- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.141
Pike yakın canım her an olabilir sen değerlendir yine deKızlar testim pik mi yoksa pike yakın mı Eki Görüntüle 3302354
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pike yakın canım her an olabilir sen değerlendir yine deKızlar testim pik mi yoksa pike yakın mı Eki Görüntüle 3302354
Tamam canım dün ilişki oldu o yüzden pazar günü yapacağımPike yakın canım her an olabilir sen değerlendir yine de
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım birde 15 dk da mı çektinKızlar testim pik mi yoksa pike yakın mı Eki Görüntüle 3302354
Ha tamam canım o zaman yarına pik olur zatenTamam canım dün ilişki oldu o yüzden pazar günü yapacağım
Evet ettim 15 dakika sonrasıSıvı alımına dikkat ettin mi canım birde 15 dk da mı çektin
Sat bat ne demek anlamadim birisi anlatirmi lutfenhayırlı olsun bebeğim topiğimiz normalde adımı yazdırmayacaktım ama topic sahibi sen olduğun için koşa koşa geldimmmm önceki topic gibi boool hamişli aylar diliyorum
sat 3 eylül
bat 3 ekim
Yaa çok tatlısın. alma kız alma, aile bütçesini düşün. 30 test bu ay yeter de artar. Erken gebeliğe gerek yok. Kasetler zaten 10. Günde gösteriyor maşalalh30 tane testim var . Aklim hala alamadiklarimda bir de predictor mu alsam diye sitelerde geziniyorum
Sat adet başlangıç günüSat bat ne demek anlamadim birisi anlatirmi lutfen
Kız hamilesin işte neyi düşünüyoruz koyulaşıyor bence çizgincan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Bana böyle çizgi çıksa kendimi hamile ilan ederimcan kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Haklisin bebegim ama cok gec aldim bile kartimda puan varmış onunla aldim gitti o yuzdenYaa çok tatlısın. alma kız alma, aile bütçesini düşün. 30 test bu ay yeter de artar. Erken gebeliğe gerek yok. Kasetler zaten 10. Günde gösteriyor maşalalh
Ayy batlarimiz aynii. Maşallah böyle erken çıkması ben hiç test yapmadim daha ama sanki karnım ağrıyor gibiican kızlar biri dün yaptığım innovita, diğeri de bugün yaptığım erken gebelik prodoctor. Eğer olsaydı erken gebelik daha belirgin olmaz mıydı? Çok aradayım ya bat perşembe günü. Geçmez oldu zaman.
Neyse puanla aldıysan sayılmaz zaten iyi yapmışsın. Aile bütçesine katkı sayılır bu yaptığınHaklisin bebegim ama cok gec aldim bile kartimda puan varmış onunla aldim gitti o yuzden
EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
Edeceğiz zaten bebeğim çok bi zamanın kalmadı hissediyorummmmmBana böyle çizgi çıksa kendimi hamile ilan ederim