çok saçma belirtilerim vardı göz kanlanması olmuştu bende östrojen mi bir hormon yükselmesinden görülebiliyormuş bu belirti mi bilmiyorum ama grip olmuştum bağışıklığım düştüğünü düşünmüştüm hastanede çalışıyorum diye kan verdim ertesi gün negatif çıkmıştı. Bel ağrım vardı fazlaydı ama hep oluyordu. En önemli iki belirtim adete yaklaşık bir hafta 5 gün kala felan göğüslerim çok aşırı ağrırdı yürürken bile sızlardı göğüslerimde hiç ağrı sızı yok sadece biraz bastırınca oluyor. Birisi de kramp girdi kasığıma en çok o zaman şüphelendim 10 saniye felan hareket edemedim. Sonra test yaptım işte
Bende bunu gönülden diyebiliyorum artık İçim rahat. Yine negatif çıksa önemli değil doktora gider tedavi olurum. Öyle böyle bir gün nasip olur İnşAllah Olmazsa da ne yapalım rabbim öyle uygun görmüş.Ben öyle demiştim dua ederken canım
A Afratafrac senin 9.gunde yaptigin testlerin duruyor mu, gun gun testlerini atmistin sanki diger topikte. Eger duruyorsa atar misin?
Ya 8 gün çatlamadı çok zordu şuan hiç yapmak istemedim baksana kuzum8 gün müüüü tamam sen yapma :)) ikna oldum
Ne demek sen de hayırlısıyla alırsın güzel haberi inşallah aminnSağol canım yorumun için bana vakit ayırdığın için sağ salim kucağına al bebeğini inşallah
Yaa evet o kadar kötü olmuştum kii şimdi gülüyorum bakma ama kaç sene oldu hala aklımdaAy Allah güç kuvvet vermiş versin çok zor ya. Ben kendimi düşünemedim. Büyük hayalkırıklığı yaşardım heralde. Tamam tamam hep birlikte dayanıyoruz test mest yok.
Vallahi zor duruyorum zaten bi dün negatif gördüğüm için moralim bozuluyor bide benim bel ve kasık ağrım vardı onlarda bugün birden yok oldu göğüslerim zaten hiç ne şişti ne hassasiyet bişey yok ondan çekiniyorum yapmaya ama az önce de afranın 9.gün testini gördüm baya belli çizgi kafam karıştıYap canım ben de hergün yapıyorum siz de yapın ki kendimi yalnız hissetmiyorum
İnanılmaz cidden nasıl olur, senin yumurta bayaaa kaliteli çıkcak 8gün beslenmiş büyümüş annesiYa 8 gün çatlamadı çok zordu şuan hiç yapmak istemedim baksana kuzum
Ben en erken cumartesi yapıcam canım. Sen ne zamana planlıyorsun?Yaa evet o kadar kötü olmuştum kii şimdi gülüyorum bakma ama kaç sene oldu hala aklımda
Senle birlikte yaparım öylesine bi yapmış olurum kız be zaman yapcan sen bi 3 gün daha falan yapmazsın herhalde dimi
Canım sen 8.gün test yapmış mıydın yoksa direk 9. Gün mü başladın yani direk 9.gün mü belli etti kendini onu merak ediyorum daTabi canım,
Teklilerin hepsi 9. güne ait.