- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.401
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım en güzel dua oİnşallah çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım en güzel dua oİnşallah çıkar
Aynen inşallahHayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım en güzel dua o
Amin kuzum amin inşallah her gün her dk dua ediyorumTeşekkür ederim kuzum çok şükür gördük canım bebegim benimleydi hayatımın en güzel anını yaşadım yaa hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah burdaki herkesede en kısa zamanda saglıkla hamile kalmayı nasip etsin allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Rabbimden umut kesilir mi hiç canım benimBende umut yok yapmadım kuzum
Bizim de gözlerimiz doldu direk eşimle. Mucize rabbim bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirsin kimsenin kucağını boş bırakmasınAay evet duyduğum an gözlerim doldu zaten, korkarak gitmiştik eşim de hiç beklemiyordu erken gittik sanıyordu o da duyunca göz göze geldik direkt bı ağlamaklı hal, çok güzel bir his hastaneden çıkarken uçuyordum havalarda vücudumda iki tane kalp atıyor diye
Yarım saatte 0.1 artabiliyor aslında çok fark ediyor aşkım ben de merak ediyorum yarın ateşini paylaşırken beni etiketle kuzumYarım saat oynuyor en fazla çokta farklı saatler değil aslında Bakalım yarın ki ateşi merakla bekliyorum
Helal olsun sana aşkında en güzelini yapıyorsunYok balım 1 gün daha geçmesi bekliyorum üzülmemek için
Diğeri de ben miyimAhahaaha.. haklısın bebegim valla bu grup iyi ki var.. kızıyorsun küsüyorsun. Burda mantikli bir kac el vuruyor omzuna hadi koş diyor, birak simdilik bunlari ertele sorunlari diyor. Insan kendini toparliyor hemen yoksa zaten zor is gebe kalmak, tumden imkansiz hale gelirdi melisaa93 bu bir kac elden biri de sensin
Canım üzülme lütfen,artık tıp çok ilerledi,hıcbısey sızden onemlı degıl insanlar malesef bazen cok dusuncesız olabılıyor,istemeden yapmıstır dıye düşünelim ki canınız sıkılmasın daha fazla,sonucta kardesı bile isteye o kadar kötü değildir umarımki..hiç üzülme herseyın çaresi var,stres en buyuk düşman zaten olmamasında,benım dr hıcbı sorun yok dedı,bende dedımkı bır sorun var bence nıye olmuyo ya 6,7 aydır dedım oda dedıkı sırf sen boyle dıyosun dıye bıle olmayabılır dedı,aklından sil bunları,bana inan bak ben cok stres edıyordum allaha sukur rahatladım artık çok relaxım.olacak tabıkı mınnoslar zamanı gelınce aa bı bakmısız gelmıslerKızlar bugün başıma çok kötü bir olay geldi eşim abisini küçük bı kızı var 1 yaşında onu seviyodu abisi de gelip eşimi azarladı bırak şu çocuğu gibisinden sanki 10 senedir çocuğumuz olmuyomus gibi davranıyorlar eşimin çok zoruna gitmiş çok moralim bozuk benimde sanki bu ay da olmadı gibi karnım ağrıyor adet olacakmış gibi hissediyorum ama adetime de daha 5 gün var inşallah bu ay olmuştur sabahtan beri ağlıyorum bazı şeyler imtihan yapacak bı şey yok ne kadar cabalarsan çabala Allah ol deyince oluyo yani kendimi yirtsamda elime geçen bı şey yok
Amiin canım inşallah, isteyen herkese nasip etsin rabbim, hamislerin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağ saglim kavusalim bebislerimizeBizim de gözlerimiz doldu direk eşimle. Mucize rabbim bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ay ay ay ay ay ay ay ay efenim bu tablonun güzelliği, kronolojik sırası, way way way way gözlerim kamaştı efenimmm elllerine kollarına sağlık canımm. Çok uğraşmışsın ama değmişş artık bakınca direk görüyorum kimle aynı gün satım batım teşekkür ederiz kuzummmm,EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI️ ️BAT️ ️SAT️ DURUM @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 tweeetyyy golden-snitch @IADK @Afratafrac @yasemin9191 16 Eylül @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @outoffit 22 Ağustos 19 Eylül @aksjakana 25 Ağustos 19 Eylül @gmzgmz1 22 Ağustos 20 Eylül Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül A Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 eylül B Butterfly193 22 Ağustos 22 Eylül Efnanl 25 Ağustos 22 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @Dunyamelekoldu 25 Ağustos 23 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @hermionegranger- 27 Ağustos 24 Eylül @pellypell 28 Ağustos 24 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül Zumruduanka96 26 Ağustos 25 Eylül @Bahar esinti 29 Ağustos 25 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül brrr 29 Ağustos 27 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül @bliiss 28 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @Merveeee57 3 Eylül 29 Eylül @Linakiz 3 eylül 30 Eylül fnd_50 2 Eylül
30 Eylül @simurgggg 2 Eylül
30 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim
İnşallah canım hamile kalabiliyorum çok şükür 2 defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik oldu dış gebelikten sonra ilk ayımız inşallah olur çünkü çok fazla kötü yorum inşallah sağlıklı hayırlı olsunCanım üzülme lütfen,artık tıp çok ilerledi,hıcbısey sızden onemlı degıl insanlar malesef bazen cok dusuncesız olabılıyor,istemeden yapmıstır dıye düşünelim ki canınız sıkılmasın daha fazla,sonucta kardesı bile isteye o kadar kötü değildir umarımki..hiç üzülme herseyın çaresi var,stres en buyuk düşman zaten olmamasında,benım dr hıcbı sorun yok dedı,bende dedımkı bır sorun var bence nıye olmuyo ya 6,7 aydır dedım oda dedıkı sırf sen boyle dıyosun dıye bıle olmayabılır dedı,aklından sil bunları,bana inan bak ben cok stres edıyordum allaha sukur rahatladım artık çok relaxım.olacak tabıkı mınnoslar zamanı gelınce aa bı bakmısız gelmısler
Rica ederimmmmm herşey sizin balımAy ay ay ay ay ay ay ay efenim bu tablonun güzelliği, kronolojik sırası, way way way way gözlerim kamaştı efenimmm elllerine kollarına sağlık canımm. Çok uğraşmışsın ama değmişş artık bakınca direk görüyorum kimle aynı gün satım batım teşekkür ederiz kuzummmm,
Ayyy çok heyecanlı 2-2buçuk saat arası yeter gibi benceAklımda duracağına karnımda dursun deyip kıydım aldım 2 saat beklesem yeter mi kızlar bi şey içmeden, bat a kaldı 4
Ayy kız yapınca gözünü seveyim beni etiketle. Kaçırıyorum ben msjları pozitifi göreceğiz çok inanıyorum beklet iki saat sonra da yap testini. Zaten erken gebelikte çıkacaktır her türlüAklımda duracağına karnımda dursun deyip kıydım aldım 2 saat beklesem yeter mi kızlar bi şey içmeden, bat a kaldı 4
Orası öyle kuzum da benim sol tüp açık sağ tıkalı iğneler sağ tarafı geliştirmiş o yüzden çatlatma iğnesi olmadım sol geriden geliyor demişti biz değerlendirme yaptık ama umudum yok tüp bebekle olacak sanırımRabbimden umut kesilir mi hiç canım benim
Hayırlısıyla olsun hepimizin ki inşAllah karamsarlık yok
Kuzum kaset testte de hamilelik varsa çıkıyor biliyormusun erken gebelik bana para tuzağı gibi geliyor, ona vereceğin paraya kaset test 3 tane alırsın adetime 2 gün kala erken gebelik yaptım gölge dahi yoktu çok üzülmüştüm. Ama adet günümde kaset yaptım silik çıktı. Daha 4 günün var negatif çıksada üzülme. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınAklımda duracağına karnımda dursun deyip kıydım aldım 2 saat beklesem yeter mi kızlar bi şey içmeden, bat a kaldı 4